NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 son 1 haftadır mouse tıklamalarım da sorunlar oluşmaya başladı. Bazen kafasına göre çift tıklıyor bazen tıklayıp sürükleme işleminde tıklama yarım kalıyor bazense tıklamayı algılamıyor. Acaba sorun donanımsal mı? Öyleyse garanti bunu kapsar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Başka bir pcde denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hayır denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 çift tıklama bu mouseda görülen sorunlardandı sanırım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 g500 standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 4 tıklıyo benim maus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yine iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sorun tamamen tıklanan yerle maus bodysinin yek olmasından kaynaklı. böyle bolt on bi sistem olsa problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Çift tıklama için şunu deneyebilirsin çoğu mouseda sorunu ortadan kaldırıyor. http://www.autohotkey.com/ Birde win7 olmayan bir pcde denermisin aynı sorunlar var mı diye. Bir tezim var Win7 içindeki birşeyden dolayı bu durum yaşanabiliyor çevremdeki 3 tane çift tıklama vb sorunu olan kişide işletim sistemini değiştirince ortadan kalktı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 g400 en ucuz nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 alakaless post ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=910-002279&ref=akakce&v=1.43.1 şurdan alıom alam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 xp kullanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 isa zamanlarından kalmışın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sorma ekran kartım yanıp yenisini taktırdım oda ancak xpde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 benim G500 de çift tıklama problemi oldu. daha önce aynı sıkıntı nedeniyle Logiteche mail atıp sıfırını alan bi arkadaş vardı kimdi o hatta garantisi felan da bitmişti. ben öylece kenara kaldırdım. g400 almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben dpi'ı kafasına göre değiştiren + sürekli usb çıkma/takma sesiyle gidip gelen, artık dede olmuş mx518 için attım dün de cevap beklemiyorum o kadar eski alet için, g400 alcem bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Adam tam mezar soyguncusu artik, daha ileri seviyesini gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tomb raider çıkıyo yeni, ona ithafen yapıyorum ^_____________________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Çift tiklama icinde biriken kirden tozdan oluyor. Düğmeleri hafif kaldırıp üfleyin icine düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 518'i cod2 turnuvasında kazanmıştım ama mx500 mx310 mx510'a zamanında tonla para verdim olm, o paralarla sistem düzülürdü valla HızlıSistem iyi söğüşlemiş zamanında beni. logitech sevgisini hakediyor ve yeni g400'ümü adresime bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 benden almadin 518 , simdi boyle gezersin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bi keresinde bana da olmuştu, içine iyice bi üfledim, kabloyu çıkarıp taktım falan geldi kendine. Ya güç ya kir anlamadım sebebini. Ama mekanik değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kablosunda temassızlık oluyo bunların belli bi zaman sonra, açıp içeri doğru biraz ittirince falan düzeliyo ama sonra yine oluyo. bi de benimkinin artık hızı falan değişmeye başladı durup dururken, ölmeye yakın yani kurtulmaz. KHaRoN said: benden almadin 518 , simdi boyle gezersin iste. kalmamıştır herhal? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Daha 3 gün önce G600 aldım arkadaşım da ben istiyorum diye hediye almış 2 tane oldu elimde bu hafta sonu gidebilirsem ürünü onun aldığını iade edicem gidemezsem şayet 100TL den buradan satmayı düşünüyorum. Haftasonu tekrar haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar