dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi rusya'dan da vergi alabilsek ne güzel olurdu lan. adam boşta demek ki düşündüğü şeylere bak. alıcan vergiyi, arttıracan yüzdeyi çalışmaktan soru sormaya vakti kalmayacak herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o ayakkabıyı göstermeyecektin coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hmmppfffssssss hmmfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: o ayakkabıyı göstermeyecektin coco saylanmaz dedik o sağlık dedik gerekçe sağlamdı hem asıl ben hımpppppff.. ayrıca Seele'ciğimi kırmadık. vs, vs, vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben aslında şunu merak ediyorum,x adasın da yeni keşfedilen,kabileler de dahi tanrı figürleri v.s bilinen ve bulunan bir şey,inanmak ihtiyaçtan kaynaklanıyor önermesi de bir yere kadar mantıklı,fakat kardeşim dünya tarihin de dahi,herhangi bir inanca mensup olmayan,aidiyet hissetmeyen,bir ülke,bir toplum varmı? sscb dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 onların tanrı algısıyla seninki bir değil. adam ateşi anlayamıyor, dokunmaya çalışıyor canı yanıyor o da tapıyor ateşe gücünden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sosyalizm temeli devreye girince bahsi edilen "inanç ihtiyacı" kavramı ortadan kalkıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sosyalizm temeli nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 coco said: asıl ben hımpppppff.. evet hmmppff'ıma da yanıt aldım ama bundan sonra ne yapacağımı bilemiyorum. i surrender! gidip kiliseye dava açan adamın yanında asistanlık yapıcam bundan sonra. gereksiz şeylere dava açıcaz beraber. "godot gelmedi! dava açalım bence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 GERGE said: Adam hakli aslinda. e hukiki acıdan evet, gunah cıkarma hizmetini , gunah cıkarma garantisi ile vererek kazanc elde ediyorsa, ve bunu kanıtlıyamıyorsa dolandırıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sotto said: Dinlerin kanıtlaması gereken şey... ...mantığım bunların uydurma şeyler olduklarını söylüyor. dinde kanıt ve mantık aramak... yav böyle saçma şeyler ile uğraşacağınıza gidin bir kitap okuyun bir birşey yapın da en azından geçirdiğiniz vaktin bir faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 maesselam said: ben aslında şunu merak ediyorum,x adasın da yeni keşfedilen,kabileler de dahi tanrı figürleri v.s bilinen ve bulunan bir şey,inanmak ihtiyaçtan kaynaklanıyor önermesi de bir yere kadar mantıklı,fakat kardeşim dünya tarihin de dahi,herhangi bir inanca mensup olmayan,aidiyet hissetmeyen,bir ülke,bir toplum varmı? sscb dışında... SSCB'de devlet ateistti, halkın çoğu teist idi. Halkın çoğunluğunun inançsız olduğu yerleri soruyorsan İskandinav ülkeleri, Çek Cumhuriyeti, Japonya benim bildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 inançsız kimsenin dahi inançsızlığa inandığı gerçeğini var birde, oda bir inanç nihayetinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Nigger_of_the_sand said: maesselam said: ben aslında şunu merak ediyorum,x adasın da yeni keşfedilen,kabileler de dahi tanrı figürleri v.s bilinen ve bulunan bir şey,inanmak ihtiyaçtan kaynaklanıyor önermesi de bir yere kadar mantıklı,fakat kardeşim dünya tarihin de dahi,herhangi bir inanca mensup olmayan,aidiyet hissetmeyen,bir ülke,bir toplum varmı? sscb dışında... SSCB'de devlet ateistti, halkın çoğu teist idi. Halkın çoğunluğunun inançsız olduğu yerleri soruyorsan İskandinav ülkeleri, Çek Cumhuriyeti, Japonya benim bildiklerim. cok havada bir soru oluyo mesela bu. şimdi iki acıdan bakabiliriz konuya. yaratıcı olduğu ınancı, ulvi varlık ınancı gibi bir mevzu ise ihtiyac duyma sebebi e var bi sürü yaratıcısız toplum tarihte. yok doağ üstü hiçbişeye inanmayan toplum/medeniyet oldumu dersen işler cok karısıyo. dinlerin cok buyuk bı kısmının cıkıs noktası doğal olayıları doğa üstü yontemlerle acıklamaktan geliyor cünkü. yıldırım dediği naneyi acıklama ihtiyacı onu yukarda yıldırım atan birinin olduğuna ınandırıyo ınsanı, yukarda bı adam olma ihtiyacı değil, dah auctan örnek veriyim, depremi dünyayı bir ökzüün tasıdığını arada kıprastığnı söyliyerek acıklamak, acıklama ihtiyacından geliyor, abi dünyayı bir öküz tasıyınca kendimi daha güvende ve değerli kıymetli hissediyorum, falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi illa inanmak icin ,ulu bir varlik gerekmiyorki insanogluna... madem tanriyi kanitliyamiyoruz,bu davayi acan adama kilise; sen paraya taptigin icin bize bu davayi actin,amacin para koparmak diye karşi dava açsa ne olur bu gezegenin hali? m.dalga firina cukunuzu sokmayin pisirir yazmiyor diye dava acmaya benziyor bu dava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Tanımladığın şey suç değil ki, nasıl bir karşı dava senaryosu bu? Gerçekliği sabit bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Feamer said: inançsız kimsenin dahi inançsızlığa inandığı gerçeğini var birde, oda bir inanç nihayetinde... yok öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 maesselam said: denemiş, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 gayet mantikli dava. tanriyi temsil ettigini iddia eden kurum, vaftiz falan diye bir de para istiyosa bunun adina dolandiricilik denir. bunu simdi adamin teki cikip ben mehdiyim diyip yapmaya kalksa ya dolandiriciliktan hapise girer, ya akil sagligi yerinde degil diyip yollarlar. ornekleri de bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Nigger_of_the_sand said: Tanımladığın şey suç değil ki, nasıl bir karşı dava senaryosu bu? Gerçekliği sabit bile değil. peki ya bu kilise 3-5 tane yalanci şahit gosterip de,biz sirf paraya taptigimiz icin banka soyduk,hirsizlik yaptik diyerek davayi meşrulaştırirsa ki ,karsindaki kilise kurumu ,ask,entrika,sehvetin. krali donuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ne diyon hacı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hukukçu birisi cevap versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Üçüncü aşama somut kullanım (7-12 yaş): Çocuk mantıklı olduğu halde hala bir çocuk gibi düşünür. Bu aşama anne-babaları aldatabilir. Ana babalar çocuğunun artık büyümeye başladığını düşünebilirler. Ancak yanılırlar. maess... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar