Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Akito said: GERGE said: Yazdigim FRP kitabinda kullaniyorum (su Naruto RPG sistemi), cok rahat. her geçen gün yeni bir gerge keşfediyorum. başlığı falan var mı bunun ? ö.mden yolla bakim. http://forum.paticik.com/read.php?16,6232828 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mr_Hand said: KHaRoN said: Ona bakarsan iphone alip ilk sayfa app duzenini customize edip gri damlali arka plani degistiren kac kisi vardir , mail app ayarlanmis midir, ve hatta apple id si var midir diye sormak lazim. Cok insan gordum it dunyasinda bile; mail aticam diyip safariden webmail sistemlerine giren falan... telefonun potansiyelinin % bilmemkacini dahi kullanilmiyor. abi o bizde öyle. bildiğin kültür şoku var. ne olduğunu bilmeden alıyo, bilse de almasına rağmen kullanmıyo. adamın 1200 TL maaşı var gidiyo 2000 tl iphone alıyo... ne oldugunu bilmeden almak sadece bizde degil de, 1000 lira maasla gidip 2000 liralik telefon almak sadece bizde olabilir ve ilkine ornek, http://forum.paticik.com/read.php?7,6315398,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bunu simdi gordum bu arada. daha esprisiz anlatilmis.http://en.m.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Apple_Inc.#Comparison_with_a_cult.2Freligion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben 5800 kullanıyorum lan.. ama babamın 3310 unu çorlamayı düşünmüyor da değilim.. wap var hem o da işime yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mr_Hand said: mp3 player zaten 15 yaşında veledin elinde dolaşan bişeydi. Smartphone öyle değildi, onu diyorum. Merak edip baktım, 1970'lerde amcanın teki o zamanlar smartphone ismi daha ortada olmasa da mantığında telefon fikrini ortaya koymuş ilk kez. iPhone çıkana kadar kimsenin ağzında da doğru düzgün smartphone lafı geçmiyodu. Palm falan deniyodu en fazla ya da Nokia communicator mu ne işte... dediğin yanlış. palm ürünleri çok popülerdi bi arada, 15 yaşında veledin bile elinde palm vardı. biraz da bu firmaları smartphone diye bir ürün yaratmaya teşvik ettiği. önceki sayfaya koyduğum smartphone ürünler zenginler arasında çok popüler, elegant bir hava veren ürünlerdendi. 6600, 6620, 6630, 7610, 15-18 yaş aralığının çok sevdiği bir telefondu ve symbian os içeren smartphonelardı. yani gittikçe daha oturan bir pazardan bahsediyoruz (gerge de resmini koymuş symbian'ın zamanında ne kadar popüler olduğunun), apple gelip de her şeyi sıfırdan yaratmadı, olan bir pazarı kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 feature phone ile smartphone ayrimi yapamayip, tarihi hakkinda yorum yapmaya kalkismak biraz yanlis belki de.... bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 "apple'ın masturbasyon yapılırken kullanılan, avuç sıkma şeklinin patentini alması" gibi bi konuda "eppılın pazar payı ve ürünleri"nin konuşulması. işte apple'ın büyüklüğü budur! adamlar gerçekten de büyük be abi. ha bu gerizekalıca patentleri almak için ne kadar avukat gerekiyor onu merak ediyorum... "kendimi korumak için" ampul takmanın patentini alasım var. dünyanın en antipatik firması adamlar. twitter örneği gelmiş mesela. bi user experience iken o, bu sıradan bir masturbasyon yapma tekniğinin patentinin -paranın bol bulunması sebebiyle- alınması sadece. ve normal değil abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 KHaRoN said: feature phone ile smartphone ayrimi yapamayip, tarihi hakkinda yorum yapmaya kalkismak biraz yanlis belki de.... bilemedim. bana sorduysan: smartphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dasaaa said: dünyanın en antipatik firması adamlar. no rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yoo sormadim. orada series 60 cihazlarin listeleniyor olmasi onlari daha fazla smartphone yapmiyor. Ne zamandan beri otorite boyle link listeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Fistan said: dasaaa said: dünyanın en antipatik firması adamlar. no rly sadece sana ait bi firma var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oh pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar