Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok canim sıkıldı Cokkkk!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw ne diyim ben bu olaya yafff.. soyle keyifle oyun oynicaktik saolsun buyuklerimiz bilmem nerdeki kablolar kopmus ve sanirim 3-4 gun kadar gelmigi soyleniyor.......Cookkk canim sıkılıyor cooookkkkk..........![hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P
Mesaj tarihi:
ueheuh gel multi oynayalim yafruuu gene sıkılırım tek basıma .. acaba mario online var midir??[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Gralssinnn ezersin geriden.... :P[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Hepsi telekomun sucu .. millet mahlle kavgasina hazirlaniyor... niye telekom yuzunden .. giremiyorlar oyuna sinirleniyorlar beklemekten... sonra forumlara eski defterlere donuyor millet....[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Lem dopak Lalu actik lan'dan star craft'i gel hadi sende anam !!!!![hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Len minaa senin dersin fln yokmu git okuluna gir dersine, finaller fln gelmedimi git ders çalış.. işin ne hala oyun oyun :) yine cafe kuşu olmuşun öle diyolar :)[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Mesaj tarihi:
Ulem sisko finaller onumuzdeki hafta basliyor....aslinda iyi oldu bir nevi uzak da duruyorum oyundan..... Bir ara zahmet ette Ankara 'ya gel halimi gor tobe tobe :P sen orda calisma bahanesine her aksam baska barda iciyormussun ...... O GOBEGİ kucultte gel SİSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
:) valla burda bira'nın tadı bile bi başka :P[hline]
Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !!
( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. )

Mesaj tarihi:
Az once Zegna .. telefon acti Berk aksam otobusu ile İstanbul'a gidiyorum diye uhuh ne yazukku Arkidise eslik edemedumm yoksa beraber icerdik o biralari ayucuk.!!!

Ama ahım var onumuzdeki hafta sonu gelicem ama hem kiz memleketine gidiyor hem bosum ....[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Valla bu haftasonu gelsydin benim ev de boştu bende kalırdın, abim 5 gün uçuşta olacaktı, haftasonu takılırdık :[hline]
Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !!

Mesaj tarihi:
Oglum sen abini kandır,ucustaki hostesleri getirsin hafta sonu sizin evde pijama partisi verelim.. :P... Neyse darısı onumuzdeki hafta canus...
Mesaj tarihi:
Harbi lem ARda gelioz haftaya :=)

Ezicez seni[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
ahhah yavaşş ezersiniz :P
*! Haftaya bodruma tatil planı yapmaya başlar :P*[hline]

Mesaj tarihi:
Neyi planlıyon sen Bodruma geliris ezmeye istersen yavas yavas ezeris :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
durlag geçen icq da konuştuumuz şey harbimiydi çiçek?
bak gelicem ank a okullar kapansın bekle 2 haftam kaldı :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
Yaff Arda bekle hafta sonu orda ne Bodrum'u yafff.Sıkıldık biz burda .....!!!!![hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel

[Bu mesaj Mina tarafından 26 May 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oski party nasıl gitti Elif orda mıydı ? :P bu arada meraklanma biz yazın Ankara'dayızzz!!!!!!! Yaz okulları sag olsun :P[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
gelicem o zaman okullar kapandıı gibün
ama bana yer bulun kalmaya. çulsuzum ben otellerde sürttürmeyin beni euah[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
Lem dallama benim evde kalirsin seker sey.... tam tayfa evde kaliriz :P Ben tek kaliyom yafriii!!!![hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
Mesaj tarihi:
Zuhaha mina'nın evinde mikrop kaparsın la, son gördüğümde 5 ay önce yapılmış makarnalar tencere içinde dans ediyodu canlanmış.. 2 ay öncesinden kalma bir dilim pasta fln gördüm kakao'lu sanmıştım meğer 2 ay bekleyince rengi o hale gelmiş :P[hline]

• Yeni Oluştur...