Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sagol caglar bir kere daha nefret ettim bu ulkeden sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 nereye sıçacam şimdi. ayrıca arkadaşlar mağradayım ben aydınlatın. bu neyin borcu ? Sigorta girişim yapılmış ama çalışmadığım için ödemediğim sigorta primlerinin birikmişi mi ceza mı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ulan 25imden beri çalışıyorum istifa edicem yakında vallaha baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 etme sakın! sonra gssye alırlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Beyler. Bu borcunu öğrenenler TC Kimlik No ile mi giriş yapıyor sistemde? Vaktim yok uğraşacak bir yerlere gidip, kişi kaydı bulunamadı diyorsa borç yok demek dedi bana telefonda memur ama güvenemedim. Devlete borçlu olmak en ayar olduğum iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 1,6m borcum varmış bu ne lan dağıtırım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 borcu çıkıpda öğrenciler haricinde halletmiş olan varsa 2 satır bişi yazsın lyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Çalışan insanlara bile borç çıktığını görünce kıllandım kontrol ettim. Kişi kaydım bulunamadı. Oh borcum harcım yok devlete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben bugün izinliydim öğleden sonra gittim sorgulattım yerinde, ikamet taşımayı unuttuğumda bile 500 TL gibi bir ceza ödemiş bir cenabetim ben bu konularda, imkansızdı borçsuz çıkmam valla öyle de çıktım. Şaşkınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 2400tl de bana ckti. Sgkya gittim, 2012/2 de tarim sigortam baslamisti panpa, gss ne alaka dedim. Herif 2012 subattam itibaren butun gssyi silip bagkur borçlu yapti. Neyse oldu bagkur borcu 4100 lira adafag. Bu saatten sonra ödemem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bana 7.500 tl cıktı ne iş bu ya. Yurtdışına gidicem schengen'e basvuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 yurtdışında olupta hala borç giren varsa şu mailde denildiği gibi yapsın cons said: Sayın Loplop, Başkonsolosluğun ilgili sayfasından ( http://www.turkishconsulate.org.uk/tr/read_news.asp?newsID=228 ) indireceğiniz formu ve adresinizi gösteren bir belgeyi nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Başkonsolsoluğa göndererek adresinizi İngiltere adresi olarak değiştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra ise Eğitim Müşavirliğinden alacağınız bir öğrenci belgesini veya Başkonsolosluk Noter bölümünden alacağınız bir ikamet belgesini, SGK'ya durumunuzu izah eden bir dilekçe ile birlikte göndererek Genel sağlık sigortası borçlarınızı sildirebilirsiniz. Bilginizi rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://i.imgur.com/IALmeo1.png Valla cildircam, 7.3k nedir araba aliyoruz bir bucuk senede nasil birikir böyle bişey. Bende ssk'lıydım, bagkur oldum. Ne salak iş o öyle. Yurtdışına cıkamıycakmıyım bunlar yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hangi linkten bakiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 https://sgk.ziraatbank.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 LAn ilk bu topağı okuduğumda baktım borç yoktu şimdi 1k borç çıktı ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Masticore said: http://i.imgur.com/IALmeo1.png Valla cildircam, 7.3k nedir araba aliyoruz bir bucuk senede nasil birikir böyle bişey. Bende ssk'lıydım, bagkur oldum. Ne salak iş o öyle. Yurtdışına cıkamıycakmıyım bunlar yüzünden... Abi yurtdisiyla ne alakasi var. Benim 2 yildir varmis bağkur borcu. Girip cikiom bisey oldugu yok. Yatmayinca bagkur, ssk falan birikiyo borclanion devlete emekli olabilmek icin ilerde. O yani. Bisi olmaz normal devam et basvuru falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Masakari said: LAn ilk bu topağı okuduğumda baktım borç yoktu şimdi 1k borç çıktı ne iş ? Her ay ödenmesi gereken bir para. Yanılmıyorsam 80TL falan ayda. Bu da 1 yılda 1k'ı bulabiliyor. Bir de bu yatan paralarla emekli falan olamıyorsunuz. Öyle havaya giden bir para bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Korax said: Masticore said: http://i.imgur.com/IALmeo1.png Valla cildircam, 7.3k nedir araba aliyoruz bir bucuk senede nasil birikir böyle bişey. Bende ssk'lıydım, bagkur oldum. Ne salak iş o öyle. Yurtdışına cıkamıycakmıyım bunlar yüzünden... Abi yurtdisiyla ne alakasi var. Benim 2 yildir varmis bağkur borcu. Girip cikiom bisey oldugu yok. Yatmayinca bagkur, ssk falan birikiyo borclanion devlete emekli olabilmek icin ilerde. O yani. Bisi olmaz normal devam et basvuru falan. malta vize basvuru maddelerinin birinde söyle diyor. said: İşadamları/ serbest çalışanlar için: Faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi/Resmi Gazete, vergi levhası ve imza sirküleri ve son altı aya ait SSK ödemeleri gibi şirkete ait belgelerin asılları ve kopyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Butun schengen turistik vize basvurularinda istiyo onu. Sigortanin yatip yatmadigina, maddi durumuna bakiyolar, borcuna degil. Oturumun falan varsa engel degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Masticore said: http://i.imgur.com/IALmeo1.png Valla cildircam, 7.3k nedir araba aliyoruz bir bucuk senede nasil birikir böyle bişey. Bende ssk'lıydım, bagkur oldum. Ne salak iş o öyle. Yurtdışına cıkamıycakmıyım bunlar yüzünden... hf gl gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hmm peki bu para ceza ile 7.3k olmus olabilir mi ne bileyim faiz fln. işliyormu bu borçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 onu bilememde yerinde olsam yarın koştururdum gelir testi yaptırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi anlamadım bu işi yalnızca 4 aydır işşisim 2,5k borcum gözüküyor. bi ara kendi sgk borcumu yatırıyordum işe başladım sonra da şirket ödedi çalıştığım ilk günden itibaren..acep bi işlemi yanlışmı yaptırdık ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar