Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş çıkıyor galba (İsrail - Filistin)

Joker

Öne çıkan mesajlar

yav arkadaş ne kadar kuyruk acınız varmış.bide şakirt ne demek,tartışmak istemediğim halde tartışmaya çekiyorsun,banane senin ırkından,mezhebinden,taallukatından :s

iran'la alakalı reel bir tespit yapıyorum ''hah o zaman iyi yapmış diyerek,kinini kusuyorsun.bence sen burada yanlışı yapansın kusura bakma veya bak,çokta muhatabım değilsin yani
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar at gözlüğüyle bakıyorsun olaylara işte...

iran şimdiye kadar,bir tek israil,amerikan hedefine saldırı yapmışmı?

Irak For All News Ajansı, iran ve israil arasında ticari isbirligi bulunduğunu iddia etti.

1
Ajans, israil'in Haaretz gazetesinin iki ülke arasındaki ticari işbirliğini yalanlamasına rağmen, İsrailli firmaların İranlı 200 kadar şirketle ticari faaliyetinin olduğunu ileri sürdü. Ajansın haberinde ayrıca iran'daki firmalarla isbirligi yaptığı iddia edilen İsrailli şirketlerden bazılarının tarım alanında faaliyet gösterdiği, söz konusu şirketlerin iran'da 800 milyon dolar civarında yatırımının olduğu kaydedildi.

İddialar arasında geçen hafta ölen İsrailli işadamı Sami Ofer'in de iran'a petrol tankeri sattığı yer aldı. (AA)

2
ıraktaki iran yanlısı şii rejim ceza evlerindeki sünni muhalifleri yargılama yapmadan idam etmeye devam ediyor. insan hakları örgütlerinin kınamasına rağmen infazlar hızla sürüyor.

ve rus işgali sırasında,afganistan da iranın ne haltlar karıştırdığını az tarih karıştırarak öğren istersen

ha istersen yine devam edebilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne demek simdi? Israil ile ticaret iliskisi var vs? Oyle olmayan ulke mi var? Turkiye bile politik kriz dinlemedi, ticaretini arttirdi Israil ile. Bu ne alakasiz iddialar, bos konusmalar. Ayrica, daha gecenlerde ates etmedi mi ABD hedefine? Illa gidip Urdun'de ki, Turkiye'de ki usleri mi bassinlar?
Sosyal ağlarda paylaş

durum pek göründüğü gibi değil. ben israilde bulundum özellikle hamas göründüğü kadar rahat durmuyor. israilin politik duruşunu desteklediğimden değil ancak ben aşkelon'da bir firmada geçici çalışırken defalarca israil topraklarını roketlerle dövmeye çalışıyorlardı israil de havada imha ediyordu karşılık olaraksa hamasa müdahalede bulunmuyordu. benim tahminim hamas yine boş durmadı israilin kanına dokunacak bir hamlede bulundu. her ne kadar biz ülkemizde 'alıştırılsak da' vatandaşımızı öldürene tepki göstermeyene, adamlar bunun cevabını sonuna kadar verme gayretindeler.
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşı takip edecek Facebook sayfası yok fakat iki gündür Harry Fear'ın stream'ini takip ediyorum. Bombalama yokken röportajları falan oluyor belgesel gibi, bombalama varken sığınağa iniyor, bilgisayarı açık bırakıyor, sadece ses stream ediyor bw sıkıntısından ötürü. Ciddi ciddi drone sesleri, bomba sesleri, köpekler, uluyan bir şeyler, insan çığlıkları, ezan sesi falan her şey duyuluyor.

Bunun yanında bir de Russia Today'ın Gazze merkeze konumlandırdığı bir kameradan live feed yapılıyor, onda da ses yok.

Ben ikisini de açıyorum o yüzden.

http://rt.com/on-air/gaza-violence-hamas-israel/
http://www.ustream.tv/channel/operation-pillar-of-cloud

Herhalde bundan da öte bi 'canlı' yayın olmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de şunu izleyin abi. CNN, 'ortadoğu'da, acılarımız ortak işte, hepimiz aynıyız' tadında bir canlı yayında, gazze'den bulabildikleri ingilizce bilen bir filistinliyi ve israil'den bağlanan bir adamı skype görüşmesi üzerinden buluşturuyor. önce filistin'deki eleman anlatıyor dili döndüğünce, sonra kamera israilli olana dönüyor. adam anlatıyor da anlatıyor, yok işte çocuğum var, karıma bişi olursa naparım, bizde bi fark var hamas sivilleri hedef alıyor biz almıyoruz falan diye.

bi süre sonra kamera filistinliye dönüyor. eleman konuşurken arkadan bomba sesleri geliyor.

sunucu soruyor, 'o sesler ne?'. 'israil savaş uçaklarının, bombalarının sesleri' diye cevaplıyor filistinli, ama ekliyor: 'bu seslerin konuşmamızı bölmesine izin vermeyeceğim, devam ediyorum..'

birkaç patlama sesi daha, ve yayın kesiliyor.

http://cnn.com/…-life-in-gaza-strip-seshay-intv.cnn
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

yarın falan başlar heralde karadan,

sen önce füze at, sora yea bize saldırıyorlar diye bıdı bıdı et, lol araplar. patlatsınlar hepsini.

sizde inandınız değilmi?

her seçimden önce yahudi oyunları bunlar,ama bu sefer inşallah bende girer diyorum,çünkü hamas çok güzel silah yığınağı yaptı.israil de bunu biliyor ve 75 bin yedeği askere çağırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...