Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 lan dün akşam evde oturduğum yerden hatun ayarladım ya... sasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 cuma - cts dışarıdaydım, pazar evdeydim. ideal bir hafta sonu geçirdim, herkese başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 evimi düzdüm, anime izledim, mario kart oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben çıkmıcam artık dışarı.. bu hafta sonu depresyona girdim ne tiplerin yanında ne hatunlar var. biz de sap sap geziyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o kadar dışarı çıkıyon yeni mi anladım. ben bundan 7 sene önce filan ilk defa dışarı çıkmıştım. sonra çıkmadım bida bu sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 anca oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben de çok para kazanınca çıkıcam dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yalnız evde pinekleyince çok iyi para birikiyormuş onu ağnadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben de birikmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 biz nişan için levent marinaya gittik haftasonu.hatunlardan çok ne tiplerde ne arabalar var.bana en çok o koyuyor.hele bide 2 tane üstü açık bmw vardı yanyana ef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 çok alakasız oldu bi önceki sayfaya ithafen yazmıştım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bende biriktiremiyorum para.. sıkıntıdan alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum aylak aylak karı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Theridone said: yalnız evde pinekleyince çok iyi para birikiyormuş onu ağnadım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 irade olcak o zaman seko ne diyem. ben 2 cips biraz da abur cuburla hallediyom valla @senko sen nabıyon evde durunca parti mi veriyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ne yaptığım hakkında hiç bir fikrim yok lan. Booomboş oturuyorum çalışacak bişeyde kalmadı mezun oldum işsizim iş ilanlara bakıp duruyor saçma sapan firmalar arıyor bazen girsem hebele diye çalışsam mı diyorum askerlikte yapmadım napcam lan ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Valla ben artık "her şey olduğuna varır" felsefesini benimsedim. Saldım kendimi bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 salma abi hemen git oyun oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 fede said: o kadar dışarı çıkıyon yeni mi anladım. ben bundan 7 sene önce filan ilk defa dışarı çıkmıştım. sonra çıkmadım bida bu sebepten ahah.. dışarısı overrated bencede, boş insanlarla boş muhabbetler 2 kız kaldırcam diye saçma hareketler. dota oynarım daha iyi :P hem para lazım ev alcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Şu kız kaldırma olayını merak ediyorum bir gün ben de yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Theridone said: irade olcak o zaman seko ne diyem. ben 2 cips biraz da abur cuburla hallediyom valla @senko sen nabıyon evde durunca parti mi veriyosun sdfg gidiyor abi bi şekilde temizlikçinin parası var bi alışverişe gitsen 100kaattan aşşağı çıkamıyorsun bunun yanında ev kirası aidat, krediler faturalar derken harcanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Olm temizlik dediğin haftada iki üç kez yarım saatlik iş. Yapmayıp parayla yaptırıyosan hiç ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahaha anne evinde yaşarsan öyle oluyor o gel benim 3+1'i temizle bakalım yarım saatte. sırf camları silmek yarım saatten fazla alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 fede said: o kadar dışarı çıkıyon yeni mi anladım. ben bundan 7 sene önce filan ilk defa dışarı çıkmıştım. sonra çıkmadım bida bu sebepten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Anne evinde hiç bakmıyorum abi. :D Hatta odama giren temizlikçiyi kovuyorum. Bi kere giyilmiş yarı kirli ve temizleri bi arada dolaba tıkıyo, elektroniğin canına okuyo falan diye... Dediğim gibi düzenli olarak yaparsan dert olmaktan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 senko said: gidiyor abi bi şekilde temizlikçinin parası var bi alışverişe gitsen 100kaattan aşşağı çıkamıyorsun bunun yanında ev kirası aidat, krediler faturalar derken harcanıyor... bunlar standart harcamalar abi. evde olsan olmasan harcancak şeyler. temizliği de kendin yap bi zahmet az para tut para! sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar