Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selamlar, ben bi yatırım şirketinde staj yaptım.Zorunlu stajım 20 iş günüydü.Bu kurumda cumartesileri iş günü olarak geçmekteydi ancak işyerine gidilmiyordu..3 Cumartesiye denk geldim. Ben bu günler için staj defterine ne yazmam gerekiyor? Ben 17 gün için 17 sayfayı doldurdum bi problem yaşar mıyım? Yoksa o günler için de bişeyler yazmam gerekiyor mu? Yani illa 20 sayfayı mı doldurucam? Okulu aradım ulaşamıyorum.Acil öğrenmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Staj defteri bu 20 günse 20 günü de ayrı ayrı yazıcaksın tabi ki. Gitmediğin günleri gitmiş gibi yaz geç işte niye kastın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 20 gün için 20 sayfa yazman gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Benim okulum için öyleydi demek ki buraya konu açması yanlış arasın okulu sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben 40 gün için 84 sayfa staj defteri verdim misal. bölümüne bölümdeki staj defterini inceleyen heriflerin istediklerine vs göre değişir bu iş. bazısı staj yapsan da staj defterine kitap gibi teorik bilgi de ister bazısı günlük gibi ne yaptığını ister. danışmanınla görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Arda bey dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 İlk staj raporumu, ikincide de verdim. Kimsenin de umru olmadı. Gitmediğin günlere cumartesi günü yaptıklarını yaz işte. Kimse şirketini arayıp, o gün gerçekten yaptıklarını sorgulamayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 20 sayfaya imza attırmadım 17 attırdım işyerine gitmek zor geldi. Eğer gerekmiyosa 3 sayfa daha imza attırmak gitmicektim. Sorum da o da etken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar