zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sevmek güzel bişey tabi , kafa dengi birini sevmek ayrıca güzel tabi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yanlız şuna dikkat ettim,inatla bilgisayar mühendisliği veya programcılığıyla ilgilenenle bilgisayarla ilgileneni karıştırıyorsunuz. sizin gibi oyun oynamaya surfe meraklı hautnun bilgisayar mühendisliğinde okumasna gerek yok. Hatta bilg müh de okuyan hatun da büyük ihtimal bizim gibi gecelerin insanı olacağı için sürekli bişeyler düşünme, uğraşma ve bişeyler yetiştirme durumunda olacağı için çok sakıncalı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tebrikler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Berkcim yanlış düşünüyosun :) ben bilg.müüh. okuyorum işte , tüm arklarımda öyle (doğal olarak) ve hiç birimiz bütün gün düşünen tipler değiliz :) gayet ilginç bi şekilde patiye takılırm , saat 12.00 da yatağıma girer kedi gibi uyurum , sabah 8.00 da okulda olur dersimi çalışırım , 8.40 da da ders e girerim , derside dinlemem arklarla geyik yaparım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: zgrw, 10 Kasım 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Sevmek güzel bişey tabi , kafa dengi birini sevmek ayrıca güzel tabi :) +1[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Olay budur zgrw... budur :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 zgw be nde bilg müh de okuyorum, senden farklı oalrak bizim ekip sürekli bişeylerle uğraşma halindeyiz. dersler bitiyor biz dekanla oturrup proje eliştirme okulda yeni klüp kurma hiçbirşey bulamazsak basekert oynama vs gibi işlerle uğraşıyoruz. zaten paso araştırma ödevi de dayamaktalar burnuma burnuma. bir de bu projelrin algoritmasını düşünme olayı filan girince işei yetmiyor insana 24 saat.Neyse ki ingilizce dersleri var haftada 6 saat kafa dinliyorum =) dediğin doğru kafa dengi birini sevmek çok çok güzel birşey, ama benim kızarkadaşmın bilgisayarla alakası mp3 indirip dinleme gibi şeylerle sınırlı. Ama bu onun kfa dengi olmasını engellemiyor =) Bas çalan hatun güzel şey, [Bu mesaj Berk tarafından 10 Kasım 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Dresquin, 10 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Mühendis dediğin ööğ ööğ biridir. *!şemsiye açar* kaşınmayalım :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Kasım 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Kafa dengi kızdan genelde sevgiliden ziyade dost olur Neyse hayırlısı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bas degilde solist haundan kacacaksin arkadas... bu arada davulcu hatun nasil olurdu acaba attigi tokatla yere yigilir miydik?[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Gimli, 10 Kasım 2004 21:47 tarihinde demiş ki: Kafa dengi kızdan genelde sevgiliden ziyade dost olur +1[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Dresquin, 10 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Mühendis dediğin ööğ ööğ biridir. *!şemsiye açar* Sen bi sus pis sosyolog seni, meendiz olamadın diye çekemiyosun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 SOSYOLOGLARA LAF YOK![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Mortis, 10 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki: SOSYOLOGLARA LAF YOK! senin ne olduunu bilen biliyo konuşturma beni[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kızdırmayın bizi , integralinizi alırız sizin :-p (biliyorum iğrenç bir insanım)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Silthanas, 10 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: hay penisi kopasicalar.. lol, katılıyorum. foruma ekstra sly one falan lazım bu tarz işlere dur diyecek[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Halat saglam diye fazla baglanma, bi anda kopar ip farkina varmazsin..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bi bayanla yapılan dostluğun sonu aşktır dostum... Ayrıca arada sevgi gibi bi etken var onu naapacaz dimi yani[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hayırlı olsun...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: zgrw, 10 Kasım 2004 20:32 tarihinde demiş ki: elektroniği bilmem ama bilg.müh.ü bilirim :) , baya iyi oluyo , rahat anlaşılıyor (nede olsa aynı kafada adamlarız :)) Eyvaaaaahh.... :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gadabriel o dogru deil bence dostluk dostluktur ask ask. Ben dost oldugum biriyle cıkmak istemem mesela o "dostumdur" ne biliym ne kadar seversem seveyim bi sevgili (cok ciddi evlilik gibi bisi olmadıkca) dostunun yerini tutamaz bence.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Biz de direkt çıkmaya başladık zaten dostum. Sevgili olmak için gerekli elektriği yakalayamasaydık. Dost kalmayı tercih ederdik zaten![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Tamam canım o zaman size mutluluklar :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Eywallah :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar