Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tamam vur kelepceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 telefon sirketleri telefonunuz otomobil tamircilerine bile veriyor hehe. benim eskiden babamin uzerine kayitli bir telefon numaram vardi. bir gun beni babamin arabasini tamire verdigi yer aradi babamin ismini soyleyerek ama babam benim telefon numarami hic bir yerde kullanmaz baya alakasiz yani. sonra anladik operator sirketten ogrenmisler. gerci operatoru nerden bildikleri muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 telefon hattı 30 liralık bisey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Fistan said: ne lalesi sol altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kaliko said: Nufus cuzdani boyutundan sikayet edenler, iphone, samsung galaxy gibi telefon hem daha agir, hem daha kati. Onlari tasimaktan da sikayet ediyor musunuz? Kagit nufus kagidi degissin tabi, devlet daha cok hakim olsun vatandasa ama bu boyut elestirisi nedir? KIZLAR ÇÖNTÖ TÖŞÖYÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 riglous said: Abi dedigim gibi cep telefonun varsa emin ol su kimlikle yapilabileceklerden cok daha fazlasini yapabilirler. Kimlik biraz alt kume oluyor. Bak senin kimlik bilgilerin devletin elinde zaten var. Cep telefonu operatorunden seninle ilgili her turlu bilgiyi alabilirler, varsa telefonunda GPS`ten yerini de ogrenirler zaten.. ... Şu dediklerin çok ciddi çalışma istiyen şeyler, bi ton veriyi toplayıp analiz etmen lazım. Tek kişi üzerine yoğunlaştığında bile bu kadar kolay değil, ki kitlelerden bahsediyoruz burda. Teorik olarak mümkün ama pratikte uygulanamayacak bir durum o kadar gps verisi çek yerini belirle takip et falan. RFID ile amaçlanan bunları kolaylaştırmak zaten, sıfırdan bişey icad etmiyorlar. Tıpkı depodaki mallar gibi rahat rahat izlenebileceksin. Ki asıl amacın da fişleme olduğunu sanmıyorum, veresat ilamından tapu noter mahkeme işlerine bi ton kolaylık sağlayıp devletin personel giderlerini düşürecek bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 merak etmeyin mevcut teknoloji henuz pasif rfid ile uzaktan okuma konusunda o kadar gelismedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 axedice said: Şu dediklerin çok ciddi çalışma istiyen şeyler, bi ton veriyi toplayıp analiz etmen lazım. Tek kişi üzerine yoğunlaştığında bile bu kadar kolay değil, ki kitlelerden bahsediyoruz burda. Teorik olarak mümkün ama pratikte uygulanamayacak bir durum o kadar gps verisi çek yerini belirle takip et falan. RFID ile amaçlanan bunları kolaylaştırmak zaten, sıfırdan bişey icad etmiyorlar. Tıpkı depodaki mallar gibi rahat rahat izlenebileceksin. Ki asıl amacın da fişleme olduğunu sanmıyorum, veresat ilamından tapu noter mahkeme işlerine bi ton kolaylık sağlayıp devletin personel giderlerini düşürecek bi sistem. Bu dediklerimi tüm telko firmaları yapıyor zaten. Benim argümanım baya sade: Bu durum olduğunda belki daha rahat yapılabilecek, ancak şu anda zor da olsa zaten yapılabiliyor. Bu nedenle çipli sisteme geçmek kimsenin özgürlüğünü, mevcut durumdan daha kötü bir duruma sokmuyor. ---- Kişisel görüşüm, sağlayacağı fayda, zarardan çok daha fazla. Tabi insanların buna inanmasını beklemek mentıklı değil. Fotokopi de gelmesindi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "roket adam" said: Ehliyet her yerde geçmiyor evet. Aman diyeyim. Mevzu çıkıyor sonra. Kıllık çıkarabiliyorlar. her yer ne yahu? gbt için taşımıyor musunuz kimliği? tc yazan ehliyetiniz varsa tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bir sürü şey yerine geçecekmiş yenisi: "Bu sizinle ilgili birçok özelliği barındıracak. Parmak izinizden, damar izinizden tutun da birçok özelliğiniz orada olacak. Ehliyet görevi görebilecek, banka kartı görevi görebilecek, stadyumlara girerken bilet yerine kullanılabilecek, ulaşım sisteminde akbil yerine kullanılabilecek. İsterseniz bankamatikten para çekeceksiniz. Sağlık hizmetini onunla alabileceksiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Big Broth.. pardon Big Sultan olmus tam bu. Ben istemiyorum cipli kimlik, kthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Gelse de geçsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Herşey baş parmak iziyle yapılsa ya keşke, bu kartında kopyasını yaparlar 3-5 seneye zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bir de paraları küçültseler az daha oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Üniversitelerden tüm ülkeye yayacaklar herhalde insanlara sürü hayvanı muamelesini, devlet her dakika nerdesin ne yapıyosun çok meraklı bilmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kimbilir kaç para isteyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sipeyskeyk said: Bir de paraları küçültseler az daha oh oh. monopoly parası kadar olsa gerçekten baya hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Hergün akp den yeni bir fişleme olayı geliyor.En son tuncelide ortaya çıktı. Kim, nerde , napıyor , kim kimle yiyişiyor, bunlar akp için çok önemli. Bu kimliklerle de artık iyice bokunu çıkarırlar işin, tabi bir yerde patlak verir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hayatımda hiç nüfus cuzdanı taşımadım be. ortaokul/lise öğrenciyken bi kere baskın yedim internet kafede o kadar, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 O taşımama olayından dolayı polislerle çok yüz göz oldum.Zorla taşıyorum artık en son birisi ceza kesmekle tehdit etmişti ve adam haklıydı.Bu kimlikler şehir efsanesi haline geldi artık çıkacağından umutsuzum ben.Yıl oldu 2013 hala din sekmesini kaldırmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 newworldorder cant stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Durdurmanın yolu var da, çoğu kimse bu düzeni tercih ediyor nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Hırsızı uğursuzu hayvandan farkı olmayanı kontrol altına böyle alırız diyip destekliyoruz bide. Morpheusun sevmediği adamlarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Din hanesini yine muhtar mi dolduruyomus? Milleti musluman yapmakta imamdan cok daha etkili insanlar kendileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sildirirseniz doldurmazlar bir daha, şikayet hakkı doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar