Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 *Herseyi bildiginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Bunlari bilmediginizden eminiz !!! * Sivrisinek kovucu spreyler sinekleri kovmuyor. Sizi gizliyor. Sivrisinegin alicilarini bloke ederek sizin orada oldugunuzu anlamamalarini sagliyor... * Taze kakao icinde bulunan sivi kan plazmasi yerine kullanilabiliyor !!! * Hicbir kagit parcasi 7 defadan fazla ikiye katlanamaz !! * Maymunlar her yil ucak kazalarindan daha fazla insanin olmesine neden oluyor!!! * Uyurken TV izlerken oldugundan daha fazla kalori harcarsiniz!! * Mese agaclari elli yasindan once palamut vermez. * Uzerinde bar kodu bulunan ilk urun Wrigley´s marka sakizdi. * Kupa papazi biyiksiz olan tek papazdir!! *Boeing 747´nin kanatlari ucakla ucmayi ilk basaran Wright Kardeslerin uctugu mesafeden daha uzundur. * Amerikan Havayollari 1987 yilinda first-class da sunulan salatalardan bir adet zeytin eksiltmek> suretiyle 40.000 USD kar etmistir. * Venus saat yonunde donen tek gezegendir!! *Sabahlari elma kahveden daha fazla uykunuzu acar! * Evinizdeki toz parcaciklarinin buyuk cogunlugu olmus deri dokusudur. * Marlboro sirketinin ilk sahibi akciger kanserinden oldu! * Barbie´nin tam adi Barbara Millicent Roberts´dir. *Marilyn Monroe´nun alti adet ayak parmagi vardi!! * Walt Disney´in kendisi fareden korkardi * Inci sirkeye konulursa erir!! * Inekler merdiven çikabilir ama inemezler!! * Ordeklerin vak sesi yanki yapmaz, nedenini de kimse bilmez!! Ve..... iste ennnn onemlisi... * Kaplumbagalar kiçlarindan nefes alabilirler!! :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 forward to paticik[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Forward to paticik.. Asfddfggasfd.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaplumbaglar ahauahua[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Maedhros, 11 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: * Taze kakao icinde bulunan sivi kan plazmasi yerine kullanilabiliyor !!!demek ki gece yürürken önümüze vampir filan çıkarsa ağzına kakaoyu boca edicez. faydalı bilgiler.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu ne ya :-)[signature][hline]de Morgoth Family ...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Gayet gereklı bılgıler :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kaplumbağalar çok şanslı yaratıklar:D:D[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: *Sabahlari elma kahveden daha fazla uykunuzu acar! *bide merlyn monroe 6 parmak olayı.. oha dedim yuh deim.. Kahve uykumu açıomuş vay anasını..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kahve zaten uyku açar da elmay ilk defa duyuyorum[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Güzelmiş :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Maedhros, 11 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: * Amerikan Havayollari 1987 yilinda first-class da sunulan salatalardan bir adet zeytin eksiltmek> suretiyle 40.000 USD kar etmistir. Ben şuandan itibaren zeytin yememeye başlasam kaç sende bukadar kar ederim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 7 defadan fazla katladım bendemı sorun var?[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 görmeden inanmam hayatta gerçekten yapılamayan birşey o bildiğimiz selülöz kağıt katladığına emin misin hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sorun sende ;) 3 farklı kağıtla denedim şimdi tekrardan 7ye zor ulaşıyorum daha fazla katlanamıyo maalesef =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kimisi doğru - kimisi yanlış, birbirinden - alkasız bu kadar şeyi nasıl harmanlayıp kakalıyorlar hayret bişey![signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 japonlardan birisi 8 kere katlamıştı sanırım. (ki ben zaten 8'den fazla katlanmaz diye biliyordum.)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 mısırda zenginler ve firavunlar sirkede eritilmiş inci içerdi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hadi ya ne kada aptalca o zmn lar heralde ıncı dandık bı seydı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben baya buyuk bi kagıtla denedım ille sayfa kadarmı buyuk olucak ben oda kadar buyuk bi kagıdı o kadar cok katlarımki?[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ne kadar büyük kağıdın olursa olsun katlanma oranı o kadar büyük olur taklada atsan 7 yi geçemessin (:[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kağıt büyüklüğü ile ilgili değil selülözden ise onun bir sınırı var ben 7 diye biliyorum ama belki 8dir bilemeyeceğim..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Maedhros, 11 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: * Marlboro sirketinin ilk sahibi akciger kanserinden oldu! adam hala yasıyo ve sigara içmiyo.. philp morris.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kaplumbaga supermı$ =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Razu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: mısırda zenginler ve firavunlar sirkede eritilmiş inci içerdi. cok enterasan bır fantezı...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Öne çıkan mesajlar