Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reiki,bioenerji vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coco said:

GwindonSurion said:

Ben de istemez miyim bir Brecht konusu olsun sayfalarca tartışalım

ekim ayı masaüstü yerine açabilirdin konuyu di mi GwindonSurion'cum.
sen de yazdıktan sonra quoteni farketmişsindir bunu gerçi lol

evet :/

coco said:
yaradan temelli ele almıştı

ilgimi kaybetti
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

coco said:

kaynak ver lütfen, bahsini ettiğini ararken hem zaman kaybetmeyeyim hem de bahsini ettiğini öğreneyim.

ben öğrendim ama ne olduğunu kavrayamıyorum. bana kimse kaynak vermedi. senin de aklının bir köşesinde bulunsun. belki bir gün karşına 19'la ilgili bişi çıkar. daha da fazla konişmiyim.

adeta evrenin sırrını elinde tutuyo havalara bak sdf
Mesaj tarihi:
acaba düşünüyorum bu olaylar bir türlü insanın kendi kendini hipnoz etmesi mi.

hipnoz meselesinde bilimsel bulgular daha fazla olduğu için bilimsel açıdan daha açıklanabilir bir şey gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi adamın yazdıklarının yarısı, arka arkaya sıralanmış kelimeler sürüsü. anlamlı bir cümle bile oluşturmuyorlar.

okuyayım diyorum. bi satır dayanamıyorum.

paticikteki 50870 tane mesajından 100 tanesi anlamlımıdır diye kendini gözlemle bence. İçine sıkıntı olan kişisel şeylerini dışarıda çözüm arıyorsun ;P
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

ÖNCE AÇLARIN KARNI NASIL DOYAR ONU DÜŞÜNÜN BUNLARI DÜŞÜNECEĞİNİZE

Onu da çözdüm ya çok basit aslında hayatta herşeyden vergi alıyorlar harcadığımız 5de birinden fazlası zaten vergi olarak gidiyor . Bu noktada %18 kdv yerine + %1 dünya açlık vergisi eklenip %19 vergi alsalar aslında dünyada açlık 7 milyar insanın tüketime yatırdığı paralardan kişisel hissedilmeyecek bir oranla çözülmüş oluyor.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

dasaaa said:

abi adamın yazdıklarının yarısı, arka arkaya sıralanmış kelimeler sürüsü. anlamlı bir cümle bile oluşturmuyorlar.

okuyayım diyorum. bi satır dayanamıyorum.

paticikteki 50870 tane mesajından 100 tanesi anlamlımıdır diye kendini gözlemle bence. İçine sıkıntı olan kişisel şeylerini dışarıda çözüm arıyorsun ;P

şu da çok lame bi savunma lan. gerçekten zayıf yani. hani gelicekseniz gerçekten içi dolu bişilerle gelin.

olm benim dünyaya şu ana kadar yaptığım katkı senin 3 yaşam boyunca yapacağından fazla lan. neyin anlamından bahsediyorsun?

junkie kafalarla gelip, cümle bile olmayan salakça şeyler sarfedip ondan sonra dünyayı çözmüş numarası yapıyorsunuz da sizin gibiler hakikaten hiç yahu.

dünyaya hiçbir faydası olmayan, anca duvara bakan çakma ninca seni.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

GwindonSurion said:

Onu da çözdüm ya çok basit aslında hayatta herşeyden vergi alıyorlar harcadığımız 5de birinden fazlası zaten vergi olarak gidiyor . Bu noktada %18 kdv yerine + %1 dünya açlık vergisi eklenip %19 vergi alsalar aslında dünyada açlık 7 milyar insanın tüketime yatırdığı paralardan kişisel hissedilmeyecek bir oranla çözülmüş oluyor.

