Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yine çöktü İnönü. Dün Bilkent'ten Kızılay'a varmam 2 saat sürdü. Ayrıca: "Bakan Yıldırım onarımın ardından yapılan “açılışa” katılmış “Ankaralılara hayırlı olsun” diyerek bulvarı trafiğe açmıştı. Zaman gazetesi bulvarın açılışını "Ankaralılara verilmiş bir bayram hediyesi" olarak haberleştirmişti". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Sayin Gokcek bu duruma cozum bulamamis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/07/melih_gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Çetin Emeç mi? Daha önce çöken yer İnönü Bulvarı değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bu sefer de İnönü, aklım niye Çetin Emeç'e gitti bilmiyorum. Genelkurmay'ın önü işte. Düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ankara da deniz yok ama denizden çekilmiş kumla inşaat yapıyorlar ee deniz de kumunu eninde sonunda geri alacak o yüzden çöküyorsunuz, raad olun böylesi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bu dunya iki seyden yikilacak bir binadan bir de zinadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Niye ki sevişemeyenler isyan mı çıkartacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 melih gökçek ankara halkını yeraltından gelen köstebek insanlara karşı koruyor aslında gizlice yıllardır, çökmelerin sebebi de onlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ruyamda melih baskanin siritisini gordum, hastayim diye izin alip evden cikmadim sabahtan beri, yatagin icinde gece olmasini ve su gunu kazasiz belasiz atlatmayi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Viktor said: Ruyamda melih baskanin siritisini gordum, hastayim diye izin alip evden cikmadim sabahtan beri, yatagin icinde gece olmasini ve su gunu kazasiz belasiz atlatmayi bekliyorum en iyisini yapmissin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 şu şehire köylü şehri diyorum da inanmıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 köylü olmayan şehir mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 eskişehir izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 say what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 senko said: eskişehir izmir. eskisehir koylulerin hive i falan . izmir kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Rerore said: bu dunya iki seyden yikilacak bir binadan bir de zinadan ve bu ikisini de şakirtler çok iyi yapıyor.bkz.yandaş inşaat firmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar