Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yaw ne diyim ben bu olaya yafff.. soyle keyifle oyun oynicaktik saolsun buyuklerimiz bilmem nerdeki kablolar kopmus ve sanirim 3-4 gun kadar gelmigi soyleniyor.......Cookkk canim sıkılıyor cooookkkkk..........![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 git mario oyna sen :D[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ueheuh gel multi oynayalim yafruuu gene sıkılırım tek basıma .. acaba mario online var midir??[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yok ezerim seni mario da oynamam senle ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Gralssinnn ezersin geriden.... :P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hepsi telekomun sucu .. millet mahlle kavgasina hazirlaniyor... niye telekom yuzunden .. giremiyorlar oyuna sinirleniyorlar beklemekten... sonra forumlara eski defterlere donuyor millet....[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bende geliom berk sen hydralari bas ben atak yaptiririm ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehue italy serverine girilio cabloyla ama bizim accler banned :D neye yararki :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Lem dopak Lalu actik lan'dan star craft'i gel hadi sende anam !!!!![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Len minaa senin dersin fln yokmu git okuluna gir dersine, finaller fln gelmedimi git ders çalış.. işin ne hala oyun oyun :) yine cafe kuşu olmuşun öle diyolar :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ulem sisko finaller onumuzdeki hafta basliyor....aslinda iyi oldu bir nevi uzak da duruyorum oyundan..... Bir ara zahmet ette Ankara 'ya gel halimi gor tobe tobe :P sen orda calisma bahanesine her aksam baska barda iciyormussun ...... O GOBEGİ kucultte gel SİSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 :) valla burda bira'nın tadı bile bi başka :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Az once Zegna .. telefon acti Berk aksam otobusu ile İstanbul'a gidiyorum diye uhuh ne yazukku Arkidise eslik edemedumm yoksa beraber icerdik o biralari ayucuk.!!! Ama ahım var onumuzdeki hafta sonu gelicem ama hem kiz memleketine gidiyor hem bosum ....[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Valla bu haftasonu gelsydin benim ev de boştu bende kalırdın, abim 5 gün uçuşta olacaktı, haftasonu takılırdık :[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Oglum sen abini kandır,ucustaki hostesleri getirsin hafta sonu sizin evde pijama partisi verelim.. :P... Neyse darısı onumuzdeki hafta canus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Harbi lem ARda gelioz haftaya :=) Ezicez seni[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ahhah yavaşş ezersiniz :P *! Haftaya bodruma tatil planı yapmaya başlar :P*[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Neyi planlıyon sen Bodruma geliris ezmeye istersen yavas yavas ezeris :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 durlag geçen icq da konuştuumuz şey harbimiydi çiçek? bak gelicem ank a okullar kapansın bekle 2 haftam kaldı :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yaff Arda bekle hafta sonu orda ne Bodrum'u yafff.Sıkıldık biz burda .....!!!!![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P [Bu mesaj Mina tarafından 26 May 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Oski party nasıl gitti Elif orda mıydı ? :P bu arada meraklanma biz yazın Ankara'dayızzz!!!!!!! Yaz okulları sag olsun :P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Allah yaz okullarının....[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 gelicem o zaman okullar kapandıı gibün ama bana yer bulun kalmaya. çulsuzum ben otellerde sürttürmeyin beni euah[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Lem dallama benim evde kalirsin seker sey.... tam tayfa evde kaliriz :P Ben tek kaliyom yafriii!!!![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Zuhaha mina'nın evinde mikrop kaparsın la, son gördüğümde 5 ay önce yapılmış makarnalar tencere içinde dans ediyodu canlanmış.. 2 ay öncesinden kalma bir dilim pasta fln gördüm kakao'lu sanmıştım meğer 2 ay bekleyince rengi o hale gelmiş :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar