Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Olmuyor yani duzgun. Sapol, deneyeyim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Programin ayarlarina bakin, mutlaka vardir trayda görunme secenegi. Cok az app'te olmuyo, nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sifreli bir FTP'den stream icin VLC"ye gecmem gerekli ama Linux'da 64-bit video oynaticilar oldum olasi sorunluydu, Windows'da da oyle madVR, LAV gibi ust seviye seyler kullandiginda. OS X'de durum nasil? Bir de bir indirimden Parallels aldim kardesim kullanir diye, bir denedim once, kiza VMWare'i vermeye karar verdim. Daha iyi calisiyormus. Performans olarak pek bir fark yok ama entegrasyon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fusion iyidir, her is icin kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 VMware Fusion (tu). VLC ile bir sorun yasamadim simdiye. Surekli kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 mountain lion'a yukseltmek zorunda kaldim ios6'ya app yapmak icin space kalkmis, mission control gelmis hangi angutun aklina geldiyse calisan seyi bozmak, artik desktoplari rowlara bolemiyormusuz, 12 space kullaniyordum imkani yok calisamiyorum su anda totalspaces grid view'a gecerken transition vermiyor, ic transitionlari da tam bir 3rd party uygulama hissi veriyor, alakasi yok snow leopardin dogalligiyla var mi baska bildiginiz bir alternatif ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Onu bilmiyorum ama ikisini de kullanidim, Parallels daha iyiymis gercekten. VM'ler daha az yer kapliyor, bir tane base XP makinesi hazirladim yedeklemek icin, 1.2 GB sadece. Bir entegrasyon daha iyi cidden: http://cl.ly/image/2B1x2C1J302p/Screen%20Shot%202013-03-25%20at%2011.03.50.png Fusion'da MTGO'yu dock'a koyamiyordum neden bilmiyorum ama Dock'dan acilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 GERGE said: Tray'da duram seyleri kaldirmanin yolu var mi? Unclutter mesela icon koydu tray'a, asla kullanmiyorum icon'u. Program acik kalsin ama icon gitsin yani. Menubar'i duzenlemek icin de Bartender diye bir sey aldim, command'a basili tutup surukleyerek de siraya sokuyorum, kapanip acilinca sira bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 vm konusunda güncel öneri yapabilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Parallels kullaniyorum ben yillardir. Fusion var bir de. Ikisinin de bir ay filan trial'i var, kullanacagin programlarla ikisini de dene, oyle yaptim ben. Programlarin performanslari degisiyor ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 VirtualBox kullanıyorum ben, idare ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 tamamdır, 2 sene öncesinden belki birşeyler değişmiştir diye düşündüm ama, öneriler sabit kalmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Parallels kullanıyordum ama oyunlarda sorun çıkardı bootcamp kurdum. Parallels in performansı üç kat daha iyiydi bootcampden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 şimdi indiriyorum parallels bir deneyeceğim ama lisans ücretinin 80 € olması da maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 virtualbox gayet guzel calisiyo. vindoz box'lar icin de modern.ie iyi, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Vb iyi ama Parallels near-native performans veriyor. 3D isin icine girmedigi surece performans %70-80 arasinda native'e kiyasla. Bir yerde tablo koymustum, sonra bakarim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 civ5 i bir türlü çalıştıramadım. virtualbox ı deneyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Oyunlarda parallels berbat,bootcamp kurarak sorunu çözdüm oyunlar için. Ama parallels performansının yanında bootcamp eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 outlook ta herhangi bir klasörde arama yapınca, sonuçları çıkarırıken en aşağı scroll down yapıyor, en yeni sonuçlar için her arama sonunda yukarı çeviriyorum. e o zaman oldest on top yapayım, öyle ararım dedim. ona göre sıralatınca da bu sefer en yukarı scroll down yaparak sonuç veriyor. outlook benlen . geçiyor. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 virtual machine programları arasında baya bir gel git yaptım civ oynamak için. en son parallels e karar kılmıştım ama tam bir çöp çıktı. makyaj olarak çok iyi, pratik ama oyun için yeterli değil. uzun vadeli -ki oyunlar 5-6 saat sürebiliyor- oyunlarda, sebebsiz kapatıyor, şişiyor heralde. o yüzden bootcamp. gayet temiz çalıştı. sorum, boot camp i kurarken, harddiskin bir kısmını ssd olarak ayrı partition gösteriyordu. sonra macOS üzerinden kontrol ediyorum, hdd bildiğin sata. disk utility de öyle en azından. ama about this mac kısmında detaylı bilgi almak istediğimde ; hdd info sorum, maclerde bu konu farklı mı yürüyor? ssd varsa, diskin hangi kısmı ssd üzerinde, bunu değiştirebiliyor muyuz? ssd yi monitor için stackexchange de yazmışlar bazı şeyler http://apple.stackexchange.com/questions/88735/how-to-determine-which-files-are-on-ssd-on-fusion-drive ama özellike bazı dosyaları ssd ye almak gibi bir kavram yok sanırım? bootcamp dosyalarını daha hızlı windows için oraya taşıyasım var ama mantığı konusunda hiçbir fikrim yok. system info Model Name: iMac Model Identifier: iMac13,2 Processor Name: Intel Core i7 Processor Speed: 3,4 GHz Number of Processors: 1 Total Number of Cores: 4 L2 Cache (per Core): 256 KB L3 Cache: 8 MB Memory: 32 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 alala civ5 direk osx uyumlu değil miydi ya? ben dmg'den yükleyip oynamıştım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 uyumlu da, modlanamıyor. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 adam kılsızını arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Pc sürümünü almıştır, bende rahatça oynuyorum civ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 oglum benim '95 te macim vardı lan. o acıyı bi ben bilirim bi de oglu iphone alan bill gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar