Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 oyun çok güzel la addfg, free weekend steamde, oynayın az boktan oyunlarınız dota, lol ve hon'a ara vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 deneyek bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sever gibi oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ben moba sevmem de bunu baya beğendim, yarın da bakayım biraz alırım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 indirin de oynayak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bzhBEPsgQQw Güzele benziyor bi göz atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 soldatın geliştirilmişi oyun en basit tabiriyle gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 soldatla alakası yok yav, soldat direkt 2d shooterdı, bu daha çok moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 soldatta böyleydi abi işte. o fikrin alınıp iyice bi geliştirilmişi gibi yani moba haline getirilmiş bayada güzel olmuş http://pics.freemmorpglist.com/foto_soldat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 süper yahu. direk aldım oynanır bu vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ya bu biscuit ne çok konuşuyor yaa yemşn ederim midem bulandı adamın 2 tane incelemesini izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 moriarty said: soldatta böyleydi abi işte. o fikrin alınıp iyice bi geliştirilmişi gibi yani moba haline getirilmiş bayada güzel olmuş http://pics.freemmorpglist.com/foto_soldat.jpg soldatı ben çok oynadım zamanında, hatta register falan ettirmiştim para verip. soldat da fpsdeki aim gibi aim gerekiyodu neredeyse her silah için, awesomeda aim maim yok yarısı melee zaten diğerlerinde de crossu yalandan koymuşlar, bunda da platform yeteneği lazım tabii ama soldatla çok alakasızlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 tavsiye ederim çıtır çerez , bi dota oynuyoruz bi bunu :D bu direk mola gibi oluo , oyunlar cok uzun surmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proff Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Eğlenceliymiş bizde oynuyoruz 3 arkadaş. Dota arasına iyi gidiyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 biz bunu 3 kişi oynamaya çalıştık ama grubu kuran kişi dışındakiler giremiyo oyuna. böyle bi sorunla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fakir editiondan steam versiyonuna geç çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 steam versiyonu derken? zaten steamden aldım ama ayrı bişey mi yapmak gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 o sorunu görünce torrentleyip oynuyorsunuz sandım pardon sdf, düzgün çalışması lazım bi sorun yoktu oyunda, hatta bi tane landan, bi tane de aynı pcye adam ekledim 3 kişi online falan oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yok ya zaten üç kuruşluk oyun, 3 tane aldım arkadaşlara da attım :D ben bi gece ayrı saatlerde denedim bi kaç kere işte. grubu kuran dışındakiler "failed to connect" diyodu. şimdi port mort açıp deniycem bi daha, p2p çalışıyomuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 oyunu kuranın routerdan olabilir evet, gerçi bende hem routerda firewall açık hem de hiçbir port açık değil ama yine de kurup düzgün oynatmıştı hem landan hemden dışardan adam ekleyebildim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bugün denedim oldu, baya zevkliymiş. ama level atladıkça gelenler adaletsizlik yaratıyo. şansımıza mı bilmiyorum hep bir iki seviye üstümüz geliyo galiba, bizde olmayan şeyler oluyo adamlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hiç güzele benzemiyo abi nesini sevdiniz ayrıca soldata benzetmek büyük hakaret ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şuan gene indirimde almalımıyım sizce oynanır mı ? nekadar süre oyalar beni parasına değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Oyunu 7 saattir aralıksız oynuyorum acayip sardı bütün heroları falan açtım :) Oynamak isteyen beni eklesin beraber oynayalım. http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Fazla Awesomenauts'u olan varsa Monkey Island classic series ile takas yapmak ister mi hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar