roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 eğlence kategorisine açıyorum çünkü herife üzüldüm. feci yargılanmış. http://www.youtube.com/watch?v=EqIWTfiyrI0# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 padisah derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 14 dk lık şeyi mi izlycez neresi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Baransu'nun bi tek kulağını tıkayıp "Öeöeöeöeööö duymuyom ki seni!" diye bağırmadığı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Hayatimda gormedim duymadim kimdir bu Memos Baransu ama ilk 20 saniyede belli oluyor abi Baransu denilen kisiligin nasil bi yetersiz oldugu. Ilk 73 saniye dayandim sonra yuregim el vermedi izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 imçekgil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ObuzHapsever said: Baransu'nun bi tek kulağını tıkayıp "Öeöeöeöeööö duymuyom ki seni!" diye bağırmadığı kalmış. Valla benim de aklima Sahan'in tiplemesi geldi :) docent olan. Onun da isi zor be, adama Ugur Dundarin karizmasini sondur diye bi IS vermisler. Bu da elinden geleni yapiyo yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 omurgasızların ortak özelliği milleti telefonla bağlanmak zorunda bırakıp ondan sonra bağıra bağıra sözlerini kesmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm cok guzel adamlar yaa aahahha, BAGLANSIN CEVAP VERSIN, OYLE YAPSIN BOYLE YAPSIN, sanane lan, adam gecenin korunde senin sikko programina baglanip niye laf anlatmaya calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 offff 4 dakika izledim uğur dündar ne kadar ezik ya. adamın lafa girişi "sen daha portakalda vitaminken biz bu işleri yapıyoduk olm" oldu. 4 dakika boyunca da yaşın kaç daltarak modunda takıldı. Yazık lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 uğur reyiz fena yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi dakika 4'ten (hatta 5) sonra yargıladıysa bilmem de ondan öncesi: "üüüüüüüü ama ben de ünlüydüm bi zamanlar üüüüüüüü" bir de. "BEN ASKER DÜŞMANI OLMMAAADIMMMM!111" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 calimero said: offff 4 dakika izledim uğur dündar ne kadar ezik ya. adamın lafa girişi "sen daha portakalda vitaminken biz bu işleri yapıyoduk olm" oldu. 4 dakika boyunca da yaşın kaç daltarak modunda takıldı. Yazık lan.. şu hakikaten bitsin ya. uğur dündar severim, saygı duyarım, tartışmayı bilmiyorum, muhtemelen uğur dündar haklıdır da yani sen kısa pantolonla gezerken, sen daha ana rahmine düşmeden falan gibi argümanlar geçersiz ya. o zaman kenan evren dünyanın en haklı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 muhattabınız mehmet baransu, çok bile söylemiş bence siego bebe dese de yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 izlemeden once burayi okudum, "sen portakalda vitaminken" argumani bitsin artik diyenlere hak verdim. sonra biraz izledim. ugur dundar az bile demis. baransu kimdir necidir hic bilmiyorum da, 36 yasindayim diyo ama daha cok 16 yasinda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sirf Fenere vuralim diye baransu denen adami ugur dundar gibi adamin yaninda savunacak insanlar var burada, sunni dusunceler, sunni kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya baransu hanzonun tekidir orası ayrı. ama sen yaş argümanıyla gelirsen ondan da bir farkın kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 konusturtmadi ki adami, sen dogmadan once ben uluderedeydim diyo, bi birak devaminda ne diycek. 3 snde bir atliyo lafa bagira bagira cocuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 cok acınası bu mehmet baransu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Medys Tetikçisi tam tabiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 baransu her zamanki bildigimiz baransu da firinda hunharca bocek kovaliyan gazetecilik timsali ugur dundarin bile konu futbol olunca devreleri yakip random holigana burunmesi icimi burkmadi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 1. Uğur Dündar'ın karşısına baransudan başka çıkacak adam mı bulamamışlar? Baransu ne anasını satayım. 2. Futbol konuşturacak Uğur Dündardan başka adam mı bulamamışlar? Uğur Dündar ne futbol ne anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 3. dakikada kapattım. baransu mudur nedir çok terbiyesiz biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 balonsuylan rasim ozan direk matrixteki sentinel gibiler. özel olarak hedefe yollanıp yapışıyolar zamk misali http://1.bp.blogspot.com/-WyihSUVYFwU/TimHsIh-PbI/AAAAAAAABN0/kI7lWjhCDR0/s640/Sentinel_Drill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ugur dundar olaya uludereden, mahkemeden falan giris yapinca politika konusuyolar sandim ben ahah, hepsi birden konusmaya basliyinca da kapattim. tam rezillik ya, futbolu bile konusamiyosan dogru duzgun, neyi konusucaksin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar