reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 simdi ben gunluk olarak diyelim 50 mekik, 50 sinav cekip 15 bardak su icmem lazim haftalik 2 film seyretsem iyi olur ayda 1 kitap okucam falan filan. ozet; periyodik olarak yapmam gereken ama erteledigim seyler. sonra ben bu yazilima bunlari giricem buda bana cumulative olarak mesela yilda toplam 234324 mekik cekmen gerek 2132 tane film izlemen lazim falan dicek. yada haftatikta olabilir duruma gore. ben yaptikca bunlari, iphone dan yada web sitesinden update edebilecem, buna gore eksiklikleri falan tamamlicam. todo listler var ama, benim istedigimin farki matematiksel olarak istedigim periyodik seyleri hesaplayip bana sunacak. off cok uzun anlattim be.. evet bole bisi varmi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 excel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 kendin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi excel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi excel aklima geldide gun gun verebiliyomu bole bisiyi, fazla kullanmayi bilmiyom sdfsdf ben calendar tarzinda gorunuzu olan bisi ariyodum. hangi gunleri kacirdigimi falan gorebilcem, veyahutta mesela oraya not falan alabilcem, tatilde oldugum gunleri cikarabilcem falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Evernote iOS ve Android te, bunları yapiyordu galiba , da ne kadarını yapar bilemiyorum.Bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 https://itunes.apple.com/us/app/30-30/id505863977?mt=8 şöyle bişey var tam istediğin değil ama iş görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Lan mesaji okumadim bile ama su senin en buyuk yalanin heralde. said: yoksa yapmaya caliscam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dürüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yokmus, iyi bari yapmaya basliyip yarisina gelmistim pazar arastirmasi yapiyodum saolun gencler eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oyuna geldik beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 satmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 reyou said: yokmus, iyi bari yapmaya basliyip yarisina gelmistim pazar arastirmasi yapiyodum saolun gencler eheh :) android app de yapıcaksan çok daha iyisini söyleyebilirim. satıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 saticagimi kim soledi kendim icin yapiyodum zaten, varsa yapan onu kullancaktim sdfdsf :D android ci degilim bu arada wp cuyum ben, hazir C# ile yazarken onada uydururum bisiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi twitter kurucularının yazdığı Lift diye bir uygulama var. Galiba tam senlik. Zamanında okumuştum bunu şimdi tekrar buldum. Her yapacağın şeyi quest gibi ayarlıyorsun o da otomatikman sana hatırlatıyor sanırım. yaptıkça tick atıp puan topluyorsun. http://www.webrazzi.com/2012/09/01/lift-iphone-app-cikti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lift-iphone-app-cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Bu liftin android olanı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Lift saçma ötesi çalışmayan bi app. Adamlar 2 günlük development'la, hiç test etmeden yayınladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar