Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 senko said: torrent :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 2012 para verip borderlands skyrim aldım dijital Mmo oynadığım için pek pc oyunlarına bakamıyorum ama assasin s creed falan hrp torrent aktı ps3 için bide halo alırım belki naruto aldım daha oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben torrentden cekiyorum cok sararsa aliyorum steamden. genelde mmo alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 rusçu+steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 fiyata baglı 15 dolara kadar oyunları direkj alıyorum steamden 25+ ları ruscu ile check ederek bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Herşeyi Steam'de topluyorum. Steam key'i olan oyunları gamersgate veya greenmangaming'den ucuz mu diye kontrol ediyorum. GG'de 15% indirim var, çok güzel :D, bir de 5% puan kazandırıyor. Onun harici üşenmezsem ve istediğim oyunun rus versiyonu yoksa friend listteki rusa söyleyip, paypal'dan ödeyerek onun aracılığıyla alıyorum :P. Son olarak, Steamworks oyunsa Collector's editionsa ve çok istersem amazon'dan veya D&R'dan alıyorum. Böyle alengirli bir sistemim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 steam torrent greenmangaming rusçular shopto dnr fln en son diablo 3 kutulu aldıydım ondan önce de starcraft 2 snrm. eskiden hep alırdım da artık steamden direk daha raat. x box ve ps3 de eskiden shopto fln takılıyordum da x box artık sırf torrent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 s t e a m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 wow sc2 ve warcraft3'leri kutulu aldım, geri kalan herşey için steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 denoyla aynı kafadayım ben, kutulusu varsa ve en az steam kadar ucuza geliyosa kargoyla falan kutulu alıyorum, steamworksse oyun zaten direk kutulu almaya çalışıyorum ama tabi steamden aldıklarımın sayısı indirimler nedeniyle çok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar