fenn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 alıntı Facebookta bugün bır cılgınlık daha başlamıs bunu bayanlar yapıyo ve erkekler sorarsada sebebı anlatılmıyor. Sorumuz şu; "bır erkekte aradıgın olmazsa olmaz özellık nedir?" Tavuklu pilav: dogru-dürüst-mert- cömert Kuru fasülye pılav: geleneksel ve kıro Pastırma: zengın- kıskanç İskender: aldatmasın yeter Domates: kıskanc we sahıplenıcı Patlıcan: Vur kafasına al lokmasını Baklava: meslek sahibi- zeki- çalışkan Cıkolatalı dondurma: neselı- anlayışlı- ıyı kalplı Kadayıf: sessız ve anlayışlı Türk kahvesı: güvenılır- yakısıklı Bunlardan bır veya bırkacını secıyor ve duvarınıza yazıyorsunuz. unutmayın; erkeklere bısey söylemıyoruz ve sadece bayan arkadaslarımıza bu mesajı kopyaLayıp iletıyoruz :)) hadı bAkalım kızlarrr..........................
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 "Bir gün öldürmediğim her kezban için bana küfredeceksiniz." - A. Hitler
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kezban degil abi bu erkek bence istatistik yapacak ona gore yonlendirecek kariyerini
fenn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bana da kızları tanımak isteyen ve zeki bir liseli gibi geldi bunu yazan
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Patlıcan: Vur kafasına al lokmasını valla bunun açıklaması farklı bence
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 seks yapmak olarak mı diyorsun haklı olabilirsin
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 facebook da bunlarlamı uğraşılıyor allasen
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ardeth said: kezban degil abi bu erkek bence istatistik yapacak ona gore yonlendirecek kariyerini
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Theridone said: "Bir gün öldürmediğim her kezban için bana küfredeceksiniz." - A. Hitler
Öne çıkan mesajlar