netzengini Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 escape said: selam.. ingilizce öğrenmek için iyi bir kurs arıyorum. itü, boğaziçi ve galatasaray üniversitesi kursları şuan gözüme çarpan. fiyat/kalite olarak da galatasaray üniversitesi uygun gibi ; http://ydk.gsu.edu.tr/yabanci-dil-kurslari/kurs-bilgileri/ingilizce nasıl sizce burası mı yoksa sizin önereceğiniz bir başka kurs? Bn fransızca kursu aldım Galatasaraydan. gayet memnunum. fiyatları da çok uygun. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Selam, Bugün ingilizce kursuna yazıldım ve kursum yarın başlıyor. Ben bu kursla birlikte öğrenmeme katkı yapacak çeşitli aktiviteler arıyorum. İngilizce alt yazılı dizi izlemek tarzında, bunun dışında neler yapılabilir eğlenceli olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 müzik-lyrics çevirisi yap.Sevdiğin yabancı müzikleri dinleyip yazmaya çalış sonra lyricsine bak yani. Ben Madonna dinlerdim hem severdim hem de ingilizcesi bayağı anlaşılır oluyordu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Güzelmiş bu. Daha nooblar için çeşitli fikirler var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 5 dkdan fazla zaman geçirmedim şurda ama gayet başarılıydı. www.voscreen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aa bunun kurucusu benim bir tanıdığımdı sdf, benm önce önermem gerekirdi bunu=)unutmuşum. ps: siteye de hiç grmedim.=)sadece biliyom adını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 zeper said: müzik-lyrics çevirisi yap.Sevdiğin yabancı müzikleri dinleyip yazmaya çalış sonra lyricsine bak yani. Ben Madonna dinlerdim hem severdim hem de ingilizcesi bayağı anlaşılır oluyordu=) d&r da falan bir kitap görmüştüm, english grammar diye bir kitap.. orta kalınlıkta bir kitap. türkçe anlatım var o ne derece yararlı olur grammar ilerletmede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bilmem...elbette yararı olur da ne derece olur??? senin ing bilgine ve kitabı ne seviede öğettiğine ...gibi bir ilişki var.Sen daha iyi anlarsın bence.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ne güzel cümle kurmuşsun ne güzel sıralamışsın kelimeleri :p fsd tamam teşekkr ederim yardımcı ooldugun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekermehmet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Galatasaray'ın dil kursları gayet iyi. hem piyasadaki birçok kursa göre daha uygun fiyatlılar hem de daha kaliteli eğitim veriyorlar. Kendim gittim denedim. escape said: selam.. ingilizce öğrenmek için iyi bir kurs arıyorum. itü, boğaziçi ve galatasaray üniversitesi kursları şuan gözüme çarpan. fiyat/kalite olarak da galatasaray üniversitesi uygun gibi ; http://ydk.gsu.edu.tr/yabanci-dil-kurslari/kurs-bilgileri/ingilizce nasıl sizce burası mı yoksa sizin önereceğiniz bir başka kurs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 her perşembe akşamı moda cafede speaking toplaşması oluyor. yabancılarda oluyor yarım saat türkçe yarım saat ingilizce konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İyi bir sözlük alın eve. Her sabah sözlüğü açıp random bir kelime okuyun. Gün içinde de 3 kere falan da aklınıza getirin kelimeyi, kendi kendinize tekrar edin. Benim uyguladığım taktik bu kelime dağarcığını genişletmek için. Benim kafa 2 kelimeden sonrasını kaldırmıyor 1 günde, karıştırmaya ya da unutmaya başlıyorum o yüzden bir tane öğreniyorum. Zeka varsa birden fazla da olur tabi o size kalmış. Bir de Cambridge sözlük kullanın öğrenmek istediğiniz gördüğünüz kelimeler için. (ingilizce'den türkçeye) http://dictionary.cambridge.org/dictionary/turkish/ Türkçe anlamını vermekle birlikte çoğu kelimenin altında ingilizce olarak cümle içinde kullanılmış halini de veriyor böylelikle hangi durumda kullanabileceğinizi görebiliyorsunuz. UK-US şivesini de veriyor, dinleyin onları da günlük hayatta düzgün kullanmak istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dil işi yetenekten çok dilin nasıl çalıştığını anlama işi bence. En büyük zevkimdir mesela kelimelerin hangi köklerden geldiğini bulmak falan, bu kelimeye neden böyle demişler diye düşünüyorum; gramerin mantığını kapmaya çalışıyorum etc. İngilizceyi hiç kursa gitmeden tamamen roman okuyup oyun oynayarak, vent.te orda burda ingilizce konuşarak öğrendim. Lisede Almanca'ydı yabancı dil, onu hiç umursamama rağmen 7 yıl ara verdikten sonra geçen sene Almanya'da b1 başladım, b2'ye geçtim geri döndüm. Üstüne İsveççe öğreneyim dedim, gittim 1 kur aldım, İsveç'e gittiğimde her şeyi anlıyordum sdfsdgsdhj (dil zaten ingilizce + almanca gibi bir şey) @Escape, bunları niye söyledim? Kursa tabii ki git, işini çok hızlandırır ama bir yandan da dili hobi haline getirmen, hayatına dahil etmen gerekli, rüyanda bile ingilizce rüya göreceksin. Ancak öyle gerçekten öğrenirsin bir dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimcimee Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 arkadaslar en iyisi bu gozüm kapalı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ya abi zaten onu bu foruma takılarak yapabilirim ki saolasınız 100 posttan 80'i ingilzice içerik, terimler, linkler vs dfs eyvalla kursu ayarladım, yaza başlıyorm inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 italyanca kursu için önerebileceğiniz biyer varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yeni başlık açmayayım dedim. escape summonlanmaz umarım. Ukla'ya gitmiş olan var mı aranızda, Eğitimi falan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar