moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 evet millet yurtdışından macbook getirme niyetindeyim o yüzden biraz paraya ihtiyacım var. önce paticik'e açayım dedim. bütün ürünlerde abartmamak kaydıyla pazarlık payı vardır. malın fotoğrafını görmek isterseniz koyarım. bütün mallar istanbul içi elden teslim olacağı için rahatça deneyebilirsiniz, veririm bigün sizde kalır falan. mekan hisarüstü. __________________________________________________________ Canon 550d (Kiss x4) + 18-55 Kit Lens + Lowerpro çanta - 1350 TL Tahminen 5000-6000 shutter'da, sorunsuz, çiziksiz. Kit lensiyle beraber Lowerpro Slingshot 202 AW ergonomik çantası ( http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=3220 ) 16 GB sandisk Sd card ile çekime hazır makine. Yanında da 10 GB'lık Photoshop tutorial'ı veriyorum. ___________________________________________________________ Lenovo Idea Centre B500 all-in-one masaüstü - 1250 TL özellikler: http://www.log.com.tr/lenovo-ideacentre-b500/ 23 inçlik ekranıyla bir multimedya canavarı. fanında bir problem var ama satmadan önce yaptırır teslim ederim. ____________________________________________________________ Fender American Standart Telecaster '09 - 2300 TL http://guitar-amp.ru/attachments/Image/atitle%3D20Fender%3D20American%3D20Standard%3D20Telecaster%3D20Crimson%3D20Red%3D202011%3D2008_1.jpg?template=generic rengi bu, crimson red. bu noktada tok satıcıyım. zaten telecaster almaya karar vermişseniz sorarsınız, denersiniz vesaire. _____________________________________________________________ KELEPİR! Cort Source yarım caz kasa gitar - 200 TL Klavyesinin traşlanması gerekiyor, biraz çizikli. (70-80 liralık bir hizmet) İsterseniz ben halledip sorunsuz teslim ederim. Bu paraya alabileceğiniz açık ara en iyi gitar. Bunların yenileri tayvanda yapılıyor, benimki Kore malı. Basları falan gerçekten çok iyiydi gitarın. Blues, caz falan ilgileniyorsanız ve gitara başlamak istiyorsanız uygundur. ______________________________________________________________ Roland Micro-Cube 15watt - 200 TL das http://i.clubafaceri.ro/clients/88/83009/62/roland-micro-cube-combo-chitara-1266198_big.jpg ______________________________________________________________ Korg Microkey MIDI klavye - 100 TL Garantili, boyu küçük ama işlevi büyük bir alet: http://www.youtube.com/watch?v=h_g29VP0Llk http://www.canelektronikltd.com.tr/asp/show_stock.asp?product=microKEY ______________________________________________________________ Hp Deskjet Ink Advantage 2060 K110 all-in-one - 80 TL Yazıcı, scanner ve fotokopi. 3 ay oldu alalı, garantisi var. Kartuşu da yarı yarıya dolu. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=4157334&lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=4157434 http://www.priceninfo.com/hp-deskjet-ink-advantage-2060-all-in-one-k110a-printer-price-in-india/ _______________________________________________________________ Kitaplar, Dergiler ÖKÜZ dergisi koleksiyonu - Metin Üstündağ, Orhan Pamuk, Murathan Mungan, Ece Ayhan ve doksanların en önemli yazarlarının yazdığı efsane derginin bütün sayıları. 90 sayı- 100 TL Değerli, hiç hasarsız, buruşuk olmayan kitaplar Karl Marx - Das Kapital 1.2 ve 3. cilt / Sol yayınları, Altıncı Baskı: Ekim 2006 50 TL Immanuel Kant - Arı Usun Eleştirisi / Idea yayınevi, 3. Baskı: 2011. 40 TL Colin A.Ronan - Bilim Tarihi / Tübitak, 2.Baskı: Kasım 2003 20 TL Seton Lloyd - Türkiye'nin Tarihi / Tübitak, ciltli, 8.Baskı: Haziran 1998 15 TL Ekrem Akurgal - Anadolu Kültür Tarihi / Tübitak, ciltli, 2.Baskı: Nisan 1998 15 TL Bunlar dışında yaklaşık 5000 tane eski-yeni kitap var elimde. Sayısız tarih-arkeoloji kitabı, aralarında sol yayınlarından birinci basım das kapital de olan marksizmin en önemli kitapları, engels, lenin, mao... çoğu birinci basım. Eski tübitak kitapları, fizik, matematik, astronomi... Sinema teknik ve analiz kitapları, ender müzik kitapları, sanat tarihi, modern sanat... Arşiv yapmak isteyenlere duyurulur. Uygun fiyata kütüphaneniz döşenir. (kapitalin mavisi koltukla uyumlu oluyo pelin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Microcube 15W değil, 2W diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Zaten sifir 550D 1340TL niye 5000 shutter kullanilan urune daha cok para verilsin ki? Fiyati bence 800TL ye fln indirmelisin cantayi hediye etmesende olur cok elzem birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 800 liraya indirirse varımı yoğumu makine için satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Nerde oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 DareJedi said: Zaten sifir 550D 1340TL niye 5000 shutter kullanilan urune daha cok para verilsin ki? Fiyati bence 800TL ye fln indirmelisin cantayi hediye etmesende olur cok elzem birsey degil. sahibinden.com'daki piyasaya göre fiyat koydum. çanta kaliteli, ergonomik, bir harekette önüne geliyo açıp çekiyosun falan. güzel bi çanta. Dark_Soul said: Nerde oturuyorsun? istanbul-hisarüstü (boğaziçi üniversitesi yakınları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Selam, Tübitak kitaplığına talip olabilirim. Hangi kitapların mevcut olduğunu nasıl öğrenebilirim? Benim eksiklerim var oldukça. