Nekro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Karakter vardi elimde oynamadigim icin sattim. 32(18 bil) tane falan plex var su an elimde. 250 ye veririm hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ucuzmus cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 om attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 satis yapildi darejedi a tesekkur ettim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben tesekkur ederim. Malum 3 acctu ayakta tutmasi cok tuzlu olabiliyor. Dert bu ilani kacirdigini gorunce deliye donecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar