Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 işte "müslümanlara?? zulmettiler" diye yaygara çıkartan kafaların son ürünü: (gerçi son değil bayadır konuşulan bir şey galiba yorumlara göre) "28 Şubat'la ilgili Darbeleri Araştırma Komisyonu'na açıklamalarda bulunan kapatılan Refah Partisi'nin eski Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, Mirkelam'ın "Her Gece Ben" isimli şarkısının Genelkurmay Psikolojik Harp Dairesi'nin desteğiyle satış patlaması yaşadığını savundu." http://www.haber7.com/guncel/haber/950979-ceylandan-mirkelam-hakkinda-ilginc-iddia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Eeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu iddia yeni değil 1-2 ay önce duydum ben sanırım bunu beyaz tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 GERGE said: Eeee? "28 Şubat'la ilgili bildiklerini komisyona anlatan eski milletvekili Ceylan, Mirkelam'ın "Her Gece Ben" isimli şarkısının Genelkurmay Psikolojik Harp Dairesi'nce desteklendiğini öne sürdü. Hasan Hüseyin Ceylan, "Bu işler, 'Her gece asker başımızda olacak' manasınaydı" dedi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 karabiberim şarkısı da polisin desteğiyle bu kadar popüler oldu. biber gazı kullanımını arttırmak için yapılmış bir propagandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0ApxxU7cSrw su sarkıyı acıklasınlar asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar