KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bil mukabele yurdumun insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kusura bakma da eziklik midir nedir bilmem de problem sende var gibi gorunuyo burdan. rahatsiz etmiyosa adama neden yuru git dersin ki? firsatim olsa ben de gider dogru duzgun bi ulkenin vatandasligina gecmek isterim yani. gayet normal ve mantikli birsey bu yani. cok sey de istemeye gerek yok. kendi vatandasina insan gibi davranan, insan haklarina oncelik veren bi yer olsa yeter. en kotu ihtimalle dunyanin neresinde calisirsan calis, konsolosluguna gittigin zaman sana yardim etsinler, of yine is cikti diye dusunup bir de ustune azarlar gibi tavirlara girmesinler yeter. firsattan istifade icimi doktum rahatladim. hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 allah allah...aynı filmi yeniden mi yaşayacağız, gitmek isteyen yürüsün gitsin kardeşim, ben bunu söyleyince neden rahatsız oluyorsunuz? gitme kal,ne olursun mu diyeyim? herkes aklına geleni söylüyorsa ve bunun ifade özgürlüğü olduğunu savunuyorsa(ki harbiden de öyledir) ben de kendi ifade özgürlüğümü savunuyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yahu sen ifade özgürlüğü ne demek bilmiyorsun, hala ifade özgürlüğü diye ağlıyorsun nasıl bi adamsın abi. istediğini düşün, kimse düşüncene laf etmiyor senin. şu yaşta adama şunu anlatmaya çalışıyoruz ya. sıkıntı senin düşüncen değil. karşı tarafa İFAODO ÖZGÖRLÖGÖ diye ayak yaparken, karşıdakinin bir fikrine son derece "saygısız" bir şekilde "yürü git. " yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 heh...klasik üste çıkmak için saçmalama anı geldi,çattı B)- edit: argümanlar hep aynı, sıraları değişiyor. -aslında senin ifade özgürlüğüne kimse bir şey demiyor. -ahahahaha,vs. -benim yaşım. yahu delikanlı olun biraz, ya sürekli belden aşağı çalışın ya da adam gibi tartışın. işinize gelince düşüncenize saygı isteyip, işinize gelmeyince de yaşımdan, çocuğumu nasıl terbiye edeceğimden bahsetmek ayıp oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sana başka cevabım yok abi, belli anlamayacaksın. hala üste çıkmak diyorsun yazık gerçekten. hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 çetintaş la ne tartışıonuz abi seferberlik ilan edilse de ramboculuk oynasam hayalinde bir adam sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Red said: çetintaş la ne tartışıonuz abi seferberlik ilan edilse de ramboculuk oynasam hayalinde bir adam sfds bak,sizin gibi adamlara harbiden kızıyorum çünkü aha bu yukarıdaki gibi "ulan çetin birisi ile tartışsa da ben de adama laf soksam" şeklinde kendisine bu forumda tatmin mekanizması kurmuş adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Gel, ben seni nufusuma alicam, aptal olmayin yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Beni seç aptalım ama biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 çetintaş biriyle tartışırken başkalarının çetintaşa laf sokma çabaları ve çetintaşla tartışırken yaşını söyleme olayı bitsin abi ya. 123213. defa görüyorum. kendisi de belirtmiş zaten yalnız gerçekten de hoş değil. bitsin. edit: ilk cümledeki bi hatayı giderdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aquila said: Gel, ben seni nufusuma alicam, aptal olmayin yeter ki. BENNI AL!! japonluk fln yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kişileri değil konuları tartışmayı bi türlü beceremedik olmacag gibiyse bıragıvirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aquila said: Gel, ben seni nufusuma alicam, aptal olmayin yeter ki. bi sen akıllısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Yoo bi ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hepsi bitarafada, meslek ne? param var derken nekadar var? bunlar buyuk etken baska biyere yerlesip kalicam diyosan. Bide bunlarin disinda cifte vatandas olunabilen ulkeler hala var diye biliyorum. Netekim cifte vatandas olunca yada vatandasliktan cikinca askerlikten kacamiyosun yinede. ekonsoloslukta yaziyo birsuru bisi, google'dan arastir o mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Şu forumdaki insanların büyük bir kısmının. Türkiye Cumhuriyeitni sevmek/sevmemek, Türk Milletini sevmek/sevmemek, Türkiye Coğrafyasını sevmek/sevmemek arasındaki farkı ayırt edememesini üzücü buluyorum. Bu konuyada taa seneler önce orijinal accemde açtıgım bir konuda, bür gün yurt dışına çıkıp türkiye ile ilgili her şeye (buradaki mal-mülk üm hariç) nah çekip keyfime bakacağım o güne kadarda fazla konuşmayacagım dedigim için daha fazla yazmayacagım. bunu nasıl anlamak veyahut yorumlamak istiyorsanız öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 KuddusiMavra said: bir insanın doğduğu ülkeyi sevmesi vatan-millet-sakarya kafasında olmak mıdır? insan olmanın güzelliklerindendir doğduğu vatanı sevmek, sevebilmek diye düşünüyorum. ahaha ne kadar primitif bi yaklasim bu ya yil 2013 hala tribalistik dusunceye guduluyolar en igrendigim sey vatan, millet, bayrak, din kavramlari bayrak nedir lan ahaha tribal banner ben mi cok hippyim siz mi cok primitifsiniz karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tomkat said: ahaha ne kadar primitif bi yaklasim bu ya yil 2013 hala tribalistik dusunceye guduluyolar en igrendigim sey vatan, millet, bayrak, din kavramlari bayrak nedir lan ahaha tribal banner ben mi cok hippyim siz mi cok primitifsiniz karar veremedim sen çok mükemmel bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 kuddusi senin gibilerin cogunlukta olmasini haftanin her gunu tercih ederim eger sakirtlerle senin gibiler arasinda secim yapabilseydim kotunun iyisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Valla her insanın mutlu olmaya hakkı vardır. Bir insan bu ülkede yaşadığı için mutlu hissetmiyorsa kendini mutlu olabileceği bir yere gidecektir. Direk insanlık hakkı bu. Yani insanı kalıplara sokamazsınız dil din ırk vatan millet vs vs. Yani kimseyi ilgilendirmez bu durum. Yoksa türk cehenneminde zebaniye gerek yokmuş fıkrası gibi olur durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ya şunun mac adresine ban atsın biri cidden. Adam her topicde muhalefet. Bide böyle abi ayağına takılıyor, sanki burdakiler yeğeni. Artiz midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar