Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lightsaber v.2.0.1

Dev

Öne çıkan mesajlar

Darth Lakedaimon konusunun devamı gibi olacak . En son 2.0.0'ı yapmıştım şimdi biraz daha rötüşle adam gibi birşeyler yapmaya çalıştım herhalde artık kingpin'i tatmin etmişimdir :P .
[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...

Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş bence.
ancak şu üç şeyi de yapsan mükemmel, dört dörtlük bir resim olcakmış.

-lightsaber'ın aura'sı, sağa doğru azalmış, bence eşit kalınlıkta bir aura, daha gerçekçi bir efekt yaratırdır. sağ taraftaki çok ince olmuş yani.
...ya da bana öyle geldi, o zaman bu dediklerime aldırma.

-sol kısımda lightsaber'ın başlangıç yerine sola doğru fazla ışık koymuşken, sağ kısımda lightsaber'ın bitiş yerine sağa doğru az ışık koymuşsun. Sağ taraftakine biraz ışık ekle, sol taraftakinden biraz ışık kırp. Böyle sanki sap da parlıyormuş gibi olmuş.

-lightsaber çoook uzun gibi olmuş, uzunluğundan biraz kırp.

Bunun dışında bence çok güzel bir light saber olmuş. Özellikle aura ile çubuk kısımları mükemmel bence.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

lightsaber gereginden fazla uzun olmus, bunun disinda da bir kac rotus olacak.

öncelikle basdaki aura patlamasini yapmamissin, onu geciyorum istege gore degisen bir ayrinti. ls yi cok fazla inceltmissin uclara gittikce kingpinin koydugu darth vader resminde cok cok az inceliyordu sen oyle bir yapmissin ki biraz daha uzun olsa lightsaber degil igne olacak.

cok fazla yapmissin ls nin isigini. isik lightsaberin etrafinda gezinecek sadece. normal bir isik lightsaberin boyunun !73 u veya 1/2 si kadar olur [sadece bir tarafindan bahsediyorum isigin]

bu lighsaber bana bir derinlik hissi veremedi onceki 1.6 miydi neydi o daha iyiydi bence. onda orta kismi buyutursen ve azicik inceltirsen lightsaberi bence v2.1 de hallolur bu is.[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:

-lightsaber'ın aura'sı, sağa doğru azalmış, bence eşit kalınlıkta bir aura, daha gerçekçi bir efekt yaratırdır. sağ taraftaki çok ince olmuş yani.
...ya da bana öyle geldi, o zaman bu dediklerime aldırma.

ıh ıh :) alakası yok olayın güzelliği orada zaten normal kesit uçlarına doğru azaldığı için doğal olarak aura nın da azalması lazım.. her yerde eşit aura koyarsan dengesiz bişi oryaya çıkar. bu arada devo lütfen öbür topic teki obiwan resmine iyi odaklan(:p) güçü hisset çok daha iyisini yapabilirsin ortada çok fazla gereksiz beyazlık görüyorum yine :) bide mavi yapsan daha tatlı olur :p nedir bu darkside hevesi :p tekrar tekrar söylüyorum obiwan lı lightsaberi bi kaydet mümkünse layer den bide obiwan ı aç bi ona bakarak aynısını yapmaya çalış :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

İşte , Farklı bir yaklaşım ve farklı bir ls , İŞTEEE ;
LIGHTSABER v.3.0.0b

[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim

Sosyal ağlarda paylaş

Görünüşü baya bi garip oldu ama Obi-Wan'ın elindekine benzedi... :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
Sosyal ağlarda paylaş

canım ülkemde neden bu kadar ışınkılıcı sevdalısı var pek anlam veremedim : )
ki yıldız savaşları o kadar da gişe yapmıyor bizde (amerikalara nazaran tabii)
ben şahsen serinin 5 filmini de severek izledim bir kaç masaüstü oyunu oynadım bir çok bilgisayar oyununu oynadım ama hiç ışın kılıcı etkisi yaratacağım diye heveslenemedim : )

tümden geliversek
bozukluk ben de demek[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar ilginç yorumlar var ki, üzerine "bir lightsaber'ın anatomisi" (tür: kara mizah) diye kitap yazabiliriz.

ikinci resimde lightsaber'ın sapıyla, lazerin birleştiği yer çok keskin, copy/paste gibi duruyor. bunun dışında iki resimde bildiğim saber vallahi.

saber manyakları sizi :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

son yaptığın lightsaber diğerlerine nazaranla daha kötü aslında bi kere incelme yok uca doğru :) ayriyetten incelmeye göre aura olması lazımken auralar uçlara doğru azalmakta (ya da değil acayip uykum var göremeyebilirim :p) renkte biraz koyu olmuş sanki :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan

[Bu mesaj theKingpin tarafından 07 Kasım 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"The Perfect Lightsaber"
adlı bölümü de filmin arasına sıkıştırırız dvd yapıcaksak. :D . After effects'i alınca SW filmi çekeceğim de ondan yani orjinal saber gibi olsun istiyorum. "Sith Emperor" adında hatta :D . Şimdi bari gideyim de bi çarşıya ordan UO AOS alayım , saber işlerini bırakıp pati uo'ya dalayım :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışma hoş fakat ben 4 nokta üzerinde duracağım;

1) Bir lightsaber'da ilk dikkat edilen yer kabzasıdır. Sende kabza gözükmüyor. Zira lightsaber'ın kabzası bir bakıma kimlik gibidir.
2) Işının ilk çıkış noktası tarafında daha güçlü bir şekilde odaklanması gerekirken seninkinde tam tersi uca doğru bir odaklanma var.
3) Gerçekten biraz uzun bir kılıç olmuş. Kılıç sanatı mantığı bu kadar uzun kılıç kabul etmez. Ayrıca ilki çok ince, ikincisi çok kalın. İkisi ortası benim tavsiyem.
4) Aura biraz kayık gerçekten de. Küçük birkaç rütuş yeterli olacaktır.[signature][hline]May the Force be with You!..

[Bu mesaj Obi_Wan tarafından 08 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-kalın olmuş, ayrıca sapla birlikte dümdüz olmuş
-yukardaki saberda kırmızı-beyaz olayı iyi olmuştu ama burda direk beyaz cop olmuş gibi.
- aura eşit dağılmış. ancak uçlara çok çok az daha aura kalınlaştırabilsen.. çünkü böyle tam saber bitmiş aura bitmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lightsaber'ın neresini seviyorsunuz anlamış değilim. Her yapılan lightsaber için farklı bir topic açılıyor bunların sanatsal bir değeri var da ben mi bilmiyorum?[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde kırmızı başlıklı kız ile ilgili bir konuda demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 10 Kasım 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
Lightsaber'ın neresini seviyorsunuz anlamış değilim. Her yapılan lightsaber için farklı bir topic açılıyor bunların sanatsal bir değeri var da ben mi bilmiyorum?

nabalım lightsaber topiclerinide bir arada toplayalım ?
yapan kişiler farklı olunca doğal olarak farklı topicler oluşuyor.
ha zart zurt açanlarda var orası ayrı .[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...