Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 son patchlerle beraber tum bliz oyunlarinda sorun yasiyorum. sc2,diablo 3, wow farketmiyor. launcher dan sonra oyunlarin acilmasi 2-3 dakika bekledikten sonra oluyor. sorun ttnet kaynakli sanirim, son patchlerde bliz ne halt yediyse, streaming serverlara baglanamiyoruz ya da gec baglaniyoruz. superonline kullanicilari ise yasamiyor gordugum kadariyla. baska ayni sorunu yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sc2de aynı sorunu yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bliz support bana isp nize soyleyin, portlari acsinlar dedi. bende kendilerine sadece "lol" demekle yetindim. ttnet i hic tanimiyor gariplerim, ne yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 blizzard hater'ların ayak seslerini duyuyor musunuz ? geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ozunu cok bilmiyorum isin ama sanirim Blizzard dakiler son patchlerde authentication methodunu degistirdiler oyunlarin, ttnet in ayarlara takiliyoruz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 dns varsa kaldırıp denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ayni, dns le baglantili degilmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Arada sırada olsa da özellikle Diablo'ya hiç giremiyorum. Logine gelemeden daha çıkan pencerede play diyorum, 4-5 dakika bekliyorum hata veriyor; İnternet bağlantınızı vs. kontrol edin diyerekten. Dün gece hiç giremedim bu sebepten. WoW ve Starcraft'ta böyle çok acayip sıkıntı yok. Biraz bekliyor ama giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 diabloda latency kaçta 100ün altını görmedim ben normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 O da değişiyor, genelde 70-75 civarı bende ama arada 200-300 de oluyor (tabii girebilirsem oyuna :)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla ben eskiden wow u freedom vs gibi programlarla oynayıp anca 120 140 ping görebilen biri olarak, geçen ay oynadıgımda direk wow da 80 ping diabloda da 100 ping le oynuyordum (sol adsl 16mbit) süper demiştim. inşallah değişmemiştir. girip bakar yorum yaparım bir ara. ama son bir adır fln devam eden bir sorun ise ttnet bağlantısı olanlarda olabilir sorun. ayrıca port açsınlar demek süpermiş. adamlara "abi benim port arızalı, benim portu bi değiştirseniz de kopup durmasam" demek için telekom da sahada çalışan o bölgede portlara bizzat bakan birinin cebini fln bulmam gerekti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o cok eskidendi ya, vanilla'da. vanilla sonrasi ttnet'in problemi gecti, 80 150 arasi 1 2 mbit'le aliniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Duz superonline eu almanya falan 60-70 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Darklight1903 said: o cok eskidendi ya, vanilla'da. vanilla sonrasi ttnet'in problemi gecti, 80 150 arasi 1 2 mbit'le aliniyordu. Ben 2006 ile 2009 arası oynadım (ki bu sürenin son yılı fln fiber net vardı) sorunluydu vallahi. Ne zaman düzeldi bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o kadar devam etti mi ya? ben vanilla sonrasi 3'er 4'er ay araliklarla oynadim da, ping'de pek sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 benim dedigim olay baglanti sorunu degil pek. turksat kablo benim, 60-90 ping arasi falan aliyorum bliz oyunlarina genelde. benim sorun ilk launch sirasinda launchera basinca olan uzun bekleme. eskiden yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 diablo3.mfil mi ne öyle bir dosya var klasöründe. onu sil geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Darklight1903 said: o kadar devam etti mi ya? ben vanilla sonrasi 3'er 4'er ay araliklarla oynadim da, ping'de pek sorun yoktu. Belki benim bölgeseldi ne bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kaede said: diablo3.mfil mi ne öyle bir dosya var klasöründe. onu sil geçiyor Eve gidince hemen deniyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Dosyayı silince mis gibi giriyor oyuna gerçekten. Teşekkürler Kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Selamisahin said: Dosyayı silince mis gibi giriyor oyuna gerçekten. Teşekkürler Kaede. denemedim, deneyecegim. bunun starcraft 2 icin olan versiyonu da var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Namessar said: denemedim, deneyecegim. bunun starcraft 2 icin olan versiyonu da var mi? Baktım, Starcraft ve WoW'da da var ama onlarda işe yarıyor mu bilmiyorum. Teorik olarak aynı şey, yarıyor olması lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Namessar said: son patchlerle beraber tum bliz oyunlarinda sorun yasiyorum. sc2,diablo 3, wow farketmiyor. launcher dan sonra oyunlarin acilmasi 2-3 dakika bekledikten sonra oluyor. sorun ttnet kaynakli sanirim, son patchlerde bliz ne halt yediyse, streaming serverlara baglanamiyoruz ya da gec baglaniyoruz. superonline kullanicilari ise yasamiyor gordugum kadariyla. baska ayni sorunu yasayan var mi? bendede böyleydi dnsi kapattım iss tarafından verileni kullan dedim düzeldi. steamde düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar