antiban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 insan ilişkileri konusunda sürekli kazık kazık konuşan doğru bildiğini okuyan birisiyim, yeri geldiğini düşünürsem ailem de dahil olmak üzere her şey bu kapsama girer. öte yandan eski kız arkadaşım ile ayrıldıktan sonra özellikle hatunlar konusunda oldukça boş geçti hayatım. sevgilim olmadı hiç, takıldığım bi iki kız tek gecelik vs dışında. ama bakıyorum şimdiki sosyal düzene, efendim facebook'tan gruplardan karı kız düşürmeye çalışmalar, sosyal ağlar'da kızlarla konuşma çabaları filan falan iyi tamam da iq su iki haneli olan aptal saptal kızlara bu kadar takılcak enerji ve sabrı nası buluyor insanlar ? liseden mezun olalı 7 yıl oldu, ikinci ünivdeyim şu anda da yurtdışındayım bi projede çalışıyorum, tr'de de aynı şekilde projelerimle uğraşıyorum koştur koştur bi yandan okul. ailemden 2 yıldır destek almıyorum filan. neyse işte böyle. katlanamıyorum ne gerçek hayatta tanıştığım kızların ne de sanalda gördüğüm birilerinin triplerine, yalanlarına iki yüzlü davranışlarına anında sinirleniyorum. dolayısı ile de kız arkadaş vs hak getire en akıllı en dürüst en güzel kız bile naz yapcam diye kırk takla atıyor biliosunuz. ya ben nası tahammüllü bi insan haline gelirim de sosyal ilişkilerimi normalleştirebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 liseyi tekrar oku düzelir bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bence bu tahammülsüzlüğünü yönlendirmelisin. http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/ demelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 antiban said: iyi tamam da iq su iki haneli olan aptal saptal kızlara bu kadar takılcak enerji ve sabrı nası buluyor insanlar ? -şu lafı çok seviyorm ya, abi bu insanların beyinler kapanıyo mevzu .ma ulaşmak olunca sen de t*şak geçeceksin, çok düşünmeyip yiyip içip sıçacaksın bi süre sonra alışacaksın society e, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 doğru yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çalışıyorsan ve mühendissen bi süre sonra sosyal ilişki kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 gerçekleri mi yazayım okumak istediklerini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sende benim düşündüğümü mü düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bence gerçekleri iste yazdıgını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o zaman; kız yapamıyorsun. bunu kendine itiraf etmekle başla. kıt iq lular diye karşı tarafa komple bok atmak haksızlık. çok zeki, olgun, güzelleri de tonla var. onlara da ulaşamayınca hırçınlaşıyor gibisin. ilişki konusunda başarısız oluyorsun ama bunu karşı tarafı kötüleyerek kanullenmeme yoluna gidiyorsun. ama alttan alta sen de farkındasın gerçeklerin. yoksa şu postunda bile satır aralarında loser değilim, tek gecelik takıldım, ailemden destek almadım, yurtdışı proje, ben zekiyim, tahamül etsem alayını götürürüm mesajlarıyla donatmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aynı şeyi düşünmüyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Red said: liseyi tekrar oku düzelir bu sefer sen gene lise 2 desin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 @imam iki lafı bi araya getirecek biraz kafası çalışan normal arkadaş bulamıyoruz. senin etrafında zeki, olgun, güzel tonla bu tipte karşı cins var. valla helal olsun sen hangi ülkede yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 senko said: çalışıyorsan ve mühendissen bi süre sonra sosyal ilişki kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: o zaman; kız yapamıyorsun. bunu kendine itiraf etmekle başla. kıt iq lular diye karşı tarafa komple bok atmak haksızlık. çok zeki, olgun, güzelleri de tonla var. onlara da ulaşamayınca hırçınlaşıyor gibisin. ilişki konusunda başarısız oluyorsun ama bunu karşı tarafı kötüleyerek kanullenmeme yoluna gidiyorsun. ama alttan alta sen de farkındasın gerçeklerin. yoksa şu postunda bile satır aralarında loser değilim, tek gecelik takıldım, ailemden destek almadım, yurtdışı proje, ben zekiyim, tahamül etsem alayını götürürüm mesajlarıyla donatmazdın. kanka etrafın baya düzgün insan doluymuş o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: o zaman; kız yapamıyorsun. bunu kendine itiraf etmekle başla. kıt iq lular diye karşı tarafa komple bok atmak haksızlık. çok zeki, olgun, güzelleri de tonla var. onlara da ulaşamayınca hırçınlaşıyor gibisin. ilişki konusunda başarısız oluyorsun ama bunu karşı tarafı kötüleyerek kanullenmeme yoluna gidiyorsun. ama alttan alta sen de farkındasın gerçeklerin. yoksa şu postunda bile satır aralarında loser değilim, tek gecelik takıldım, ailemden destek almadım, yurtdışı proje, ben zekiyim, tahamül etsem alayını götürürüm mesajlarıyla donatmazdın. muh-te-şem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamazed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.ilactr.com/img/ilac/eslorex.jpg Şaka bi yana, psikiyatrist iyi gelir. Antidepresanların çok hafif dozları bu tarz şikayetleri zamanla azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 antiban said: Red said: liseyi tekrar oku düzelir bu sefer sen gene lise 2 desin galiba lise 4 teyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kriterlerini senin karşılayabileceğin kızlar çerçevesine indirge, ozaman onlarla aynı dili konuşuyor olacaksın. imam++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 arkadaşlar çevrenizdeki çok güzel, olgun, zeki kızları tartıp kaç ton çektiğini yazar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "It is neither the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change" C. Darwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 antiban said: arkadaşlar çevrenizdeki çok güzel, olgun, zeki kızları tartıp kaç ton çektiğini yazar mısınız ? abi sen yetememişsin yalnız. sorun çevrende değil, sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ya montla s.ç ya da meric ol. ama meric olursan cok rahat hatun kaldırıyosun.ben eski hatunların cogunu mericlere kaybettim.simdi ben mericlik yapıyorum.priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 antiban said: @imam iki lafı bi araya getirecek biraz kafası çalışan normal arkadaş bulamıyoruz. ilk mesajından ideal kızı naz yapmayan, 3 haneli iq su olan, dürüst, trip atmayan olarak kendin yazdın. onun üzerine buna benzer ideal kız gayet var sağda solda dedim. eğer mesajda belirtmediğin niteliklerde beklentin varsa birşey diyememki. eğer kriterine göre kız denk gelmiyorsa beklentilerini düşürmeyi veya gözden geçirmeyi deneyebilirsin ki zaten 2. mesajda bunu yaptın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar