paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Selam, Cici cici oynayalım aksi halde kumdan kalelerinizin üstünde tepinirim X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ymncvt said: . 335 projenizi takip ettim masallah ıyı iş cıkarmıssınız.ozellıkle turbo fıkır arastırma ve secımlerınızı cok begendım vede eksoz..arac duruyomu? Evet duruyor. Kışın yatırıyorum yazın çıkarıyorum 335i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 maşallah...bu ısımı yapıyosun yoksa baska ısle mesgul olup zevk ıcın arabalar projelendırıyosun..ben n54 335 sahıbıyım.. turboları degıstırmeden once yaptırdıgın ıslemlerın malıyetını ogrenebılırmıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bolt on olarak yapılacaklar listesinde; 1. Custom catback 2. Downpipes 3. BMC Hava filtre kiti 4. JB3 2.0 Pinout 5. Limitör deaktif kit 6. Sensör yanıltıcı 7. HPF Intercooler 8. P3 335i Vent Boost Gauge with JB3 map switc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ymncvt said: Bolt on olarak yapılacaklar listesinde; 1. Custom catback 2.000 tl 2. Downpipes 650 $ 3. BMC Hava filtre kiti 300$ 4. JB3 2.0 Pinout 650$ 5. Limitör deaktif kit 80$ 6. Sensör yanıltıcı 60$ 7. HPF Intercooler 1100$ 8. P3 335i Vent Boost Gauge with JB3 map switc 400$ yazdım fiyatları yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 teşekkür ederim...nerde yaptırdın ıslemlerı. aracı satmadıgına gore skyline, 458 ferrari falan hala 335 duruyo memnunsun.. varmı bu yuklemerden sonra aracın videosu yollayabılırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ymncvt said: teşekkür ederim...nerde yaptırdın ıslemlerı. aracı satmadıgına gore skyline, 458 ferrari falan hala 335 duruyo memnunsun.. varmı bu yuklemerden sonra aracın videosu yollayabılırmısın Son halin videosu yok cünkü denemeye cesaret eden adam yok:D bu piyasa biraz sıkıntılı geçileceğini anlarlarsa kimse gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 son hali değil turbolar buyumeden yapılan işlemleri soruyorum bana yolladıgın lıste yani ilk modifikasyon video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ymncvt said: son hali değil turbolar buyumeden yapılan işlemleri soruyorum bana yolladıgın lıste yani ilk modifikasyon video Gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 tesekkrler..masallah ıyı yuruyo ...ıns yazın yaptırmayı dusunuyorum ..parcaların sıparısı gelmesı montaj ne kadar zaman alıyo bıde onermek ıstedıgın baska parca veya parcalar varmı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 hayirli olsun bende eski 200sx ciyim inşallah istedigin gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ve araç beynide geldi :) Son 2 hafta sonra yollardayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 08.02.2013 Motor toplanmaya başlandı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 harcadigin vakite yazik para neyse de no offence (neden böyle düşündüm şu an bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hobi abi işte mis gibi. ben çok özeniyorum böyle deli gibi hobiyle uğraşanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Fistan said: harcadigin vakite yazik para neyse de no offence (neden böyle düşündüm şu an bilmiyorum) Zevk meselesi bunlar :) Ben gayet memnunum :) Başarı özveri ve vakit ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 barnacle said: hobi abi işte mis gibi. ben çok özeniyorum böyle deli gibi hobiyle uğraşanlara tamam hobi de bu cok fazla vakit isteyen bisey gibi hobi dedigin günde 15-20 dk bilemedin yarım saat ilgilenirsin baska bi hobin varsa ona dönersin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çalışma ihtiyacı olmayanlar için uzun süreli hobilerinin olması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1 tane hobi yerine 4-5 farklı hobi olabilir bu resmen bişeye odaklanmak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Benim merak ettiğim arabayı tamamlayıp 300 falan yapıyor mu? Yoksa şeklim yeter panpa mı diyor? Ne diyorsun baboli anlat bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benchmarkçılar gibi işte bi kere 300 görüo beygiri felan ölçüo sonra garaj :d. Bu tip arabalarla günlük kullanımda zaten keyif alınmaz ki 600 beygir var stad çıkışından sonra köprü felç sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Fistan said: 1 tane hobi yerine 4-5 farklı hobi olabilir bu resmen bişeye odaklanmak gibime geliyor Sen sabırsız bi adamsın kardeşim tabii ki bu türden hobiler sana göre değil :) Adamın balık hobisi vardır balıkları yavrulatcam diye 4 ay uğraşır misal. Av hobisi vardır dağa gider 5 gün kamp kurar. Değişir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 reampage said: benchmarkçılar gibi işte bi kere 300 görüo beygiri felan ölçüo sonra garaj :d. Bu tip arabalarla günlük kullanımda zaten keyif alınmaz ki 600 beygir var stad çıkışından sonra köprü felç sdfj ahah adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi trafikte saniyede 10 litre yakıyosun falan boşta uahsuhd. bi de altını sürtsen arabanın çok koyar ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aksine ben coook sabırlı bir insanım tam da üstüne basmışsın akvaryum hobim var 98 den beri ugrasiyorum, sen türkiyede modifiyede en iyi arabayı biz yapıyoruz diyorsan ben de tatlısu akvaryumunda ve tatlısu bitkileri yetistirme konusunda türkiyede sayılı kişilerdenim diyorum tam üstüne basmissin 2 avcılık hobimde var.hiç kıpırdamadan 3 saat pusu da oturdugum da olmustur. ben ilk mesajında altına yazdim neden böyle düşündüm bilmiyorum diye zaten. ama mesela akvaryum, ilk kurarken 10 gün falan cok vakit harcarsın sonra günlük 15-30 dk avcılık ise her zaman vakit bulamadigin bişey.yılda 10 günü geçmez günde 4-5 saatten. heralde senin pespese topicleri görünce yanlis bi algiya kapilmis olabilirim sabah kalk modifiye aksam yat modifiye biri bitince hemen digerine basla falan gibi ardi arkasi gelmeyen ugras, zaman harcama vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar