Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni cicilerim

UrZa

Öne çıkan mesajlar

hadi arkadaşlar hep birlikte oha felan oluyoruz :) ya bende laptopa ek 512 ddr ram upgrade yapacamda uçacak süper olacak diye seviniyordum.bunun yanının köşesinin ucunun bucağından bile geçemez :P[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

dedim bu oda tanıdık. unutmuşum bizim okulda olduğunu. geçen sene yurtta kalmıyodun sanki?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi öyle deme laptop kadar sorunsuz bir bilgisayar daha olamaz configi belirli olduğu için yüzbin yılda bir (oda genelde işletim sistemi yüzünden) sorun çıkartır.oyunlarda zayıftır ama bunun sağladığı rahatlığı ASLA desktop PCde bulamazsın...(zayıftır dediğimede bakma hani p4 2.4 224 mb ddr ram 32 mb paylaşımlı ekr. kartıyla nfs underground oynuyorum...sadece T&L hedesini zorunlu isteyen oyunları oynatmıyor...)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 07 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
kasayı bıraktım gözüm direk i-trigue'lere takıldı benim de. ben de alcam en kısa zamanda.

bırskın i-trigue'yi falan alın bi megaworks inletin evi:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 07 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Hs73P kendisi

Keşke X93 alsaymışsın. Gerçi hala çok iyi bir sony monitor tercih etmişsin ama ben senin terinde olsam ( sistemi yeni aldın varsayıyorum) Kesin 100$ daha bayıp X93 alırdım veya Hx-93. Güle güle kullan sen tabi sistemini :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

hx 93un contrast orani daha dusuk bide hx93 de malesef x-black tech yok:)[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle kullan, pek güzel olmuş.. :)

milletin gözü kalmış , zenginin malı züğürdün klavyesini bozarmış.. :horace: neyse ki bu yıl birşeyler aldım da oha felamn olmadım, kal da gelmedi hamdolsun.. 8-)

urza'nın beta testi uygulandı mı bu makineye siz onu söyleyin?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...