Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 virusle yok olmamız çok olası değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bioshock degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Türkiye Cumhuriyeti'in çöküşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Su zombili virüslü apo senaryoları saçma geliyor şöyle bi arctic age gelse ne güzel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 çalışarak yavaş yavaş ölmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 gökten vücut yağsın istiyorum. ama böyle parça parça kanlı kanlı. tv haberlerini görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombili sörvayvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 chrome said: komikli şık yok zombi apoc. var ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombili olan olsun mis gibi olur. Planım şimdiden hazır.Arabaya yüklüyorum yiyecegi,ilaçı yedek benzini ailemle beraber ver elini dağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sur'a üflenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Rusunami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hepimiz bir grip salgını ile hapşura hapşura ölecez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 her türlü felakete karşı ben kentten çıkış yollarını filan hepsini planladım.Fema'nın sitesinden de açil durum paketlerinin içeriklerini ve nelerin alınması gerektigini indirdim ve ona göre de hazırlıklıyım. Birde felaket eksik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 üç çocuk doğuranlar yüzünden denizler dolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bİZ YAŞLANIRIZ ZOMBİLER BASAR DÜNYAYI KAÇAMAYIZ YERLER BEYNİMİZİ. Caps pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ne olursa olsun bir anda-hızlı olmasın, kıyamet halindeki insanlığı çok merak ediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi ben zombi olayını düşündüm. hep en vulnerable olduğum fantastik felaket zombiler olur diyordum. ama alt tarafı birleşim yerleri kilitlerle kapatılabilen, ince kevlar spandex ile tüm zombie apocalypse i sadece zombie yumruklayarak bile geçirebilirsiniz hani. dişliyor yahu maksimum. silahla ateş etmiyor ki.. flame thrower falan da güzel gider ya. ama onun için kevlar + neoprene giymek gerekir tabii. kendinizi yakmayın. ben büyük istanbul depremini bekliyorum. bakalm neler olacak, umarım hazırlıklıyızdır. umarım sevdiklerimize bişi olmaz. harbiden korkuyorum sevdiklerimi kaybedeceğim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hepsi boş, yapay zeka hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombie apocalypse bekliyorum kapitalizm ancak öyle ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ciddi bir temiz su/besin bazlı resource savaşı çıkar çocuklar. Şimdiden bunkerları kazmaya başlayın, rationlamazsanız üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yumy said: Ne olursa olsun bir anda-hızlı olmasın, kıyamet halindeki insanlığı çok merak ediyorum asdf +1 canım sıkıldıkça hayal ediyorum ben çeşit çeşit lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 En guzeli zombie. Bir nevi basedilir. Edemeyince de yine hayata farkli bir amacla devam ediyorsun iste. O dakikadan sonra ne akp, ne metrobus, ne turk telekom ... takmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bence en pisi virus ki zaten olacak olan da o muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bence zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 DynamicK said: En guzeli zombie. Bir nevi basedilir. Edemeyince de yine hayata farkli bir amacla devam ediyorsun iste. O dakikadan sonra ne akp, ne metrobus, ne turk telekom ... takmazsin. sen de zombi olcan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar