Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 şu tanelerine ayırma işlemi hep çok zor gelir, üşenirdim bu yüzden nar yiyemiyorum almıyorum hiç geçen http://narmatik.com/HTML/nasil.html şöyle bir ürüne denk geldim, gerçekten çok kolay oldu artık üşenmeden nar yiyebiliyorum tanelerine ayrılıyor, elim de tezgah da kırmızı olmuyor elbiselerime bir şey sıçramıyor, hoş sıçrasa bile ariel color matik var onlar yıkardım zaten miele tam otomatik çamaşır makinası var her şeyi hallediyor, geçen de çamaşır ipi lazım oldu dedim ne gerek var hoover firması mükkmele bir kurutma makinası yapmış ee hemöen sipariş verdim ups hemen getirdi, teşekkürler hepsi burada hızlı servis hızlı alışveriş sent by ttnet
fenn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ben alıyorum şöyle geniş bi kabı ve aynı reklamdaki gibi yapıyorum elimde oluyor ve sonuçtan memnunum. Yalnız reklamdaki gibi basit değil olay. Adam 2 vurdu nar tamamen boşaldı. Öyle birşey olacağını zannetmem. Yapması o kadar zevkli ki neden bu yöntemi daha önce keşfetmedim diyorum kendşi kendime.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yalnız başlık sahibi bildiğin reklamcı yanlışsam söyleyin
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Onun zevki nar tanelerini teker teker yiyerek çekirdeklerini ayıklamakta...
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 vaperon said: Onun zevki nar tanelerini teker teker yiyerek çekirdeklerini ayıklamakta... Ağzına o beyaz yer geliyor bazen acı acı hiç olmuyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sonuna "-matik" koymak çok anane işi lan, hani nasıl çalıştığına dair kafası basmadığı zaman hemen "-matik" bir üst seviyesi için bkz: -sonik
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu aleti icat eden adamı CIA ajanları öldürmüş. Neyse ki adam ölmeden önce teknik resimlerini torrente yüklemeyi başarmış. Yarınlara narmatiğin mucidi sayesinde güvenle bakıyoruz.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bunu bulan adam kör olmuş diyerek devam ettiriyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 BabacumMostors said: sonuna "-matik" koymak çok anane işi lan, hani nasıl çalıştığına dair kafası basmadığı zaman hemen "-matik" bir üst seviyesi için bkz: -sonik başına da nano- koyalım abi, o olmadan kulağa yeterince teknolojik gelmiyo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 nano için bir nesil daha gereliyor işte her bokun başına "nano-" koyacak olan nesil biziz, televizyon kumandasına bile anlamadığımızda "nanokumanda" diyeceğiz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 off gelecekteki babacum için üzüldüm şimdi ya, zinbidi bebenin biri süpersikimsonik bir aletle gelecek ve başına "nano-" ekleyerek bilgi/beceri eksikliğini gidermeye çalışacak
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 teknolojiye yetişemeyeceğiz dedim gerizekalı olacağız demedim
Öne çıkan mesajlar