kalici cozum onerin ac olan insanlari surekli elle beslemek mi? bu ancak kalici cozumler uretilirken insanlar olmesin diye uygulanan bir tedbir olabilir. bu tarz ulkelere gidip acligin cok oldugu yerlerde nasil tarim yapilir vs gibi seyler ogreten okullar acan kurumlar var. oturup arastirsaniz daha mantikli cozumler uretebilirsiniz belki. ama onu diyorum iste her seye kolay yoldan ulasma meraki. bi aylik kampa gittim erdim.

senin bu soyledigin sey, suyu olmayan insanlara gidip kuyu acmak yerine surekli kamyonlarla su goturmeye benziyor.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

GwindonSurion said:

ki bi sonraki mesajda reel dünyadan ne kadar kopuk bir insan olduğun gerçeği ile gerçekten başarılı bir şov yapmışsın.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

coco turkcen yoruyor, o kadar cok kelime ama az icerik.bi de zihinim, alınım vs. degil, zihnim, alnım.idi leri de -di, -ti yap.yoksa kalırsın bu donem mahmut abi.

türkçemin gramer olarak zayıf olduğunu kabul ediyorum.
disleksi diye bir hastalık vardır. bilir misin?
işte bende de o var malesef.
ve bunun için ömrüm boyu bir çaba vermem gerekti, gerekecek.
tabii bir de hayat koşulları(!) sebebiyle türkçe yerine ingilizce düşünür ve türkçe konuşur olmaktan sıklıkla kalıp hataları yapıyorum. bahane olmamalı elbette bu.

yalnız "çok kelime az içerik" demeni kabul etmem.
böylesi kişisel deneyimlere konu olan bir başlıkta içerik senin algı durumuna ilintili olarak sana az geliyor olabilir.
bunu anlarım.

zaten seninle karşılaştığımız başlıklar da ya garbage ya eğlence ya kişisel ya da pati pet.
dolayısıyla çalçene söylemlerin ağırlıklı olduğu başlıklarda yazı içeriğimin senin algınla/seçiciliğinle örtüşmesi gibi bir beklentim olamaz.

fakat sevgili Fistan Abla, böyle genellemeden önce başka başlıklarda da buluşalım seninle ki şu yazdığın (bende) yankı bulsun.

özetle ablacım, ben fazla edebiyat yapıyorum belki ama senin de edebiyatın pek bi zayıf!
Mesaj tarihi:
coco said:

Fistan said:

fakat sevgili Fistan Abla, böyle genellemeden önce başka başlıklarda da buluşalım seninle ki şu yazdığın (bende) yankı bulsun.

özetle ablacım, ben fazla edebiyat yapıyorum belki ama senin de edebiyatın pek bi zayıf!

tüm yazıyı okudum ve tek sorum var, fistan kadın mıymış ?
Mesaj tarihi:
coco said:

Fistan said:

coco turkcen yoruyor, o kadar cok kelime ama az icerik.bi de zihinim, alınım vs. degil, zihnim, alnım.idi leri de -di, -ti yap.yoksa kalırsın bu donem mahmut abi.

türkçemin gramer olarak zayıf olduğunu kabul ediyorum.
disleksi diye bir hastalık vardır. bilir misin?
işte bende de o var malesef.
ve bunun için ömrüm boyu bir çaba vermem gerekti, gerekecek.
tabii bir de hayat koşulları(!) sebebiyle türkçe yerine ingilizce düşünür ve türkçe konuşur olmaktan sıklıkla kalıp hataları yapıyorum. bahane olmamalı elbette bu.

yalnız "çok kelime az içerik" demeni kabul etmem.
böylesi kişisel deneyimlere konu olan bir başlıkta içerik senin algı durumuna ilintili olarak sana az geliyor olabilir.
bunu anlarım.

zaten seninle karşılaştığımız başlıklar da ya garbage ya eğlence ya kişisel ya da pati pet.
dolayısıyla çalçene söylemlerin ağırlıklı olduğu başlıklarda yazı içeriğimin senin algınla/seçiciliğinle örtüşmesi gibi bir beklentim olamaz.

yoo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...