dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 en tırsak hayvan hangisi diye düşündüm de orada bile tırsak erkek hayvan yok be. tavuk var işte. o da dişi zaten.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Noyzura said: goldbären said: şempanze? dostum evrim teorisine inandığını söyleme "inanmak" kelimesi bilmek ya da öğrenmek için emek göstermekten kaçan insanların cahilliğin içine sığınma eylemi olarak nitelendiriyorum . Dolayısıyla inandığım birşey yok. haşa, binlerce yıldır büyüklerimiz bir birikim koymuş ortaya bunu bize öğretiyor. buna inanmak bilgisizlik mi oluyor lütfen cevaplar mısın ???,
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Noyzura said: goldbären said: şempanze? dostum evrim teorisine inandığını söyleme "inanmak" kelimesi bilmek ya da öğrenmek için emek göstermekten kaçan insanların cahilliğin içine sığınma eylemi olarak nitelendiriyorum . Dolayısıyla inandığım birşey yok. korkuya inanıyorsun işte. kölesi olmuşsun abi. süslü laflar falan ama kazıyınca altından "uuu ellerim titriyo valla" çıkıyor.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tmm gitmiyorum skain olun
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ninja başgan seni çekemiyor bu sivilceli şişkoolar boşver sen.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Myshkin said: Noyzura said: goldbären said: şempanze? dostum evrim teorisine inandığını söyleme "inanmak" kelimesi bilmek ya da öğrenmek için emek göstermekten kaçan insanların cahilliğin içine sığınma eylemi olarak nitelendiriyorum . Dolayısıyla inandığım birşey yok. haşa, binlerce yıldır büyüklerimiz bir birikim koymuş ortaya bunu bize öğretiyor. buna inanmak bilgisizlik mi oluyor lütfen cevaplar mısın ???, öğrenip bilmek ile sözüm ona "bilenlerin" söylediklerine inanmak ayrı şeyler . bu büyüklerimiz dediğin adnan oktar falan mı bu esnada ? =)
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 DİNE SALDIRI VAR. İNANMAYANLAR BİR ŞEYLER DİYORLAR ŞU AN PATİCİKTE YETİŞ YA MUHAMMED YETİŞ YA ALİ
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ninja çok özlü sözlü konusuyor ben daha fazla dayanamıyorum panpalar http://i49.tinypic.com/kbaiio.gif
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Red said: ninja başgan seni çekemiyor bu sivilceli şişkoolar boşver sen. farkındayım canım ama görüyorsun tüm gururumu ayaklar altına alıyorum üzerime sıçıp sıçıp fırlattıkları kakalara rağmen ilgileniyorum ısrarla ;P
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Noyzura said: öğrenip bilmek ile sözüm ona "bilenlerin" söylediklerine inanmak ayrı şeyler . bu büyüklerimiz dediğin adnan oktar falan mı bu esnada ? =) çok şükür bize yol gösterecek aydınaltacak insanlar var. sana öğretilen her şeyi kendin mi kanıtlıyorsun. ilk okulda fizik dersi aldığında oturup bütün kanunları deney yaparak kendin çıkardın mı. dünyada mülyanlarca müslüman varken bu inanmak değil bilmektir. şüphecilik komünistlerin, laikistlerin ve ataistlerin yegane silahıdır ve bu kötü bir şey
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm nasıl muaf falan oluyorsunuz kurtuluyorsunuz askerlikten yardım edin çok korkuyorum lan
Akito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 @Myshkin bi an gerçek sandım yüreğime indi lan. çok iyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ne gururu lan? lol olm adam gidip "ben korkuyom başgan" demiş işte. tırsak ninca
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Red said: ninja başgan seni çekemiyor bu sivilceli şişkoolar boşver sen. hah işte bu modele de satılmış erkek diyoruz aykırı olana yağ çekeyim belki bana da kaçak et düşer diyen, şark kurnazı. sen de çanak tutyorsun
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dalak olmayınca muaf mı olunuyo lan? aldıralım o zaman?
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aldırırım ben ne boka yarıyor ki zaten
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 adam hepinizi ninjaladı şimdi hakkını vermek lazım
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 niye lan? kuyruğunu kıstırıp kaçtı işte şeyit oldu sayılır
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ninja adam gizli gizli savaşır , katana kullanır . ne öyle elimde makinalılar emret komutanım falan hayat tarzıma ters =)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 meali: KORKUYORUM! ne savaşı verdin ki lan? LOL Bırak artık saçmalamayı
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aquila said: ters iliski dinimize aykiri. yüce yallah hepimize gönlümüze göre olanı nasip eylesin ;D
Öne çıkan mesajlar