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ekrem akurgalın anadolu kültür tarihi lazım baya, piyasada bulamadım, karşılığında oyun flm bir şey versem? havalede geçerimde %30unu havaleye vermeyelim diye dedim :D kargolayabilir misin ankara'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 diğer arkeoloji kitaplarınıda toptan yazma imkanın varsa çok iyi olur. Toplu olarak alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Haftasonu tübitak + arkeoloji kitapları listesini yazacağım sizi haberdar ederim. Sınavlar bitsin de bu hafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 götüboklu macbook için ortaya telecaster koymuşsun... kahrolsun böyle dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 mekbuk icin telecasteri satiyorsan, telecasteri hic haketmemissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 this^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 moncici said: Haftasonu tübitak + arkeoloji kitapları listesini yazacağım sizi haberdar ederim. Sınavlar bitsin de bu hafta... teşekkürler büyük ihtimalle çoğuna talip olabilirim. + tubitak serisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Canon 550d fiyatı inerse bende düşünebilirim. 0 ına ihtiyacım yok ama 800 civarı fiyatlara anlaşabiliriz diye tahmin ediyorum. tabi çok vaktim yok askere gideceğim gitmeden halletmek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi 800 çok az. çantasız kartsız body için bile az. 5000-6000 shutter da hiçbir şey değil ayrıca. yani makina gıcır. senko said: mekbuk icin telecasteri satiyorsan, telecasteri hic haketmemissin zaten. telecaster karın doyurmuyor gardaş be. amfi alamıyorum, çin malı amfiyle çalıp gitara hakaret etmek istemiyorum daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 800 yaparsan önce ben, ilk ben talip oldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Satışı baltalamak için yapmıyorum ama bir nevi patinin pazar gurusu oldum çoğu şeyi satın alarak. Makinenin sıfırı zaten 1400TL belki alan kişi çantayı kullanmayacak o yüzden bir esprisi yok. Neden 800TL olabilir dedim sebebi 550D nin shutter ömrü. Tabiki gönül istediğin fiyattan satabilmeni ister ancak koşullar ortada :) Gerçekten zor şartlarda kullanım olmadı ise 1000TL ederi var ama 1400 kesinlikle etmez. http://www.olegkikin.com/shutterlife/canon_eos550d.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Fender'i aradım az önce, durumu anlattım. Böyle bir olayla hiç karşılaşmadıklarını, gitarı sattıkları fiyattan geri alacaklarını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 çin malı dediğim arkadaşın frontman'i. herkes de fender gurusu olmuş maşallah. DareJedi said: Satışı baltalamak için yapmıyorum ama bir nevi patinin pazar gurusu oldum çoğu şeyi satın alarak. Makinenin sıfırı zaten 1400TL belki alan kişi çantayı kullanmayacak o yüzden bir esprisi yok. Neden 800TL olabilir dedim sebebi 550D nin shutter ömrü. Tabiki gönül istediğin fiyattan satabilmeni ister ancak koşullar ortada :) Gerçekten zor şartlarda kullanım olmadı ise 1000TL ederi var ama 1400 kesinlikle etmez. http://www.olegkikin.com/shutterlife/canon_eos550d.htm 550d'nin shutter ömrünün benzeri modellerden bir farkı yok ki. attığın linkte de yok. çantayı kullanmayacaksa gitsin çantasız kartsız daha ucuza alsın, bulabiliyorsa. sahibinden'de en ucuz fiyat 1150. ben de indirebilirim biraz ama 800'e katiyen inmem. mezarcı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 senko said: mekbuk icin telecasteri satiyorsan, telecasteri hic haketmemissin zaten. Aynen ya, bir de saçma Cort amfiye bağlamış, resmen hakaret gitara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 isterse poposuna bağlar pis baltacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 cort? ya vereyim ben size gitarı, anneniz de tüplü amfi alır. bi de POP GİTAR METODU aldık mı, mfö falan çalarsınız uyar? size squier ile çalsam american bu desem sanki ayırt edebileceksiniz seslerini de, iyi amfi kötü amfi geyiği yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ağır konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 moncici said: cort? ya vereyim ben size gitarı, anneniz de tüplü amfi alır. bi de POP GİTAR METODU aldık mı, mfö falan çalarsınız uyar? size squier ile çalsam american bu desem sanki ayırt edebileceksiniz seslerini de, iyi amfi kötü amfi geyiği yapıyosunuz. ayıpsın, Fender kullanmadım pek ama aralarındaki farkı görmek zor, elime almadan söyleyemem hem Squier da Fender alt markasıydı. up'layalım ama, satarsın umarım, Cort'un saçma amfilerine benzettim ya markasına bakmadan, kusura bakma. Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar