Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 umarım kazanırsınız. ama kazanamazsanız da zaalarım. adamların yedek olmayan adamı yok nerdeyse. Neyse ülke puanı lazım başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 o yedekler uefayi alir da neyse GS yenerse yedek yenmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 maglubiyete yol yapma calısmalari basladi simdiden sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 maglubiyet mi. sdfsdh diyorum ki yenince yedekleri yendiler diye debelenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 tv veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 veriyomuş star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben hala Pzero'nun yorumunu bekliyorum. Ona göre heyecanlanicam veya aldirmiycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 PZero said: ben galatsarayın avrupada türk takımlarından hep bir adım önde olduğunu savunurdum yıllardır ve hala daha öyle düşünüyorum 9-0 manu alır . dedi işte pzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 pzero yorumunu önceden görsem paraya kıyıp maça giderdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bişey sorcam. Dicitürk play'den starı açıp izlersem, maç başlayınca yayın gider mi? Evde tv yokta. Ondan şeettiriyom. Eğer gidecekse hazırlanayım da küçükparka gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bendede digiturk var braga maçını sorunsuz izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 son 30dk Aceace said: Bişey sorcam. Dicitürk play'den starı açıp izlersem, maç başlayınca yayın gider mi? Evde tv yokta. Ondan şeettiriyom. Eğer gidecekse hazırlanayım da küçükparka gideyim. biralar tekilalar kaç oldu ya k.parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 uydu var şifreli falan olmaz di mi star ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ahahah :D Valla ben içiceeem zaman alsancakta içtiimden bilmiyom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yurt dısı napsan izleyemiyorsunuz Starı - onu biliyorum - mac başladığı anda stream kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi fox stadi gosteriyior koridorlari. star dominos reklami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hay geri pasınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Spiker çok mu ruhsuz bana mı öyle geliyo abi. Çok donuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oyun pek hareketli degil zaten, klasik ercan taner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi trafik açılsa da eve gitsem diye bakıyorum, hoş maç sıkıcı geçiyor galiba accuk daha çalışayım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Cluj atmis bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hamit iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Maç donuk da ne bileyim güzel müdahaleler oluyor bazen, melo arkadan bi top çaldı 5. dk da fln mesela adam söylemedi bile. Negzel hareketti. Çok fazla bi donukluk var bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Çok tehlikeli oyuncu diyo fernandese. Hangi fernandes tehlikesiz ki lan, hele bide siyahsa sfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hernandes dedi ama :D cikarito varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar