Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 coca cola israile yardım yaptığı için aynı firmanın meyve sularını içmeyi tercih ediyorum yalnız şimdi bu meyve sularında hep çürük meyvelerin kullanıldığını düşünüyorum yani çöpe atarken bile iğrediğimiz çürük şeyler doğru mu düşünüyorum ayran mı içmek lazım
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 curuk meyvenin suyu = normal gorunen meyvenin suyu
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Red said: ütü yapmak mı daha zor bunun temizliğiiyle uğraşma mı bilemedim
Akito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sene 2012 olmuş şekerli meyve suları mı yoksa kola mı diye soruluyor. az ağız tadı edinin ya... böyle leş şeyler tüketeceğinize su için çok daha iyi. taze meyve sıkıp içenlere lafım yok. edit: hg. kafana inen çekici eleştirmemiz işe yaramamış olsa da seni aramızda görmek güzel rörörö
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o kadar fakirim ki en son ne zaman meyve suyu içtiğimi hatırlayamıyorum bile ice tea hatırlayabiliyorum mesela. burger king'in gönderdiği cinsten. onlar da ayak kokuyor resmen. romanya'da şişeleniyorlarmış. ne atıyorlarsa adamlar içine "pis türklere gönderiyoruz nasılsa nihohahaha" diye.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dünyanın en iyi meyvelerini bulup suyunu sıksan 10 tane meyve sıkacağın için vücuduna zararlı ahha hala bunu bilmeyen var ya information fakirleri
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Rerore said: coca cola israile yardım yaptığı için aynı firmanın meyve sularını içmeyi tercih ediyorum yalnız şimdi bu meyve sularında hep çürük meyvelerin kullanıldığını düşünüyorum yani çöpe atarken bile iğrediğimiz çürük şeyler doğru mu düşünüyorum ayran mı içmek lazım le cola ya da pepsi iç
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kola içmeyi 5-6 yıl önce bıraktım. İlk başta ice-tea içerek alıştırdım. O da gene çokta sağlıklı bir şey olmadığından şu anda soda içiyorum soğuk bir şey içmek istediğimde. Çok sağlıklı hissediyorum, günde 2 saat uyku yetiyor 8 defa 15 dakikalık uykular şeklinde, matematik konusunda çok iyileştim, pi sayısının 10.000 basamağını kafamdan hesaplayabiliyorum, aynı zamanda kolayı bırakma hikayemi anlattığım ortamlarda kızlar numarasını veriyor, çünkü performansımın arttığını biliyorlar. Bence sizde kolayı bırakmalısınız arkadaşlar.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bi kolayı bırakmayla bunlar mı oldu sdfsd
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Soris said: dünyanın en iyi meyvelerini bulup suyunu sıksan 10 tane meyve sıkacağın için vücuduna zararlı ahha hala bunu bilmeyen var ya information fakirleri Information he mi?
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Soris said: dünyanın en iyi meyvelerini bulup suyunu sıksan 10 tane meyve sıkacağın için vücuduna zararlı ahha hala bunu bilmeyen var ya information fakirleri (tu) cidden meyve suyu zararlı koca bardaklan içilince
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Deathblade said: Kola içmeyi 5-6 yıl önce bıraktım. İlk başta ice-tea içerek alıştırdım. O da gene çokta sağlıklı bir şey olmadığından şu anda soda içiyorum soğuk bir şey içmek istediğimde. Çok sağlıklı hissediyorum, günde 2 saat uyku yetiyor 8 defa 15 dakikalık uykular şeklinde, matematik konusunda çok iyileştim, pi sayısının 10.000 basamağını kafamdan hesaplayabiliyorum, aynı zamanda kolayı bırakma hikayemi anlattığım ortamlarda kızlar numarasını veriyor, çünkü performansımın arttığını biliyorlar. Bence sizde kolayı bırakmalısınız arkadaşlar. (tu) şahsen iki haftadır kola içmiyorum 300 kadınla beraber oldum şimdiden
Akito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 spordan dolayı kalçandaki şekillenmenin etkisi de büyük bence bu başarında sdfgasd.
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Deathblade said: Kola içmeyi 5-6 yıl önce bıraktım. İlk başta ice-tea içerek alıştırdım. O da gene çokta sağlıklı bir şey olmadığından şu anda soda içiyorum soğuk bir şey içmek istediğimde. Çok sağlıklı hissediyorum, günde 2 saat uyku yetiyor 8 defa 15 dakikalık uykular şeklinde, matematik konusunda çok iyileştim, pi sayısının 10.000 basamağını kafamdan hesaplayabiliyorum, aynı zamanda kolayı bırakma hikayemi anlattığım ortamlarda kızlar numarasını veriyor, çünkü performansımın arttığını biliyorlar. Bence sizde kolayı bırakmalısınız arkadaşlar. denedim %100 çalışıyor.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 doğru bak o da var, yani şunun şurasında iki haftadır yürüyorum hemen metroseksüel erkek götü oluştu, genlerimde varmış heralde
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kolanızı içmeden 12 dk önce içine kelaynak tüyü koyarsanız tüm zehrini alır
Öne çıkan mesajlar