xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Samsun'da yetişen bu bitkinin yeri sır gibi saklanıyormuş ama neye yaradığı sanırım belli değil. http://www.ntvmsnbc.com/id/25399751/ Haber oldukça boş, başlık da boş kalabilir aslında ama bulmacada falan çıkarsa bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Samsun'da yetişiyorsa sağlam kafası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Faydalı olsa piç ederdik çoktan demek ki bişeye yaramıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 işsizlik tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bi bitkinin soyu kurumasın diye uğraşmak mı işsizlik. Tey allam. Tabi endemik nedir, önemi nedir bilmeyen yurdum insanı alışık değil böyle haberlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Tamam güzel bir tek bizde var felan hoş ama bi kokain değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 reampage said: Faydalı olsa piç ederdik çoktan demek ki bişeye yaramıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 reampage said: Tamam güzel bir tek bizde var felan hoş ama bi kokain değil. öyle olsa savaş çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 samsunu samsung okudum. dedim samsung firması gizli bitki mi yetiştiriyor. lcd ekranların içindeki gizli teknoloji o bitkinin özütü mü bitkinin formülü sır gibi mi saklanıyor. samsung okudum böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 samsunda yetişiyorsa neye yaradığı bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar