Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uğur dündar vs mehmet baransu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatimda gormedim duymadim kimdir bu Memos Baransu ama ilk 20 saniyede belli oluyor abi Baransu denilen kisiligin nasil bi yetersiz oldugu.

Ilk 73 saniye dayandim sonra yuregim el vermedi izlemeye.
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

Baransu'nun bi tek kulağını tıkayıp "Öeöeöeöeööö duymuyom ki seni!" diye bağırmadığı kalmış.

Valla benim de aklima Sahan'in tiplemesi geldi :) docent olan. Onun da isi zor be, adama Ugur Dundarin karizmasini sondur diye bi IS vermisler. Bu da elinden geleni yapiyo yazik.
Mesaj tarihi:
olm cok guzel adamlar yaa aahahha, BAGLANSIN CEVAP VERSIN, OYLE YAPSIN BOYLE YAPSIN, sanane lan, adam gecenin korunde senin sikko programina baglanip niye laf anlatmaya calissin.
Mesaj tarihi:
offff 4 dakika izledim uğur dündar ne kadar ezik ya. adamın lafa girişi "sen daha portakalda vitaminken biz bu işleri yapıyoduk olm" oldu. 4 dakika boyunca da yaşın kaç daltarak modunda takıldı.

Yazık lan..
Mesaj tarihi:
abi dakika 4'ten (hatta 5) sonra yargıladıysa bilmem de ondan öncesi:

"üüüüüüüü ama ben de ünlüydüm bi zamanlar üüüüüüüü"

bir de. "BEN ASKER DÜŞMANI OLMMAAADIMMMM!111"
Mesaj tarihi:
calimero said:

offff 4 dakika izledim uğur dündar ne kadar ezik ya. adamın lafa girişi "sen daha portakalda vitaminken biz bu işleri yapıyoduk olm" oldu. 4 dakika boyunca da yaşın kaç daltarak modunda takıldı.

Yazık lan..

şu hakikaten bitsin ya. uğur dündar severim, saygı duyarım, tartışmayı bilmiyorum, muhtemelen uğur dündar haklıdır da yani sen kısa pantolonla gezerken, sen daha ana rahmine düşmeden falan gibi argümanlar geçersiz ya. o zaman kenan evren dünyanın en haklı adamı.
Mesaj tarihi:
izlemeden once burayi okudum, "sen portakalda vitaminken" argumani bitsin artik diyenlere hak verdim.
sonra biraz izledim. ugur dundar az bile demis. baransu kimdir necidir hic bilmiyorum da, 36 yasindayim diyo ama daha cok 16 yasinda gibi.
Mesaj tarihi:
1. Uğur Dündar'ın karşısına baransudan başka çıkacak adam mı bulamamışlar? Baransu ne anasını satayım.

2. Futbol konuşturacak Uğur Dündardan başka adam mı bulamamışlar? Uğur Dündar ne futbol ne anasını satayım.
Mesaj tarihi:
balonsuylan rasim ozan direk matrixteki sentinel gibiler. özel olarak hedefe yollanıp yapışıyolar zamk misali
http://1.bp.blogspot.com/-WyihSUVYFwU/TimHsIh-PbI/AAAAAAAABN0/kI7lWjhCDR0/s640/Sentinel_Drill.jpg
Mesaj tarihi:
ugur dundar olaya uludereden, mahkemeden falan giris yapinca politika konusuyolar sandim ben ahah, hepsi birden konusmaya basliyinca da kapattim.

tam rezillik ya, futbolu bile konusamiyosan dogru duzgun, neyi konusucaksin ki
  • Yeni Oluştur...