Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Baggio said: Digiturkplay'e giremiyorum ya, bende mi problem? Modemi resetledim, 3G'den denedim falan ama yok. ben premier league izliyorum 10 dakika önce bakıma aldılar. şu an gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 4. hakem kartın sebebini söyleyemem demiş. İyimiş valla. Bet yapmış adamlar esese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sonofa said: olay ne ki anlamadım? Anca kafasına dirsek gelince sövmüştür refleks olarak yoksa kafasını tuttuktan sonra konuşmuyor gördüğüm kadarıyla. abi aynen öyle bu nasıl bi kırmızı kart. işin komiği hakemler söyleyemem diyormuş nedeni. raporda okuyacağız artık. bu ne lan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 naptı lan caner? ben hiçbişi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Eskişehirde uygun durumda kaleye koşu yapan adama top atmama ısrarının sebebi ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 su tarz kirmizilarin niye verildigini aciklamalari lazim izleyiciye 'soyleyemem‘ nasil bir sacmaliktir ya¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 daha komiği adam 10 dakika aykut kocamana açıklama yaptı lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Olay da o işte. Bişey yapmadı. Kafasına dirsek geldi, kafasını tuttu. 10 saniye sonra hakem oyunu durdurdu kırmızı kart verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 al işte ya. fırat aydunus almış yine emirleri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sonofa said: olay ne ki anlamadım? Anca kafasına dirsek gelince sövmüştür refleks olarak yoksa kafasını tuttuktan sonra konuşmuyor gördüğüm kadarıyla. yüzünü çeken bir görüntü yayımlamadılar nerden gördünüz konusmadigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Digitürkplay'e kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 şifre yanlış diyor la şimdi de gitti manu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Allahım son 10 yıldır en sevdiğim icraatimiz caner erkini fenere itelemekti. Onlar da hemen aldı sfasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 CthuLhu said: yüzünü çeken bir görüntü yayımlamadılar nerden gördünüz konusmadigini yuzunu gostermedi ama onden gosterdi, zaten faulden sonra hakemlere donme gibi bisey de olmamis direk kafasini egmis yere. bence kufur etmisse de olaydan once etmistir hakem anca idrak etmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fırat aydınus adeta eskişehire yardım ediyor sldkasld penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 YEEETEEER YILDIRIM DEMİRÖREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Organize işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 haha penaltıya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 su bariz penalti da goz yaslari sel olucak resmen mactan sonra :) 17vs 1 baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Haha bunada penaltı değil derler şimdi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 al işte bu seferde yalan bi penaltı doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 OO gelsin komplo teorileri.. Penaltı değil diyorlar bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 LAN YİNE Mİ BEŞİKTAŞIN HAKKI YENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 oha nasıl penaltı degil la nereye bakıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 penalti diil diyen kolpa kirmizinin nefretiyle diyodur ya, yoksa hasan alinin ayagi carpmis bariz. duserken bile carpmis sekilde dusuyo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar