ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 beşiktaşım benim biricik sevgilim.. bütün fenerlilere geçmişolsun kartalı artık kimse tutamaz.......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 galatasaraylılar bi girmesin araya :P şurda bi havamızı atalım ama 2 dk ondan sonra sıra sizde :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sıradakiiiii var mı başka bozulcak rekorrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Yürü be Bjk kim tutar kara kartal bu allahına rappeşşşşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Niye olum girecez araya bu sevinciniz ortak sevinç siz 3 puan biz Şampiyonluk yolunda devam ....kermitcigim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu nasıl iğrenç bir maçtır öle ya bir fenerli olarak utanıyorum takımımdan ya iğrenç oynadılar beşiktaşlı bazı oyuncuların hareketleri tahammül edilir gibi değildi o ayrı ama nası iğrenç bir futbol oynar fener ya(ama bence carew kesinlikle Piere yaptıklarında sonra atılmalıydı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ulan ibrahim skor tahminim tutcaktı maymun gibi yerinde durmadın. elle oynamana değil yerinde durmamana kızıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 dayt :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 P4wn3d ! :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 En cok neye gıcık oluyorum böyle yenilince bile saldıran insanlar varya. Böyle acizlere yardım eli uzatmayı severlermiş wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 geçen maçta 93.10 da kullanılan kornere demediğini bırakmayan erman efendi bu maçtaki 94.10daki kornere aynı şeleri dicek mi heyecanla bekliyoruz efenimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 aloo yönetime sesleniyorum bjk bayrakları yerine japon bayrağı istiyoruz :PP [Bu mesaj cemad tarafından 30 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lol dışarıdan araba sesleri geliyo ne güzel bi atmosfer ne gadar muhteşem bişi ya :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 aciz ahaha kktnxbye[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tebrikler bjkliler[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ulan ama o kadar rahat giden maçta bize kalp krizi geçirten iboya bidaha selamlarımı sunuyorum hehe önceki sayfalarda biyerde fikstürü koymuştum. birbirinden beleş maçlar. devre bitene kadar bütün maçları alırız diyorum bu hafta fener-ts sonra da gs-fener galiba fikstür. bu maçlarda berabere bitse şu fark azalsa da hiç değilse yaklaşsak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Alex bu maçta da patladı diyorlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gs şampiyon hayırlısı ile..[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 alex geçicen.. olan formalarına para werenlere oldu.. bu arada penaltı pozisyonun oldugu korner de korner mi gerçekten ben tam izleyemedim sanki alakası yoktu kaleciyle fln şampion gs tabi lig başında demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben demistim alexin formasini getirene 2 ekmek kampanyasi yapicaklar diye.. amaeh acimadik yine fenere ya rekor deniyolar hep bozuyoruz hic affimiz yok bizimde ya.. off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ah be ibo görmesen o kırmızıyı rüyam(10-0 yenioduk :p) gerçek olabilirmiydi sanmıyorum ama gene bi ümit :) hakem golümüzü yedi valla çok kızgınım en son pozisyon ayıb etti 94.10da korner kullandırıyorsa onuda devam ettir be güzel hakemim ama hakem gerçekten iyidi üstelik bu kdr genç olmasına rağmen genç hakemlerimizin önünü açalım böle maçlara verelim ki kendilerine güzel motivasyon olsun.son olarak iyi oynadık kazandık[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gs ne fizbann :) biz şampiyon olcaz 20 puan fark atcaz hem de :) herşeyin sırası var yav. ligin 2. yarısına kadar gs samiyende bütün maçları alır bi rekor maçına çıkarız samiyene artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Carew'e 2 kere kırmızı kart gosterilmeliydi Okan'a vede Emreye Cifr saridan kırmızı gosterilmeliydi. Sergen mac boyunca itiraz etti bir sari gosterilmedi sonra kulubede yedi sariyi. Besiktas ilk yarida yakaladigi 4 pozisyonun dısında tamamen hikayeydi.Bos kosmaktan baska bisi yapmadı ilk yari saha da fener die bisi yoktu zaten. 2.yarida Besiktas yoktu ama son vurusları yapamayan bir fener vardı.İlk defa bir macın bu kadar tek yari sahada oynandıgını gordum.Ama orta yapma ozurlu kanat oyuncuları ile dolu fener bir pozisyon yakalayamadı. herseye ragmen tebrikler. Ha bide Bu besiktas taraftarinin kavga etmedigi bir macı gorsem disimi kıracam..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tüh alex patladı elimizde çok dandik adam ya satsan satılmaz atsan atılmaz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 helal olsun ama bjk 'ye kimse beklemiyordu bunu kimse sorsam fb alır fb formda fb şöle böle tıs tıs fb.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar