Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Pazartesi aksami Air 2012 edindim, sorularim oldukca soracagim burada. Simdi internette aradim bir clipboard manager ama iyi ve beles bir tane bulamadim. ClipX'in OS X de calisan benzeri var mi? Linux'de built-in gelen, Windows'da da beles olan bir seye para vermek koyar yani. Ofis olarak da yeni cikan OpenOffice@i yukladim ama iCloud ve iPad entegrasyonu icin iWork alayim diyorum. MS Office formatlariyla arasi nasil kaydetme ve acma olarak? Corel Paintshop Pro calismiyor. Photoshop pahali. Ne kullanmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 iWork kendi içinde çok başarılı, ama windows formatlarıyla entegrasyonu %100 değil. Basit şeyleri açar ama çok dolu excellerde fln patlayabiliyor. Bence office for mac edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 numbers gayet guzel aciyor. 2 yildir ofiste surekli kullaniyorum font error dan baska bir error vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Korsan inridip bir denedim trial olayini kaldirdiklari icin, iWorks bana gore degil. MS Office for Mac aliyorum. Bir de Apple'a kafam girsin abi. 64GB diskli notebook verdiler, herseyim zaten bulut oldugu icin yeter diye aldim, yetiyor da; ama sonra nedensiz bir sekilde dolunca sdd 20GB local backup yaptigini farkettim. Terminal'den kapatabildim ancak epey kurcaladiktan sonra. 64GB'lik air'da kapali gelmesini bekler insan onun. Su katilmamis salak tabirinin karsiligi tam adamlar. Sistemi cok sevmis ve Apple fanboyu olma yolunda giderken bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 image processor icin pixelmator kullabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 evet pixelmator fiyatına göre çok güzel bir app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 GERGE said: Bir de Apple'a kafam girsin abi. 64GB diskli notebook verdiler, herseyim zaten bulut oldugu icin yeter diye aldim, yetiyor da; ama sonra nedensiz bir sekilde dolunca sdd 20GB local backup yaptigini farkettim. Terminal'den kapatabildim ancak epey kurcaladiktan sonra. 64GB'lik air'da kapali gelmesini bekler insan onun. Su katilmamis salak tabirinin karsiligi tam adamlar. Sistemi cok sevmis ve Apple fanboyu olma yolunda giderken bu. Tamamen consumer odakli sonuclar ureten bir sirketin urunlerini foolproof hale getirmesinden daha dogal bisey olamaz. Salaklik olarak yorumlamak fazla ekstrem. Ihtiyaci olmayan kullanici kapatabilecek duzeyde oluyor, ihtiyaci olup olmadigini blmeyen kullanici zaten kapatmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Insan en azindan time machine icine disable local backups diye bir sey koyar. Terminalle, man sayfalariyla, ls'lerle ugrastirmaz. mac alirkan amacim bunlarla ugrasmayip *nix tadini mac kolayligiyla yasamakti yani. Bu arada Office 2011 anahtari edinip yukledim, iWorks'den kat kat daha iyi gibi geldi. Gerci iWorks'de bir Pages kullandim epey bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Pixelmator iyiymis cok, satin alacagim sanirim. Bir de Finder'a gizli dosyalari nasil gorebilirim? MacPorts olayi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 git fln mı kullanmaya çalışıyorsun ? macport'u orda kullanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 gerge macports la brew var, incele seversin zaten lazimda. ben brew kullanmani oneririm. ikisi olunca sorun yaratiyo. arastir ikisinden birini sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 MacPorts ve benzerleriyle amacim Linux programlari ve kutuphaneleri yuklemek. Yillardir alistigim programlar ve yazip kullandigim bash scriptleri icin. MacPorts'a baktim, aradigim cogu sey var. Homebrew'in sistem daha iyi gorunuyor ama MacPorts benim iktiyaclarimi daah iyi karsiliyor gibi. Aradigim her seyi bulamadim Homebrew'de, oturup kendi formulalarimi yazmam gerekecek orada. Gizli dosya seyini cozemedim ama. basma file manager var mi iyi? terminal kulaniyorum yani su an gerektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sistemin ic uyumu cok iyiymis bu arada, kullaninca fark ediyorsun. Applarda epey iyi. Sparrow mesela cillop gibi eposta programi. Trickster denen sey isimi cok kolaylistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles 1 Gizli dosyalari gostermek icin. "killall Finder" ile de yeniden baslatman gerekecek Finder'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sagol. TinkerTool doye bir sey buldum' o da yapiyor. Bir de OS X haberlerini, yine cikan applari filan takip edebilecegim iyi bloglar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Tuaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kız arkadaşıma alıcaz da intel4k beni uyuz ediyor. (= oyun falan da oynar arada, ille windoze yuklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Starcraft II oynadim bu sabah, ayarlari mid yaptim, akiciydi cok. Bir daha actigimda high deneyecegim. Altina sogutucumu koydum ama, Windows'da da gerekiyor gerci o. Witcher da oynadim ama low oldu o akici ancak. Bir de temel olarak Magic Online oynama amacli virtualization programi alacagim. Fusion 5 mi, Parallels 8 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 imac acilmiyor apple logolu gri ekranindan sonra bos acik mavi ekran oyle kaliyor var mi cozum bilen yardim edebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 pwoer tuşuna basar basmaz Command-Option-P-R ye aynı anda basılı tut, açıldıktan sonra basmaya devam et bırakma, sonra kapanıp tekrar açılacak otoamtik o zaman bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 oha acildi tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 VMware Fusion 5 aldim. Tek tercih nedenim fiyat oldu. Guzel calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 WIndows programlarini OS X appiymis gibi kullanabiliyorum, cok iyi oldu bu: http://i.imgur.com/dCSP7.jpg Linux'da boyle bir performans alamiyordum asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Fusion'dan çok memnunum ben de, iyi ki onu almışsın. Unity çok iyi zaten de, snapshot yönetimi olsun, Mac'teki Windows başlat menüsü olsun çok başarılıi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar