BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi gidiyorum en arkada duruyorum ki hem rahat izliyim insanlarla üreme olayına girmiyim hemde bu salaklarla pogoyla urasmıyım bi yerde geliyo gene 2 3 zibidi zıplamay baslıyo etrafımda bi tanesi yengenize carptı bende ona caprım hamugoku daıttı sonra laga luga yapıyo dedim gidin önde itlik yapın yane mosh pit felan yapcaksanız sahne önünde yapılır o o kadar heyecan ve gazsan gider 4 saat erkenden girer en önde yer tutarsın ben ön grupları izlememek için 2 saat geç girmişim hala it kopuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 roger waters değil de david gilmour gelse oturur ağlarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi roger waters da ne pogosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yok ben sahaiçi babında söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Gilmour gelse yabış yabış olur heryer. Waters gibi paragöz değil o, oturur evinde çalar :D 03 Ağustos 2013 20:45 İTÜ Stadyumu, İstanbul 10 Aralık 2012 saat 11:00'da Satışa açılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 o comfortably numb çalsın ben onun gitarını yalarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Roger Waters Golden Circle Erken Giriş + The Wall Unlimited Paketi : 1306.00 TL The Wall Unlimited paketi: Konserden önceki günlerde (muhtemelen 1 Ağustos) hazırlık gününde stadyuma giriş, kurulumu izleme, organizasyon yetkilisi tarafından kurulum hatırası fotoğrafı çekilmesi Konser günü erken saatlerde sahne arkası tarafında backstage Vip tour, backstage’de fotoğraf çektirme + The Wall Merchandise paketi: Özel Tasarım konser t-shirt’ü Resmi Turne Programı Turne Posteri İsme basılacak turne pass card’ı Konserde ayrıca satılmayacak, sadece bu pakete özel turne aksesuar hediyesi Golden Circle Erken Giriş - 770.00 TL Golden Circle - 585.00 TL Tribün - 350.00 TL Saha içi Ayakta - 150.00 TL http://www.biletix.com/static/images/live/venue/seatingplan/Z4_ITU_Stadyumu_RogerWaters.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 tribünden almayı düşünüyorum var mı gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 350 tl vermem buna ya. Paragöz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bugun aldım biletimi. 150 liraya saha içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o paketi alıp paketlerine.. o ne abi? 150 TL ne abi. aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi pink floyd u soyle boyle biraz seviyosaniz kesin gidin derim, paraya acimayin. Hayatimda izledigim en guzel konserlerden biriydi. Izledigim diyorum cunku sahne sovlari vs sahane idi. Ugur Mumcu yuda goreceksiniz bu arada ;) Cok iyiydi cidden, tr de de gitmeyi dusunuyorum simdiden. nasi olsa tr fiyatlari tam yari yariya belki biraz daha onden izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 150 gene iyi, önceki geldiğinde de 109 muydu neydi en ucuz bilet. Varsa paranız acımayın, pişman olmuyorsunuz gerçekten. Param olsa gene giderim ben valla. Ha Gilmour'u tercih ederim orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sahne kısmına az uçak düşürmedim, sahanın öteki tarafında yamaç var, ordan bayağı bir ters rüzgar esiyor, kalkarken WTF olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kimler gidiyo? Sahaicinde olacagim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 çok pahalı be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 150 roger 140 maiden olm. 75 tırla geliyor, 65 metre yüksekliğinde wall yapacaklar vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sahaici ayakta eziyet olurmu acaba. Bu sicakta erken gelicek iyi yer kapicak enerjiyi bulamiyorum kendimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi bu votırs bi gilmır değil sçıyo resmen bağzı şarkılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yanlış konu ya. ama buna da gidicem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 san diegoda gitmistim ben pink floydun kiyisindan kosesinden geciyosaniz gidin, resmen harika bir show, aşırı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Beyler Gilmour çıkacakmış diyorlar comfortably numb ta O.o saha içi garanti kartla 116 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 heycan yok galba kimsede oOOOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bırahk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bilet hazır birazdan yola çıkaruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar