Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdris Naim Şahin'in Tüm Gafları


mokoko

Öne çıkan mesajlar

said:
Biber gazı (15 Ağustos 2012):
Biber gazımız organik, yüzde yüz doğal! Biber gazından kimse ölmedi.

Şehitlik de gazilik de nasip işi (17 Eylül 2012):
Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden biri olan Mehmet Emin Çuğun'un ailesini ziyaretinde "Her şey nasip işi. Bizim Iğdır'a gelmemizde bir nasip işidir. Aniden karar verdik ve Iğdır'a geldik. Şehitlik de , gazilik de, uzun yaşamak da, genç yaşta şehit olmakta nasip işidir."

Van depremi (29 Ekim 2011):
(Depremzedelere hitaben) "Sarayda oturuyorsunuz gel dediğiniz yok."

Sanatçılara PKK eleştirisi (26 Aralık 2011):
"Birileri saptırarak, kendine göre gerekçeler uydurarak teröre destek veriyor. Neyiyle veriyor, belki resim yaparak tuvale yansıtıyor, şiir yazarak şiirine yansıtıyor, günlük makale, fıkra yazarak oralarda bir şeyler yazıp çiziyor."

Kızılay'daki patlama (20 Eylül 2011):
"Ankara Savcılığının, intikal eden ön bilgilere göre, 3 adet maalesef vatandaşımızın patlamadan dolayı can kaybına maruz kaldığı bilgisi var elimizde. Hedefi tabi eylemi yapan en iyi bilir. Ama bu eylemi yapanların hedefini ancak şimdilik tahmin edebiliyoruz(...) Hedef gözetmeden yapılan bir hedeftir."

Büşra Ersanlı (17 Kasım 2011):
"Büşra Ersanlı Profesör Hanımefendi'nin 80 öncesi gençlik yıllarına bir yolculuk yapmanızı tavsiye ederim değerli arkadaşlar. Hangi suçtan, hangi komünizan faaliyetten mahkûm olduğunu, cezaevinde yattığını, akrabalarının kim olduğunu, eniştesinin bu ülkede bir başka faaliyetten tutuklu olduğunu, bir başka sevdanın yolcusu olduğunu araştırırsanız görürsünüz. İsim vermek istemiyorum.

Şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeği (8 Ağustos 2012):
"Hiç istenmese de güvenlik güçlerinin kaderinde şehitlik var"

Hakkari'de polis noktasına saldırı (30 Ekim 2011):
"O katırın hesabını nasıl verecekler, ben merak ediyorum. Bir gün hesabını verecekler. Katırın hakkını korumak da bize ait."

Karakolda kadına dayak (18 Aralık 2011):
Şiddet uygulayan polisler için... "... İzmir Konak meydanına darağacı kuralım, personeli darağacında asalım mı?"

Nevruz olayları (27 Mart 2012):
Birilerinin kitabı, birilerinin bayramı öldürmekten yanaysa da şu bilinsin ki; 75 milyon vakur ve sessiz yığının silahına da gerek yok, yumruğuna da gerek yok, sadece birer tükürüğü o 75 bin haini yok etmeye yeter ve yetecektir.

KCK tutuklamaları (2 Kasım 2011):
"Büşra hanım Türkiye'deki binlerce profesörden bir profesördür. Bu ülkede bütün profesörler tutuklanmış olsa merak eder sorabiliriz ama binlerce profesörden bir profesör tutuklanmış olabilir. Binlerce kaymakamdan bir tanesi tutuklanmış olabilir, binlerce esnaftan bir tanesi tutuklanmış olabilir.

Uludere'de ölenlere figüran benzetmesi (23 Mayıs 2012):
"Yanlıştan doğru sonuç çıkmaz. Sağ yakalansalar kaçakçılıktan yargılanacaklardı. Hayatlarını kaybedince kaçakçılık olayı gölgede kaldı. KCK'nın kontrolünde olan bir bölgedir. Örgütün sıktığı kurşun, attığı bomba yediği ekmek, giydiği ayakkabı parayla alınıyor. 34 insanımız bu olayın sadece figüranlardır. Filmin büyüğüne bakmak lazım. Filmin senaristi, baş oyuncusu vardır. Figüranlara takılıp kalıyoruz. O insanlara kaçak malı veren PKK. Kaçakçılığın rantını elde eden KCK'dır. CHP ve BDP
bu olayı istismar ediyor. Özür dilenecek mahiyette bir olay yoktur."

Gaz bombası (7 Nisan 2012):
Gaz bombaları zararsızdır, ihtiyaçlar doğrultusunda ihale ile yeteri miktarda gaz alımı yapılmaktadır.

Mermi-Kalem Benzetmesi (8 Ağustos 2012):
"Ülkenin olağanüstü gündemi sadece çatışma alanı ile ilgili değildir, bu çatışma İstanbul'da kalemle devam ediyor, İstanbul'da kitapla devam ediyor. Geçimli'de atılan havan mermisiyle burada, Ankara'da yazılan yazıların bir farkı yoktur.

saygılarımla,
mehmet siyam kesimoğlu
chp kırklareli milletvekili
içişleri komisyonu üyesi


http://www.yakinplan.tv/tekmanset/i1.jpg

http://www.yakinplan.tv/tekmanset/i2.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldi ıscak ıscak bürünn


'Counter Strike'tan etkilenip işaretlemişler'
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bazı illerde Alevi vatandaşların evlerini işaretleyenlerin bilgisayar oyunlarından etkilenen çocuklar olduğunu söyledi.
kantırcı gençlik http://www.ntvmsnbc.com/id/25398214
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

yeni geldi ıscak ıscak bürünn


'Counter Strike'tan etkilenip işaretlemişler'
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bazı illerde Alevi vatandaşların evlerini işaretleyenlerin bilgisayar oyunlarından etkilenen çocuklar olduğunu söyledi.
kantırcı gençlik http://www.ntvmsnbc.com/id/25398214


ahahahahah adam cok iyi ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...