Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

ben toplum tarafından koşullandırılmış benliğimi şeyit ettim şimdi cennette yaşıyorum beyler . Bende asker oldum ama her türlü koşullanmaya ve insanlığı bir birini öldürmeye teşfik eden savaşa karşı savaştım arkadaşlar .

korktum desene yani.

süslü laflar arkasına saklanmaya gerek yok kardeş.
burada biz bizeyiz.
biz sizi iyi biliriz.
Mesaj tarihi:
kardeşim taksimde travestiler sokağındaki abiler senden daha erkek o zaman erkeklik kıstasın buysa.

bu arkadaş uyuşturucu kullanıyorum ben ehe ehe diye gezen arkadaş mı aynı zamanda? boşa nefes tüketiyoruz biz de.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

boşa nefes tüketiyoruz biz de.

bazen bende bazı internet platformlarında ordan oraya çılgınca zıplayan şempazelerle felsefe tartışmaya çalıştığımın hissiyatına kapılıyorum =)))
Mesaj tarihi:
beyler halkı askerlikten soğutmak diye bi suç var, hem de basın yayın yoluyla işlenirse cezası biraz daha katlanıyo. dikkatli olun derim.

"halkı askerlikten soğutma
madde 318- (1) halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır."

...
..
.

yerin kulağı var...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

şempanze? dostum evrim teorisine inandığını söyleme

"inanmak" kelimesi bilmek ya da öğrenmek için emek göstermekten kaçan insanların cahilliğin içine sığınma eylemi olarak nitelendiriyorum . Dolayısıyla inandığım birşey yok.
  • Yeni Oluştur...