Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilerimiz

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim.
10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim.
Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim.
1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim.
Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim.
Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim.
Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım.
Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım.

daha çokta
cv den yarısını kopyaladım sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

o nasıl cv abi asdasda. genelde sıkıcı bulunur oyle cv ler(benim bildiğim duyduğum). cv de işe odaklanacaksın. her bilgiyi vermeyeceksin, adam seni merak edecek çağıracak. :D

neyse hobilere dönelim. perküsyon gelmişti geçenlerde aklıma, nasıl olur bilemiyorum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

o nasıl cv abi asdasda. genelde sıkıcı bulunur oyle cv ler(benim bildiğim duyduğum). cv de işe odaklanacaksın. her bilgiyi vermeyeceksin, adam seni merak edecek çağıracak. :D

neyse hobilere dönelim. perküsyon gelmişti geçenlerde aklıma, nasıl olur bilemiyorum mesela.

perküsyonu salla, arasında enstruman çalabilen 5 erkek 5 kız bul, gidin bi stüdyoya, anlaşın adamla gecelik kapayın orayı. içkiler falan hem çalın hem için hem ..
Sosyal ağlarda paylaş

du bakiim... sinema müzik kitap zaten herkesin yaptığı şeyler, onları geç. fotoğrafçılık var. dijital tasarım sanatları var. spor var. mutfak sanatları var ucundan :D hmmm... bilg. donanım zaten işim, ama uğraşmaya bayılıyorum. marangozluğa bulaşacam diye 3-5 alet edevat aldım ama biraz üşengeçlikten biraz da hakkaten vakit uyduramadığımdan bakamadım ona daha... daha nolucak lan işte? iyidir iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...