Abyss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bugün darkshore da highborne keserken çıktı bu shield (uçurtma :D) bayaa hoş bi görüntüsü var yoliim dedim. http://www.elklab.itu.edu.tr/~ee400371/WoWScrnShot_111204_014935.jpg BU da ben :) http://www.elklab.itu.edu.tr/~ee400371/WoWScrnShot_111204_014930.jpg Siz de resimlerinizi yollayın ortalık şenlensin..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben pek beğenmedim Kalkanı sanki kağıttan yapılmış gibi duruyor. Tabi zevk meselesi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 378 armor 6 block +1 agility +2 stamina evet zaten olay uçurtma gibi olmasında millet durup durup bakıyo. :) bi de şöyle bi poz yoliim http://www.elklab.itu.edu.tr/~ee400371/WoWScrnShot_111204_020912.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 aHaahaaha.. guzel kalkan.. griffine falan binme bunla. :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bide açılsa sayfalar[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 direk Ork kalkanı be o masallah. Insan derisidir o şimdi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ewet baya uçurtmaya benziyor:)[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! ngage satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kite shield'ın hası bu oluyor herhalde[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çok tatlı itemlar var ilerlerde çoooookkk :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 burda stress test'te yeni başlamış mal mal dolanirken burda palandöken'in ustunden gecerken burda bir arkadaşa guzel bi critical yerleştirmişken burdada gnome bir arkaşa yeni ogrendigim hood u craft edip vermişim elemanda olmuş size Şirin Baba[Bu mesaj baaluo tarafından 12 Kasım 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj baaluo tarafından 12 Kasım 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Smurfs guildi acilmistir,yapmaniz gereken pekatr den o hood u alip takmak,otomatik olarak guilde giriyosun =)[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar