Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: reiki,bioenerji vs. #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaldığımız yerden konuşmaya devam edelim .En son illuminatinin dünyanın bilincini yükseltmek adına temalar belirlemesinde kalmıştık .

gereksiz bir ayrıntı

Lütfen alakadar olmayan sadece çirkinlik kusmak ya da trollemek isteyen kişiler azıcık kendilerin hakim olup yazmasınlar yapabiliyorlarsa =) .Kişisel hakaretten dolayı ünleme bastıktan sonrada mesajın silinmesi yerine konunun kilitlenmesi de ilginç oldu ya neyse böyle konular kitleniyormuş öğreniyorum.

İnsanlara karşı anlayışlı olmak ile seviyesizliğe karşı göz yummak arasında büyük bir fark var. ben seviyesizliğe karşı sessiz kalıp anlayış gösterebilecek biri değilim.

Mesaj tarihi:
Marty said:

illuminatiyle adnan hoca ayni amac ugruna savasiyolar bence

İlluminatinin o üç büyük din denilen organizasyondan bir çok insanla sıkı fıkı zaten. Üç büyük dinde iluminatinin bir planı zaten =)
Mesaj tarihi:
escape said:

abi şu tarz şeyleri bu forumda tartışmayın ya... bunun tartışıldıgı sırf bunun üzerine bir çok platform var.

bunu yazıcak kadar dayanılmaz olan ne ki =) ? hani girip okumamak da elinde . Ama guwindon usta aşağıda 5. birada konu kapattırır
Mesaj tarihi:
Dayanılmaz olan saçma sapan, anlamsız, en ufak gerçeğe dayanmayan, ve bomboş işler olmasına rağmen, herşeyin cevabının bundaymış gibi konuşulmaya çalışılması.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Dayanılmaz olan saçma sapan, anlamsız, en ufak gerçeğe dayanmayan, ve bomboş işler olmasına rağmen, herşeyin cevabının bundaymış gibi konuşulmaya çalışılması.

Günde 5 vakit bangır bangır çalan reverb efectli şeyleride susturun o zaman =)
Mesaj tarihi:

tamamen saçmalık bile olsa, garbage bir ortamda neden bu kadar insanların sinirine dokunuyor acaba =) Aklıma hep Morpheus'un sözleri geliyor insanlar bu kadar çıldırınca

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Ama guwindon usta aşağıda 5. birada konu kapattırır

Abi bu forumda en çok banlanan adam benim, yani bi ben istesem konu kapatılmaz kapatılsa bile, arada tanıdık falan yok yani arayıp kapat demedim

Edit: virgül koyunca anlam karmaşası az da olsa düzeldi
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Noyzura said:

Ama guwindon usta aşağıda 5. birada konu kapattırır

Abi bu forumda en çok banlanan adam benim, yani bi ben istesem konu kapatılmaz kapatılsa bile, arada tanıdık falan yok yani arayıp kapat demedim

Edit: virgül koyunca anlam karmaşası az da olsa düzeldi

tamam inandım abi çekmene gerek yok =)
  • Yeni Oluştur...