Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bu sabah saat 5:30'da yayınlanacak. Lakers eski gücünde değil. Herşey Kobe'nin elinde. O coşarsa Lakers'in bir nebze şansı olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Utha koymuş Sprus mu koyamıycak Lakers a[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 lakers'in bu maci almasi icin spurs oyuncularinin yemeklerine mushil atmalari mecburi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Utah maçında Kobe'nin tek yaptığı şey serbest atışları sokmaktı. Hepimiz biliyoruz ki Kobe bazen gaza gelip aşmış şeyler yapabilen bir oyuncu =) Bende pek beklemiyorum ama en azından çok fark olmaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bak öküz holy ya. bu sabah değil yarın sabah bu maç az kalsın bu yüzden sabahlıcaktım...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 program yanlış yazmışsa benim suçum mu =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 topic war nba die bilmem gördünüzmü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Holyman, 05 Kasım 2004 06:59 tarihinde demiş ki: program yanlış yazmışsa benim suçum mu =) program falan yanlış yazılmamış sen yanlış bakmışın bre deyyus[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: erMANIA, 05 Kasım 2004 12:52 tarihinde demiş ki: topic war nba die bilmem gördünüzmü.. Önceki sezondada bazı güzel maçlar için ayrı topicler açılırdı. Bu sezondada böyle olacak. Sadece futbol maçlarına ayrı topic açılmaz. @Sabo : Yahu çaktırma doğru baktımda konuyu açarken yanlış yazmışım =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oke nasılsa öle dewam etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kobe 38 sayı attı takım 40 sayı attı utah maçında..kasmayın lakers efsanesi bitti bi daha bi bok olmaz o takımdan belli bi süre..benim bu seneki takımım orlando magic..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 benimki ise 76ers. A.I. Ownz[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 duncan nerede ben orada. tabi kg nerede ise o da 2. takımım olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben tek sey bilirim eger shaq gidip filinta gibi olmussa(harbi bayag kilo vermis) o zaman korkucaksin kardesim. adam deli hirsa binmis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya hıc bellı olmus nasıl olsa sezon macı playoff lfn degıl ama gende favori S.A[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 06 Kasım 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Razu, 06 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: ya hıc bellı olmus nasıl olsa sezon macı playoff lfn degıl ama gende favori S.A sen bunu yazdığında maç bitmişti hehe spurs kazandı bu arada[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 beklediğim kadar zevkli geçmedi. uykulu uykulu izledim ondanda olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 e geçmicek zaten lakers bu sene iyi değil ki. lamar odom ve kobe var sadece. eskiden shaq ve kobe vardı sadece yetiyodu. ama lamar odom shaq'ın yerini dolduracak büyüklükte(!) bir yıldız diil sonuçta. pivotları da çok iyi diil ayrıca[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ah ulan Keşke orlando maçını izleyebilseydim Hido 21 sayı atmış[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 KOBE LAKER I NE kadar surukler... aslında başlı başına bi konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bence fazla götüremez kobe lider fakat shaqsız bi hiç die düşünüyorum..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Holyman, 06 Kasım 2004 14:27 tarihinde demiş ki: beklediğim kadar zevkli geçmedi. uykulu uykulu izledim ondanda olabilir. ben sana dedim Holyman bosuna topic actın[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yoo gayette gerekli bi topic açtım. Bu tarz topicleri açmaya da devam edicem sana batsa da, batmasa da.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 terbiye,kural,ahlak,anlayış[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 LA kumeye :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar