BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Pantene Pro V ince telli saçlar için dolgunlaştırıcı olanı kullanıyorum. Çok iyi iş çıkarıyor, über saçlarım var ama ne koyuyorlar bu şampuanların içerisine belli değil. Çok kıllanıyorum. Sabun (beyaz, kalıp sabun) kullandığım zamansa kepek oluyor. Kepek yapmayan sabun yok mudur acaba? Veya şampuana alternatif nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 z.yaglı sabun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 O, kepek yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben anlamadım. Pantane saçlarına iyi geliyor ama içine ne koyduklarını bilmediğin için başka şampuan mı kullanmak istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sadece pantene değil. bütün şampuanlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kuma sürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kadınlarklubunde içinde sülfür mü sülfat mı ne olan sampuanları kullanmayın diyorlardı. oraya git zaten tek anladıkları bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kadınlarklübü takipçileri yavaş yavaş belli oluyor..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 fede said: kuma sürt kum baya temizliyor yalnız öyle böyle değil. ama kuma sürtersen çok fazla kum olur. en iyisi hafif bir kum fırtınası. ne saçta kum kalıyor ne kir ne yağ. pırıl pırıl oluyorsun tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 göze möze kaçar yaa...yok o olmaz bence.ağzın burnun kum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yüzünü sarıyosun gerekirse gözlük de takılabilir bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dermokill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2010/07/head-and-shoulders-225x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Icine zehir mi koyacaklar, sacini yikiyorsun iste. Clear Man aldim ben gecen kiz kardesin, arkadasin, annenin aldiklarini rastgele kullanmaktan bikip. Iyi gibi geldi. Bu iste: http://www.clear.com.tr/erkek/clear-men-cool-sport-menthol Ferahlatici filan diye okuyup inanmamistim sampuan ne ferahlatacak diye ama cidden oyleymis. Bir sasirdim yani. Kesin bir deneyin, ilginc bir sey. Kafatasim resmen agir naneli ferahlatici seker yemis gibi hissetti. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Otacı ısırgan otu sabunu ve Sebamed kepek şampuanını beraber kullanırsan saçta yağlanma, kepek ve dökülme cidden azalıyor. Bizzat kullanıyorum 5 aydır, etkisi olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 @ GERGE ben bu hissi ilk Rejoice zamanına hissetmiştim. Şimdi head%shoulders sporcular olanını kullanıyorum. spor yaptığımdan değil tabi de ferahlatıcı etkisi inanılmnaz. tamam lan yıkanmışım paklanmışım ben dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 GERGE said: Icine zehir mi koyacaklar, sacini yikiyorsun iste. Clear Man aldim ben gecen kiz kardesin, arkadasin, annenin aldiklarini rastgele kullanmaktan bikip. Iyi gibi geldi. Bu iste: http://www.clear.com.tr/erkek/clear-men-cool-sport-menthol Ferahlatici filan diye okuyup inanmamistim sampuan ne ferahlatacak diye ama cidden oyleymis. Bir sasirdim yani. Kesin bir deneyin, ilginc bir sey. Kafatasim resmen agir naneli ferahlatici seker yemis gibi hissetti. Garip. abi o olay çok kötü yahu, kafandan aşağı bengay dökmüşsün ya da vicks sürmüşsün gibi oluyor asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sebamed diyen doğru demiş... Tabi fiyatıda biraz hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hazir topak varken yazayim.benim sac derisi mevsim degisikliginde soyuluyo kepek yapiyor.gundr 10 defa yikasamda ayni.var midir yapilacak bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bioxcin kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kepek denen şey saçın yağ dengesi bozulması sonucunda oluyor. kafayı hergün değil 2-3 günde 1 yıkamanız gerekebilir. dermatologa falan gidin, kendi saç derinize uygun bir yıkanma şekli ve şampuan bakın. sabun bazik etkisi nedeniyle cildi kurutur. netekim sabah yüzünüzü sabunluyosanız (dove dısında) cildinizin yağ dengesi de bozulmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum. İyi gibi ya. Kurutuyor cildi biraz ama en azından doğal, şampuan kullanmaktan ben de huzursuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sabunu az kullanmak veya nemlendirici ile kullanmak lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oha Dermalute denmemiş. yan etkisini görmediğim tek şampuan diyebilirim. kepek olmuyor, saç dökülmeyi baya durdurdu, böyle saçlarım 'sıhhat sıhhat' diye yanıp sönmeye başladı. ferahlatıcı etkisi felan yok direk temizliyor bi de vitaminler var içinde (vitamin H, B3, B5,E). eş dosta tavsiye ettim hepsi memnun. eczanelerde satılıyor 22 tl idi yamulmuyorsam. şampuanından memnun olmayanlar bi baksın kullansın derim. hakkaten iyi parasını da hak ediyor. ulan sanki şirketin veliahtıyım http://www.kozmotrend.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/285x285/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/e/dermalute-250ml-sac-koruma-sampuani.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar