Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi hersey ne pahali

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

peh.

ben de diyodum insanlar niye evlenmek zor diyo hep, oyle mi burjuva olduk anasini satiyim.

meger milletin istekleri farkliymis.

cifte dugun ne be.

calisiyosa cift, 10 bin liraya yasanca esyalari dizersin, dugunde aile arasinda yaparsin, zaten altin topluyosan dugun parasi cikar masraf degil o.

10 bine evlenirsin, calisan biride verir diye dusunuyodum.

megerse istekler farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedanko sen evli misin abi?

Gelinlik = 1.5 (belki) - 2 bin
Tutulan ev (depozito, kira, emlak komisyon, badana, vs) = 4 - 5 bin
Beyaz esya = 2.5 bin
Tv = 1.5
Esyalar, yemek ve yatak odasi ve dolap vs = 6 - 10 bin (en kotu haliyle belki)
Tul ve perde, yere 2 3 hali vs = 2 bin
Tencere, tava, catal, bicak, tabak vs = 2 bin

Minimum 25 fln.

Buna dugun, pasta vs dahil degil sadece ev doseme.
Sosyal ağlarda paylaş

Nikahı basmadan dövemiyoruz dövlet bağba izün vermeyör.
Ayrıca bir hatunla konuştum. Sade nikah + düğün masrafı yerine karayip tatili mi yoksa davullu zurnalı düğün mü dedim.

Bekar adam bakmasın tırsabilir kezban yorumu var.

Dul karı mıyım lan ben öle sade nikah filan, 7 kocalı hürmüz mü evleniyor dedi.

En iyisi yabancı hatun bulmak sanırım. Bizde adet böle diyip alış verişide kız tarafına itelerim bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2.5 beyaz eşya ne abi

bi buz dolabı 2.5

o kadar ucuza alınan beyaz eşyanın elektrik faturasına yükü ztn uzun vade de son model beyaz eşya parasına denk sdfs

ben bosch aldım beyaz eşyayı. çamaşır bulaşık buzdolabı fırın. 2.4 tuttu. gayet güzel. ama sade modeller tabii

edit: saçmalıyorum, buzdolabı parasını babannem verdiydi. o hariç 2.4.... onunla 4.3 oluyor evet
Sosyal ağlarda paylaş

Allure- said:

Sparkcaster said:

vay arkadaş masq bile evleniyor

bu arada ucuz mobilya vs. için > ikea

ikea da 2 kişilik kanepe 700 tele, yatak fln feci :D

dolap bakıyorsunuz = buyron 2.5 diyor adam.

ha ikea güzeldir, de öyle "oooh boş beleş mal bunlar" kadar da ucuz değiller :D

ayrıca kendin seç kendin yap dolap fln modelleri oluyor o ayrı bir güzellik. içini istediğin gibi dizayn et dolabın fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Red said:

2.5 beyaz eşya ne abi

bi buz dolabı 2.5

o kadar ucuza alınan beyaz eşyanın elektrik faturasına yükü ztn uzun vade de son model beyaz eşya parasına denk sdfs

ben bosch aldım beyaz eşyayı. çamaşır bulaşık buzdolabı fırın. 2.4 tuttu. gayet güzel. ama sade modeller tabii

işte aplus çart curt derken yine bi en az 5-8 arası bayılmak lazım.bizde şuankileri öyle almıştık baya problem yaşadık ya.bugun hatta arçelikten fiyat aldım ben.

gerçi evlensem düğüne verceğim harcamayı eve yaparım muhtemelen.kuzenim 50bin tl kredi alıp düğün müğün yaptı.hala kredi ödüyor aç geziyorlar sdfs

evlenen arkadaşlarım arasında bi kişi var gidip 5k ya tv falan alan.diğerleri düğünde bildiğin açlık sınırına düştü haha
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2.5 beyaz eşya ne abi

bi buz dolabı 2.5

abi patide beyaz eşya lafı geçince direk spawn olup o paraya alınır mı minimum 2 k 3k diyen insanlara hastayım ya. gizli bir örgütünüz falan mı var, iş paylaşımı mı yapıyorsunuz? amacınız ne?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

BabacumMostors said:

mobilya konusunda ben ikinci el, yarı antika değerinde olan masif mobilyaları tavsiye edebilirim adamlar depodan yer açmak için çok komik fiyatlara çok iyi durumda masif mobilyaları bırakabiliyorlar hani üstüne bakım yaparsan gayet de şık bir mekan yaratabiliyorsun ama işte bunları, kullanılan mekanda dengelemek çok riskli; ya anane evi olur yada çingene pazarı

onu kabul edebilecek hatun.

işte risk budur!

+1
boyle hatun bulursanız haber edin abi.kardesi,kuzeni bacanak olalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...