synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Markam Lipton Ice Tea'nin Facebook applikasyonu sosyal medya odullerinde finale kalmış. Applikasyon turkiyede ilk kez IVR teknolojisini ses kaydı ile birleştirip, tüketiciye sunuyor. Facebook sayfasindan girip, applikasyonu actiginiz zaman, numarasini girdiginiz bir arkadasiniza İsmail Baki Tuncer tarafindan seslendirilmis 4 kayittan birini aratiyorsunuz. Arattiginiz kisi kayit onu delirtmeden sonuna kadar sabredebilirse, o ve siz birer cekilis hakki kazaniyorsunuz. Her hafta yapilan cekiliste de 1 adet ici agzina kadar dolu lipton ice tea dolabi veriliyordu. Oylama ile seçilecek gibi duruyor, Bir el atarsaniz cok bahtiyar olurum :) http://goo.gl/TiksT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sen mi yaptin programi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 BENCE ATMAYALIM! BU ÇOCUK DAHA FAZLA MANGAL YAPSIN DİYE BİR DE YARDIM MI EDİCEZ! HANİ HİÇBİRİMİZİ ÇAĞIRMADIĞI MANGALLAR!!!! 100LERCE KİŞİ KATILDI O MANGALLARA ONLAR YARDIM ETSİNLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasaaa yerden göğe kadar haklı!!111 çağır bakiyim şimdi ekmeğinin arasına sucuk koyduğun arkadaşları onlara tıklat anketini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 uye ol ya da facebook ile gir dedi, atmadim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 lcwaikiki ödülü ney lann sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bir sepet muz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 SMU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben yaptırdım lan applicationu :( vefasızlar. cocuklugunuzda elinizden tutan lipton ice tea ye yapmayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Hacı kusura bakma ama şehirler arası otobüs yolculuğunda bile poşet çay içmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Masakari sana gelsin bu. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/08/umut-sarikaya-top-kek.jpg doya doya iç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Abi o zaman kek meyvalı olsun vücuda vitamin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ne şanslısınız be ben otobüste damağım kuruyup çatlasa bile su dahi içemiyorum. psikolojik problemim var dilime sıvı değsin otobüste tuvaletim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Masakari said: Hacı kusura bakma ama şehirler arası otobüs yolculuğunda bile poşet çay içmiyorum ben.ne alaka hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 mangallara davet edilene kadar yapmıyoruz abi! The People United Will Never Be Defeated! The People United Will Never Be Defeated! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 synthesizer said: Mangalcı reyiz, ben geyiğine takılıyordum. Baltaladıysam kusura bakma. Hem reklamcıları severim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi sıcak çayla alakasız durum, ondan dedim reklamcı da degilim markacıyım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasaaa haklı mangalı ateşlemeden tıklamaz mauz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 burada yarattığın marka için ne düşünüyorsun peki. synthesizer; mangal yapar, keyif düşkünüdür. ama buradakileri adamdan bile saymaz!!! vay satıcı vaaay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 aysti verim onun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bak hâlâ yan çizmeler hâlâ üçkağıt çekmeler! REFUSE RESIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 olum az profosyonel olun an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 profosyonol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 linke girdim, oy vere tikladim. uye ol yazisini gorunce otomatik olarak kapattim sayfayi. ve ne kadar averaj bi internet kullanicisi oldugumu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar