Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 emre bizdeyken böyle değildi çok değişmiş çok..[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bütün manyaklar bizi mi buluyor anlamıyorum. Biri tombala çeker biri pandik atar. Du bakalım daha neler yaşatacak BJK. Bu arada maçta yüzüne krampon çarpan kimdi ve daha sonra onun hakkında ne olduğu? Yani dikiş falan atıldı mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 nobre'ye dikis atilmis MR cekilmis durumunu bilmiyorum tam oynayacak mi lyon macinda. cagdas istemeden basti galiba pozisyonu cok hatirlamiyorum ama gorunce bi fena olmustum Emre de ayagiyla korkutmak istedi nobre'yi su pozisyonda heralde ama az kalsin o basiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Nobreye yanlışlıla bastı yani yuvarlanıyorlardı ve tam kale önü olduğundan karambole gitti Nobre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Şu Nobrenin olayına Kasıt diyorlar ya hala deliriyorum. Tuncay göz göre göre Cordoba yı sakatlamak için kaymıştı.Kimse onda kasıt aramadı ama.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 imzam[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kızımız nobre cok nazlanınca cocuk dayanamadı tabi BASTI PARMAĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ot bok değil ki kafaya darbe olduğu için içerideki durumu görebilmek için çekmişlerdir, gayet normal yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 MR vücuda çekilmezmi ? Kafa için Tomogrofi yapılmazmı. ben çok kez girdimde tomogrofiye =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 son 2 sayfadaki mr muhabettine bayıldım arkadaşlar devam edin tam gaz :) Ayrıca bu febelilerin kılı dönmeye başladı durmadan anlamış değilim :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 onu bırakında ben bu kazıma acaip kıl olmaya başladım. İiicene abuk subuk konuşmaya başladı.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bunnar 1 tane diilki blackcim.. kazımı var ömeri var azizi var..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yahu onlar hadi fbli gsli okumam zaten. bu adam Beşiktaşlıyım diye geçiniyor yahu... Çoğu yazar yönetime girdi bu giremedi ya kuyruk acısı bunun ordan geliyor.[signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 06 Kasım 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Silthanas, 06 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki: mr vucut duzlemine yapilir, boyundan yukarisina yapilmaz.. ehe olabilir doğrudur ben mr a girdim ama tomografiye girmedim hiç neyse işte sonuçta mr ya da tomografi, konu zaten yapılır mı yapılmaz mı değil, durumun bunlardan birini gerektirecek kadar vahim olup olmadığı, ki kafayla gol attı adam demek ki bişe yokmuş :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hoydonkun yaptığı terbiyesizlik... Geçenlerde BJKtv'de izledim Hooijdonk emre aşıkla bi münakaşadan sonra elini şortuna atarak şort üstünden aletini sallıyo... Bu hareketle noumanın hareketinin arasında hiç bi fark yok... Noumaya verilen 6 ay ceza hoydonkada gelmeli..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bakalım hooijdonk'ada ceza gelecekmi çok merak ediyorum adil federasyonumuzu..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 emreye 2 maç ceza verildiyse pierre ancak 2 maç almalı.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 mr tomografi vs vs konularda uzman olduğum için... mr beyindende çekilir.tomografi daha basit birşey.farklı çekim teknikleri.mr özellikle ödem menisküs gibi şeyleri bulmak için kullanıyorlar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: fizban, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde demiş ki: nouma nın hareketiyle hoydonkunu bir tutmak ancak blackchaos a yakışırdı. nie fizban 2sininde tuttuğu yer aynı..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hö-n-dük geçen sene iyi bir kişiliğe sahipti ama yenilgiyi kaldirmadi. Bir tarafındaki acıyı öyle dirindi galiba ama neyse bu konuyu kapatalim. Adamin nouma gibi ceza almasi lazim eğer adil ise bazi kesimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya bu fb liler her şart we koşul dahilinde haklı zaten uzerlerine gitmeyin COK HASSASLAR....[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 "ezeli rekabette fenerbahce'den 24 puanlik bir fark yiyerek bir rekora imza atan, en zor zamanlarinda fenerbahce'ye destek olan en centilmen spor kulubu..." işte gerçek bu. kaynak:ekşisözlük. :horace:[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşım sakin ol...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar