kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 neler yapıyorsunuz? boş c.tesi günlerimi dolduracak bir şeyler arıyorum ama aklıma pek bir şey gelmedi. tavsiye niyetiyle bir şeyler öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hobi değil o, spor olarak yapıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ihtiyac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bilgisayar oynuyoruz lan ne hobisi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seks hobimi abi.. yazık la. seksinizi yapın, sonra işi hobi olarakda yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim. 10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim. Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim. 1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim. Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim. Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım. Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım. daha çokta cv den yarısını kopyaladım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o nasıl cv abi asdasda. genelde sıkıcı bulunur oyle cv ler(benim bildiğim duyduğum). cv de işe odaklanacaksın. her bilgiyi vermeyeceksin, adam seni merak edecek çağıracak. :D neyse hobilere dönelim. perküsyon gelmişti geçenlerde aklıma, nasıl olur bilemiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 asfasd abi o cv nin tamamıyla ayrı bi konu açsana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 her 2 turlu de denedim boylesi daha cok ilgi cekti gorelim su cocugu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kozalak said: o nasıl cv abi asdasda. genelde sıkıcı bulunur oyle cv ler(benim bildiğim duyduğum). cv de işe odaklanacaksın. her bilgiyi vermeyeceksin, adam seni merak edecek çağıracak. :D neyse hobilere dönelim. perküsyon gelmişti geçenlerde aklıma, nasıl olur bilemiyorum mesela. perküsyonu salla, arasında enstruman çalabilen 5 erkek 5 kız bul, gidin bi stüdyoya, anlaşın adamla gecelik kapayın orayı. içkiler falan hem çalın hem için hem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: asfasd abi o cv nin tamamıyla ayrı bi konu açsana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 minyatür boyama (games workshop falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yazılanların çoğu tek başına yapılan şeyler. yok mu takım oyunu tarzında çok kişili bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 orgy diycem onu da beğenmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fotoğraf olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 puzzle yapıyorum ben arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 pontipati said: orgy diycem onu da beğenmeyeceksin çok canın çektiyse göndereyim abi bi iki yüz dolar da git rahatla gel bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok abi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 du bakiim... sinema müzik kitap zaten herkesin yaptığı şeyler, onları geç. fotoğrafçılık var. dijital tasarım sanatları var. spor var. mutfak sanatları var ucundan :D hmmm... bilg. donanım zaten işim, ama uğraşmaya bayılıyorum. marangozluğa bulaşacam diye 3-5 alet edevat aldım ama biraz üşengeçlikten biraz da hakkaten vakit uyduramadığımdan bakamadım ona daha... daha nolucak lan işte? iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hoby olarak içki içiyorum hafta sonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Boş vakitlerimde bol bol uyuyorum. Super ultra yakışıklılığımı buna borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 avcılık çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 cız bız,mangal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ne öküzmüşüm lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar