BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kalınıyor. havaalanında mahsur kalıyor insanlar. terminalde yaşıyorlar falan. gazetelere haberi çıkar arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 tom hanks kalmıştı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hee, hatirladim tom hanksi. dil de bilmiyodu perisan olmustu adamcagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 fransaya gezmeye gittin cezayirli rapci tinerci cocuk kafana vurdu sopayı cuzdani pasaportu aldi kacti bi uyandin konusamiyorsun, hafizanda gidik hastanede ebelegübele takiliyon noldu nerenin vatandasi oldugunu da cözemediler tr de köyde bi anneannen sag onunda gözleri kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Fistan said: e hadi sen hayatını anlatmaya başla o zaman. benim öyle bir niyetim yok açıkçası. =) e-penis şeklinde sallarsın etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 anlatmiyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Fistan said: sus lan o zaman. hahahahfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 conan basladi, mola verin kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hocam lejyona yazıl lejyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 lejyona yazılmam ben. daha fazla kazanıyorum ayda. hem madagaskar'ın kuzeyindeki adalara, cibuti'ye falan yolluyorlar. fransadayken sivil kıyafetle dolaşamıyorsun. vesaire vesaire... araştırdım onları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 türk gencinin lejyon fetişi ne zaman bitecek abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 lejyon ne amk, araştırmış bi de dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sonra niye fransa milli takımı zencileriyle dünya şampiyonu oluyore, yardım etmeyin olm şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi bu şeye hjastayım turk vatandaslıgından cıkıcam alın vatandaslıgınızı istemiyorum ben dicem , sanki dunyadaki diğer ulkelerde gel nolur benim vatandasım ol diye yalvarıyo herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 BramStoker said: tamamen vatandaşlıktan çıkmak istiyorum. yürü git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 BonePART said: abi bu şeye hjastayım turk vatandaslıgından cıkıcam alın vatandaslıgınızı istemiyorum ben dicem , sanki dunyadaki diğer ulkelerde gel nolur benim vatandasım ol diye yalvarıyo herkese ekşi duyuruda falan da oluyor böyle topicler. 'üniversite diplomam var, orta düzey ingilizce, bu ülkeden gitmek istiyorum nefret ediyorum artık hangi ülkeye gideyim' falan tarzı konular açılıyo. gülüyorum sdkjfllsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ulkeler kapida kuyruk, gel benim vatandaşım ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ya anlamadığım adam gibi ülkelere gidip orda çalıştığında hertürlü olanaktan yararlanabiliyorsun zaten hatta çalışmasan bile yıgınla destek sağlıyorlar. niye illa vatandaşlık değiştirmeye kasıyor millet? Avrupa Birliği ayrıcalıkları cart curt olsa anlarım da gidip yeryüzündeki ülkelerin yarısını yazıyor herifler bu olur bu olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi, adam için vatan-millet-bayrak hikaye kavramlar. yediği,içtiği,s.çtığı yer önemli adam için. onun için rahat rahat yazabiliyor vatandaşlıktan çıkmak istiyorum diye. bence de yürüsün gitsinler. ingiliz, fransız, alman vatandaşlığının gideri daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 herkes vatan millet sakarya kafasında olacak diye bir şey yok, herkes doğduğu ülkeyi sevmek zorunda da değil... imkanı olan neden düşünmesin eğer başka ülke vatandaşlığıyla daha yüksek bir yaşam standardına ulaşıcaksa ya da askerlik gibi dayatılan şeylerden kurtulacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ayrıca vatandaşılığını değiştiren türkiye'den vazgeçiyor diye bir şey yok. oy kullanamıyorsun sadece, istersen sonra gel tr'de yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ben de kullanmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 git bi soygun falan yap, 3m dolarlık. kaçış planı falan da tam olsun ama. 500binini kanadaya veriyosun, kalanıyla iş kuruyosun kanadada. suçlu değişim dalgası da yok, ömrünün sonuna kadar kanadada yaşarsan yakalanmazsın. ps: yaptığın soygun interpollük bişey olmasın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 500 bine taksit yapıyorlar mı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Zep said: herkes vatan millet sakarya kafasında olacak diye bir şey yok, herkes doğduğu ülkeyi sevmek zorunda da değil... imkanı olan neden düşünmesin eğer başka ülke vatandaşlığıyla daha yüksek bir yaşam standardına ulaşıcaksa ya da askerlik gibi dayatılan şeylerden kurtulacaksa. daha yüksek yaşam standardını kazanmanın yolu vatandaşlıktan çıkmak mıdır? her alman,ingiliz,fransız,amerikalı daha yüksek yaşam standardına mı sahip? bir insanın doğduğu ülkeyi sevmesi vatan-millet-sakarya kafasında olmak mıdır? insan olmanın güzelliklerindendir doğduğu vatanı sevmek, sevebilmek diye düşünüyorum. neyse, daha fazla tartışmayacağım. ben de zaten senin deyiminle vatan-millet-sakarya kafasında olmayan adam yürüsün gitsin diyorum. düşünce özgürlüğü-ifade özgürlüğü tek taraflı değil ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar